Česko – Norsko 9:0 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 3:3 (kon.)
konec
Slovensko
3:3 (1:1, 2:2, 0:0 - -:-)
Švýcarsko
sk Středa 02.05.2018, 19:00 • Athletik Zentrum, St. Gallen • MS juniorek
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Vážení fanúšikovia!

    Vo švajčiarskom St. Gallene sa dnes začínajú juniorské majstrovstvá sveta florbalistiek do 19 rokov. Slovenské reprezentantky odštartujú svoje pôsobenie v základnej B-skupine náročným súbojom s domácimi rovesníčkami. Stretnutie sa začína o 19:00.

    SLOVENSKO U19

    Slovenské florbalistky sa na majstrovstvách sveta tejto vekovej kategórie predstavujú po siedmykrát v rade. Pri svojich doterajších šiestich účastiach sa až dvakrát dostali medzi päť najlepších družstiev na turnaji. Naposledy sa tak stalo v roku 2014 na šampionáte v Poľsku. V tom čase boli hviezdami tímu brankárka Karolína Krištofová, sestry Hudákové, Alžbeta Ďuríková či Lenka Cupráková. Podľa slov súčasného kouča juniorskej reprezentácie, v aktuálnom výbere nenájdeme žiadnu veľkú hviezdu a mladé Slovenky sa tak v náročnej konkurencii Švajčiarska, Poľska a Fínska budú spoliehať najmä na silu kolektívu. Brankárskou jednotkou by však mala byť Kristína Hlavatá, ktorá si v decembri minulého roka zachytala aj na úspešných seniorských majstrovstvách sveta v Bratislave. Podľa slov trénera Marksa, Slovenky si pred začiatkom turnaja žiaden konkrétny cieľ nevytýčili: „Stanoviť si konkrétny cieľ je do určitej miery zväzujúce, čo ale neznamená, že sa nechceme umiestniť čo najlepšie. Chceme predovšetkým hrať dobrý florbal a konečné piate miesto by bolo pre nás úspechom.“

    ŠVAJČIARSKO U19

    Vo Švajčiarsku má florbal predsa len o niečo väčšie meno medzi športami ako na Slovensku, a tak nikoho neprekvapí, že aj v tejto kategórii žnú švajčiarske florbalistky veľké úspechy. Z doterajších siedmich svetových šampionátov získali celkovo päť medailí, pričom v roku 2008 v Poľsku sa im podarilo celý turnaj opanovať. Pred dvoma rokmi v Kanade, keď Slovensko obsadilo 7. priečku a len tesne sa vyhlo pádu do B-kategórie, Švajčiarky dokráčali až k bronzovým medailám, keď v poslednom dueli zdolali české rovesníčky. Posledný šampionát si z aktuálneho kádra trénera Alda Casanovu pamätá hneď niekoľko hráčok. Sú to napríklad Deborah Freiová, Jasmine Krahenbulová, Andrea Wildermuthová alebo Carola Kuhnová. Práve toto kvarteto by tak malo patriť k oporám celého tímu.
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko: Farulová (Hlavatá) – Pudišová, Lupačová, Bahnová, Belicová, Žikavská – Kocúrová, Lenčéšová, Grossová, Gáborová, Adamcová – Mlichová, Rennerová, Vyletelková, Faktorová, Záteková – Švančarová, Čintalanová, Dulková

    Švajčiarsko: Tonduryová (Werzová) – Renschová, Cottiová, Wildermuthová, Capattová, Wengerová – Brunnová, Wuthrichová, Bergmannová, Freiová, Brunnerová – Eggelová, Danuserová, Riederová, Bichselová, Kuhnová – Kesslerová, Lenzová, Meyerová

    Rozhodca: Olle Eliasson, Thomas Jonsson (obaja Švédsko).
     
    Obe družstvá práve prišli na hraciu plochu slušne zaplnenej športovej haly v St. Gallene. Vypočujeme si hymny oboch krajín, predstavíme úvodné formácie a zápas sa môže začať! Tak držte slovenským dievčatám proti domácim favoritkám palce!
     
    Zaujímavé je, že tréner slovenskej reprezentácie Jaroslav Marks dal v dnešnom stretnutí od úvodu v bránke prednosť Pavlíne Farulovej pred skúsenejšou Kristínou Hlavatou. Verme, že Pavlína svoju náročnú úlohu zvládne a mladé Slovenky dokážu svoje súperky výrazne potrápiť.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    0:15
    Slovenky vyhrali úvodné vhadzovanie zápasu a začali poriadne aktívne. Adriana Bahnová sa okamžite snažila spoza bránky hľadať jednu zo svojich spoluhráčok, loptička si ju však nenašla.
     
