Sparta – Zürich 9:2 (kon.) | IHS Riga – Jungadler Mannheim 4:3 (kon.) | HC Slovan – Třinec 3:1 (kon.)
Davos – North American Select 1:4 (kon.) | Yantar Moskva – Eisbären 0:7 (kon.) | Zürich – Jungadler Mannheim 3:4 (kon.)
Sparta – IHS Riga 1:3 (kon.)
konec
Yantar Moskva
0:7 (0:3, 0:2, 0:2)
Eisbären Juniors Berlin
Neděle 08.04.2018, 13:00Memoriál Jana Marka • O 5. - 6. místo
Partner:
     
    57:28
    Eisbären Juniors Berlin právě vstřelili branku!
    Gól roku nakonec nedali, ale hlavní je, že platí. Ron Warttig našel PAULA REINERA, který se opřel do puku a střelou od modré čáry pod horní tyč zvýšil na 7:0. Asistence: Ron Warttig.
     
    42:41
    Eisbären Juniors Berlin právě vstřelili branku!
    Máme tu šestý gól německého týmu! Tamas Kanya chtěl nejprve zavěsit, jenže trefil před brankářem Maximovem horní tyč, od které se puk odrazil pouze na brankovou čáru a sudí rozpažil. Vzápětí ale MARK SHEVYRIN napravil neúspěch spoluhráče přesnou dorážkou – 0:6! Asistence: Tamas Kanya, Paul Reiner.
     
    27:00
    Eisbären Juniors Berlin právě vstřelili branku!
    Pátá odbila a Berlínští znovu využívají přesilovou hru. Na modré čáře našel Christoph Schmidt nachystaného MANUELA NIXE, a ten druhým gólem v řadě zvýšil už na 5:0! Asistence: Christoph Schmidt.
     
    22:46
    Eisbären Juniors Berlin právě vstřelili branku!
    Německému celku se nepodařilo držet po celou dobu soupeře pod zámkem, ale k puku se na pravé straně dostal MANUEL NIX a přesnou střelou k zadní tyči zvýšil už na 4:0! Bez asistence.
     
    16:46
    Eisbären Juniors Berlin právě vstřelili branku!
    Žádné utrpení, kousnutí ledního medvěda bylo rychlé. Berlínští si vyměnili kotouč a na konci kombinace stál CHRISTOPH SCHMIDT, jehož dělovku zastavila až síť za Nikitou Maximovem. Asistence: Julius Karrer.
     
    14:59
    Eisbären Juniors Berlin právě vstřelili branku!
    Eisbären se usadili v útočném pásmu a přesilovou hru rychle využívají. Jantaru se nepodařilo vyhodit kotouč, když se k němu dostal MARK SHEVYRIN a přesnou střelou zvýšil na 2:0! Bez asistence.
     
    13:17
    Eisbären Juniors Berlin právě vstřelili branku!
    Tentokrát už se síť za brankou Nikity Maximova rozvlnila. Ilja Fleischmann našel z levé strany najíždějícího JULIA KARRERA, který si puk pořádně připravil a propálil brankáře střelou pod lapačku. Asistence: Ilja Fleischmann, Ron Warttig.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 14. Karrer (Fleischmann, Warttig), 15. Shevyrin, 17. Schmidt (Karrer), 23. Nix, 27. Nix (Schmidt), 43. Shevyrin (Kanya, Reiner), 58. Reiner (Warttig)


    Yantar Moskva: Maximov – Mulla-Gayanov, Gusev, Kulemetyev, Fertikov, Kislov, Bogomolov – Abramov, Smirnov, Naumov, Gorelov, Shagaev, Belov, Terlak, Shved, Shiianov, Evsyukov, Manin, Melnikov-Vasilyev.
    Eisbären Juniors Berlin: Černý – Reiner, Schröder, Karrer, Heim, Sveinsson, Hochreither, Shevyrin, Geibel, Pattkammer – Nix, Kanya, Balzer P., Warrtig, Plauschin, Leonhardt, Visner, Balzer B., Schmidt, Fleischmann.
    bahis siteleri