Francie – Česko 2:5 (kon.) | Švýcarsko – Bělorusko 3:2 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
1:3 (1:3, 0:0, 0:0)
BK Havlíčkův Brod
Pátek 13.04.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • Kvalifikace o Chance ligu • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Vyloučen je nakonec pouze Michal Pavlů (JBL). Ne však za potyčku, které se účastnil, ale za držení protihráče, což jablonečtí příznivci nechápou.
     
    59:39
    Tak ještě jedna přesilovka Rebelů, Kamil Bříška (JBL) trošku zbytečně sekl protihráče, za což inkasuje po zásluze dvouminutový trest.
     
    57:19
    Severočeši ale v plném počtu setrvali jen na okamžik. Hráčská lavice je totiž záhy potrestána trestem za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    52:39
    Brodští rozhodili domácí trojlístek a Jan Milfait zakončoval do poloodkryté klece! Lukáš Hosnedl se ale stihl úžasně přemístit a zasáhnout ramenem.
     
    50:48
    David Vala si několikrát vyměnil kotouč se spoluhráčem, načež se rozhodl pro tvrdou ránu do horních pozic branky. Lukáš Hosnedl vytasil ukázkový semafor a domácí se stále na vlásku drží!
     
    50:20
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Pavlů – 2 min., krosček + 2 min., sekání).
     
    48:09
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (M.Tondr – trest ve hře, nesportovní chování).
     
    48:09
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (L.Tondr – 2 min., naražení zezadu + 10 min. osobní trest, naražení zezadu).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (M.Tondr – 2 min., napadení + osobní trest do konce utkání, napadení).
     
    48:09
    Martin Tondr si po souboji v rohu kluziště vytáhl z klubka hráčů Davida Valu. Ten se vůbec nebránil a obdržel několik úderů do oblasti hlavy! Pořádně se zde v Jablonci přiostřuje. Horkokrevný Martin Tondr ještě provokuje hostující fanoušky a užívá si obliby příznivců Vlků.
     
    47:44
    Parádní gesto fair play! Tomáš Chlubna (HBR) se přiznal, že nedošlo k faulu na jeho osobu. Trest pro domácího hráče se tím pádem ruší.
     
    44:27
    Arbitři dlouho bádali, koho vlastně poslat za katr. Nakonec tam končí Tomáš Demel (JBL), který se měl dopustit nedovoleného zákroku vysokou holí, což domácí příznivci nesou velice nelibě.
     
    42:50
    Velmi špatná přesilovka domácích pokračuje. Tentokrát Tomáš Semrád individuálně řešil přečíslení dva na jednoho a Lukáš Hosnedl vytáhl další těžký zákrok!
     
    41:57
    Tak dlouho Vlci otáleli se střelbou, až přišla obrovská šance Miroslava Třetiny. Ten se úchvatně proháčkoval až před Lukáše Hosnedla. Poté ještě vše vyšperkoval efektní otočkou kolem své osy a chybělo málo, aby dostal kotouč za brankovou čáru! Nakonec zasáhl beton maskovaného muže.
     
    41:12
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kulhánek – 2 min., podražení).
     
    35:48
    Tomáš Semrád (HBR) v souboji chytl jednoho z domácích hokejistů za hůl a je za to odměněn menším trestem.
     
    34:31
    Tomáš Semrád se z pozice obránce dostal až k jablonecké svatyni. Z pravé strany ještě vybízel ke skórování Luboše Voříška, leč tomu kotouč v obrovské šanci přeskočil přes čepel!
     
    33:50
    Jiří Vašíček se trošku šťastně zjevil ve velké příležitosti. Z mezikruží hledal horní patra domácí branky, ale lapačka Lukáše Hosnedla byla famózní a zakončení bleskově ukryla!
     
    28:28
    Chybou rozehrávku Brodských ukořistil Jakub Mulač a ve výborné pozici okamžitě pálil. Skóre ovšem nezměnil, prostor branky totiž o kousíček míjí!
     
    27:01
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Demel – 2 min., sekání).
     
    24:53
    Tomáš Chlubna si zpracoval dlouhou přihrávku a z levé strany najížděl na Lukáše Hosnedla, kterého přízemní střelou na vzdálenější tyčku nezaskočil! Maskovaný muž vyráží betonem.
     
    22:31
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Zeman – 2 min., podražení).
     
    21:31
    Nyní ale zahrozili také Jablonečtí! Jiří Babec se parádní stahovačkou uvolnil přímo do mezikruží, leč Čeňka Nováka pokusem k tyči nepropálil! Důležitý zákrok maskovaného muže.
     
    19:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A také Bruslařský klub využívá přesilovku, čímž se dostává zpět do dvoubrankového vedení! Domácí si v oslabení ani nesáhli na kotouč a trefa visela ve vzduchu. Vše završila přihrávka Luboše Voříška na PATRIKA PŘIDALA, jenž zpoza kruhu vystřelil zápěstím. Lukáš Hosnedl toho přes provoz před brankou moc neviděl a brodský forvard tak zaznamenal už svůj druhý gól v utkání! Asistence: Voříšek.
     
    19:03
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Víšek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    18:03
    Vlci právě vstřelili branku!
    A domácím se využití početní výhody daří! Michal Pavlů přesnou přihrávkou oslovil na kruhu volného MARTINA TONDRA. Jablonecký bouřlivák se prezentoval přesnou střelou do horního růžku, tady byl Čeněk Novák bez šance. Asistence: Pavlů, Demel.
     
    16:39
    Kryštof Kulhánek (HBR) podrazil do šance pronikajícího Vojtěcha Havlase a rozhodčí byli nekompromisní. Jablonec si zkusí další přesilovou hru, zatímco se trestaný hráč slovně škádlí s jabloneckými fanoušky.
     
    12:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové rozebrali jabloneckou defenzivu a dělají další důležitý krok k vítězství. Tomáš Chlubna přihrál na úroveň brankové čáry Filipu Benešovi, jenž moc dobře věděl o volném PETRU KUCHTOVI. Na toho čekalo uklizení puku do branky! Asistence: Beneš, Chlubna.
     
    10:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro Vlky a velká radost pro hosty! Jablonečtí znovu operovali v útočném pásmu, ale byli o kotouč obráni. Lukáš Endál jej poté nabídl PATRIKU PŘIDALOVI, který vypustil z pravého kruhu poměrně nenápadnou střelu. Tu však Lukáš Hosnedl našel až za svými zády, prošla totiž skulinou mezi betony. Asistence: Endál.
     
    07:33
    Lukáš Tondr se objevil mezi kruhy a vybídl na pravé straně číhajícího Kamila Bříšku, proti jehož střele bez přípravy se výborně přemístil Čeněk Novák!
     
    06:21
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Voříšek – 2 min., hákování).

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 19. M.Tondr (Pavlů, Demel) – 11. Přidal (Endál), 13. Kuchta (Beneš, Chlubna), 20. Přidal (Voříšek)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, Tondr Martin – Babec, Bříška (A), Tondr Lukáš (A), Víšek (C), Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Gecko, Demel, Homolka, Peřina.
    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Semrád, Vašíček (A), Vala, Kulhánek, Kříž, Balgalvis – Přidal, Třetina (C), Endál, Michálek, Milfait (A), Voříšek, Chlubna, Kuchta, Beneš, Šuhaj, Ludvík, Kozlík.
    bahis siteleri