    1:35
    Švajčiarky sa teraz po prvý raz v zápase usadili v blízkosti Pavlíny Farulovej, Klára Grossová však dobrou defenzívnou prácou vytlačila súperky až na ich vlastnú polovicu.
     
    2:11
    Slovenské reprezentantky podávajú od úvodu mimoriadne sympatický výkon a je vidieť, že do stretnutia vstúpili nebojácne. Kristína Vyletelková najskôr loptičku pri svojom individuálnom prieniku proti Luane Renschovej stratila, no okamžite ju dokázala vybojovať späť.
     
    3:27
    Hrá sa v poriadne svižnom tempe a až po tri a pol minútach zápasu vidíme prvé prerušenie. Slovenky však budú môcť pokračovať vo svojej ofenzívnej aktivite.
     
    3:33
    Tak to je škoda. Slovenským dievčatám sa podarilo rozohrať a nebezpečne z ľavého krídla pálila Alexandra Faktorová. Ladina Tonduryová zasiahla tak proti jej strele, ako aj proti dorážkam dvojice Záteková-Vyletelková.
     
    4:44
    Príležitosť tretieho slovenského útoku akoby prebudila Švajčiarky k väčšej aktivite v ofenzíve, Pavlína Farulová však zatiaľ odoláva miernemu náporu domácich florbalistiek.
     
    5:39
    Sympatický robota od Kristíny Belicovej, ktorá sa za loptičkou prebíjala cez švajčiarsku obrankyňu ako levica. Nechýbalo veľa a slovenská krídelníčka by sa rútila sama na Ladinu Tonduryovú.
     
    6:24
    Slovenky odštartovali duel s taktikou jednej napádajúcej hráčky na polovici súperiek, Barbora Gáborová však tentokrát prechodu švajčiarskych florbalistiek na našu polovicu zabrániť nedokázala.
     
    6:53
    Fantastická Pavlína Farulová. Pred jej bránkoviskom sa ocitla úplne nestrážená Karin Wengerová, no slvoenská brankárka dokázala vykopnúť loptičku mimo ihriska!
     
    7:41
    Slovensko dalo gól! Presne takýto úvod sme potrebovali! Slovenky vytvorili pred švajčiarskou bránkou obrovský tlak, Ladian Tonduryová chytila snáď tri čisté príležitosti, no proti dorážke KRISTÍNY MLICHOVEJ už nemala žiadnu šancu! Asistencia: Michaela Žikavská.
     
    8:40
    Švajčiarky sú po inkasovanom góle, logicky, mierne zaskočnené a v ofenzívnej akcii sa previňujú priestupkom proti pravidlám. Loptičku tak budú mať slovenské florbalistky.
     
    9:42
    Už to mohlo byť o dva góly! Ladina Tonduryová však znova v bránkovisku čarovala tak proti nepríjemnej strele Kristíny Belicovej, ako aj proti dorážke Michaely Žikavskej!
     
    10:27
    Švajčiarsko dalo gól! Tak toto je skutočne veľká škoda. Švajčiarske florbalistky rozohrávali ofenzívnu štandardnú situáciu, ktorú sa im podarilo premeniť na vyrovnávajúci gól, keď sa presadila DEBORAH FREIOVÁ. Asistencia: Iris Brunnová.
     
    11:00
    Mladé Slovenky pokračujú v sympatickom ofenzívnom výkone, keď tentokrát musela defenzíva Švajčiarok zrážať tvrdú koncovku Michaely Lupačovej.
     
    11:42
    Po pravej strane postupovala dvojica Bergmannová-Brunnerová, no zaznel hvizd jedného z rozhodcov, a tak musí byť hra prerušená.
     
    12:25
    Melea Brunnerová sa teraz dokázala aj proti dvojici slovenských obrankýň pretlačiť k strele z otočky, Pavlína Farulová však svoju úlohu v bránkovisku zvládla.
     
    13:11
    Obrovská bojovnosť slovenských dievčat pokračuje. Michaela Lupačová dnes snáď už po tretí raz dokázala v strede ihriska vybojovať na svoju hokejku takmer stratenú loptičku a napokon aj donútiť Ladinu Tonduryovú k zákroku.
     
    14:13
    Tak v týchto momentoch je hra na oboch stranách mierne rozháraná. Lenke Lenčéšovej sa najskôr nepodarilo založiť ofenzívnu akciu svojho tímu, aby následne napravila svoje mierne zaváhanie dobrým obranným zákrokom.
     
    15:25
    Selma Bergmannová sa pokúšala prebiť osou ihriska, tam však narazila na dobre sformovanú defenzívnu dvojicu Mlichová-Rennerová.
     
    16:04
    Slovenská kapitánka Adriana Bahnová aj za cenu nejakej menšej bolesti zabojovala a dokázala ohroziť švjačiarsku gólmanku, tá ale predvádza do týchto chvíľ spoľahlivý výkon.
     
    17:17
    Tak to je škoda. Slovenky predviedli pekný prechod do ofenzívy, Lenke Lenčéšovej však loptička po prihrávke od Kláry Grossovej v rozhodujúcom momente skĺzla z čepele hokejky.
     
    18:08
    Iris Brunnová páli len do dobrej postavenej slovenskej defenzívy, loptička opúšťa ihrisko a hrať budú domáce florbalistky. Na tribpnach sa dokonca ozývajú aj slovenskí fanúšikovia.
     
    18:36
    Alexandra Kocúrová prerušila ofenzívnu akciu súperiek aj za cenu nedovoleného zákroku, za ktorý sa však vylučovať nebude. Následne Švajčiarky pred Pavlínou Farulovou neuspeli.
     
    19:28
    Ďalší mimoriadne dôležitý zákrok Pavlíny Farulovej. Tá sa teraz predviedla proti strele Caroly Kuhnovej z tesnej blízkosti!
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina tohto stretnutia mala obrovské tempo a ubehla nám skutočne veľmi rýchlo. Slovenské florbalistky od úvodných minút ukazovali, že sa proti domácim hráčkam neboja hrať a začiatok zápasu patril im. Tlak slovenského tímu vyústil do otváracieho gólu, keď sa po skrumáži na bránkovisku presadila Kristína Mlichová. Defenzíva funguje zverenkám trénera Jaroslava Marksa zatiaľ vynikajúco, Švajčiarky však dokázali jediné zaváhanie v našich zadných radoch využiť na vyrovnávajúci gól, ktorý zaznamenala Deborah Freiová po dobrej prevedenej štandardnej situácii. Každopádne, výkon mladých slovenských florbalistiek v prvej tretine bol mimoriadne sľubný. Tak verme, že podobne kvalitné predstavenie budeme sledovať aj v druhej dvadsaťminútovke.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:20
    Švajčiarky vyhrali úvodné buly druhej tretiny a okamžite sa nasťahovali na polovicu Slovenska. Vypracovali si už dokonca aj jednu štandardnú situáciu, Pavlína Farulová však zatiaľ zakončovať nemusela.
     
    21:15
    Mimoriadne aktívne zatiaľ pôsobí na hracej ploche Michaela Lupačová, ktorá sa znova aj vďaka svojej bojovnosti prebojovala až pred Ladinu Tonduryovú. Tá ju však do výraznejšej príležitosti nepustila.
     
    22:45
    Švajčiarky začínajú na polovici Slovenska vytvárať obrovský tlak aj bez loptičky vo svojej moci, naše florbalistky majú veľký problém už v zárodku rozohrávky.
     
    23:05
    Švajčiarsko dalo gól! Spomínaný tlak napokon Slovenky neustáli, keď pri vyvážaní loptičky z vlastnej polovice spravila chybu Barbora Gáborová, CAROLA KUHNOVÁ sa dostala do samostatného nájazdu a nedala Pavlíne Farulovej žiadnu šancu. Bez asistencie.
     
    24:20
    Švajčiarky nastúpili do druhej tretiny tohto stretnutia ako vymenené. Odrazu napádajú slovenskú rozohrávku až za bránou. To sa teraz proti Kláre Grossovej snažila využiť Melea Brunnerová, Slovenka to však ustála.
     
    25:35
    Slovensko dalo gól! Tak toto je tá najlepšia možná odpoveď na narastajúci švajčiarsky tlak. Dnes zatiaľ skvelo hrajúca Michaela Lupačová preniesla hru na opačnú stranu ihriska na KRISTÍNU BELICOVÚ, a tá tak trochu nenápadnou strelou prekonáva Ladinu Tonduryovú. Asistencia: Michaela Lupačová.
     
    25:54
    Švajčiarsko dalo gól! Tak toto by sa nemalo stávať. Okamžite po vyrovnávajúcom góle Sloveniek ide Švajčiarsko opäť do vedenia, keď ani početná presila slovenských hráčok nedokázala odstaviť od loptičky NICOLE CAPATTOVÚ, a tá prestreľuje Pavlínu Farulovú. Asistencia: Luana Renschová.
     
    26:20
    Slovenky sa aj napriek veľmi rýchlej odpovedi súperiek na ich vyrovnávajúci gól snažia hrať aktívne, Švajčiarky ich však v týchto momentoch do väčších príležitostí nepúšťajú.
     
    27:55
    Obrovskú snahu v tomto striedaní na polovici súperiek predviedla Barbora Gáborová, ktorá sa napokon aj dostala k loptičke, no bránku Ladiny Tonduryovej svojim zakončením do pravého horného rohu tesne minula!
     
    28:45
    Švajčiarky znova roztáčali pred slovenskou bránkou poriadny kolotoč, našťastie sa tam dopustili technického priestupku, keď jedna z nich hrala nohou, a tak budú rozohrávať Slovenky.
     
    29:43
    Mimoriadne nebezpečná je na švajčiarskej strane zatiaľ druhá formácia. Tentokrát Deborah Freiová posielala Melei Brunnerovej loptičku ako na zlatom podnose, no tá ju minula.
     
    30:20
    Zápas pokračuje vo svojom obrovskom tempe aj v druhej tretine. Ani sme sa nenazdali a už sme sa prehupli do druhej polovice riadnej hracej doby.
     
    31:15
    Menšiu chybičku tentokrát vyrobila Linda Pudišová, čo sa okamžite snažila na ohrozenie Pavlíny Farulovej využiť kto iný ako Melea Brunnerová. Slovenská brankárka však odolala.
     
    32:05
    Tak to je škoda! Slovenky rozohrávali z vlastnej polovice a svoju akciu zakončili strelou Sáry Adamcovej. Jej pokus však švajčiarska brankárka dokázala vytesniť a následne sa Barbora Gáborová previnila proti pravidlám. Loptičku tak majú švajčiarske florbalistky.
     
    33:30
    Napriek dobrému napádaniu od Alexandry Faktorovej sa napokon Švajčiarky dostali do ďalšieho náznaku príležitosti. Pavlína Farulová ale svoj tím podržala.
     
    34:00
    Slovenky trochu prepadli pri návrate do defenzívy, čo sa na zakončenie pokúsila využiť Ronja Bichselová, bránku Farulovej však netrafila.
     
    34:14
    Slovensko dalo gól! Tak to je fantázia! Slovenky sa znova doťahujú a vyrovnávajú stav zápasu na 3:3, keď sa z tesnej blízkosti bránky presadila presnou strelou BARBORA GÁBOROVÁ! Asistencia: Klára Grossová.
     
    35:23
    Slovenské dievčatá hrajú zatiaľ skutočne mimoriadne obetavo a ak je to nutné, dokážu si aj vo dvojici či trojici pomôcť v defenzívnej činnosti.
     
    35:45
    No a Slovenky už mohli vyhrávať! Ladina Tonduryová však vytlačila svojou pravačkou nebezpečnú strelu Michaely Žikavskej!
     
    36:55
    Švajčiarky teraz akoby zabudli na defenzívu, čo mohla na štvrtý gól Slovenska využiť Barbora Gáborová, najskôr však neuspela proti Tonduryovej a následne v dorážke opečiatkovala len konštrukciu švajčiarskej bránky!
     
    37:40
    Mladé slovenskí florbalistky pokračujú vo veľmi oduševnenom výkone, keď takmer žiaden súboj pre ne nie je stratený. Teraz to však už mierne prehnala Kristína Belicová. Vylučovať sa však nebude.
     
    38:20
    Po pravom krídle unikala Sára Záteková, no rozhodla sa počkať na podporu svojich spoluhráčok, ktoré však pred švajčiarskym bránkoviskom jej ponuku na teč minuli.
     
    39:05
    Kristína Belicová bola na osi ihriska možno až sama prekvapená, koľko voľného priestoru dostala, a tak loptičku napálila len do švajčiarskej brankárky.
     
    39:35
    V posledných sekundách druhej tretiny sa slovenské florbalistky ešte musia brániť tlaku súperiek, keď práve Kristína Belicová natlačila jednu z domácich hráčok na mantinel.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Tak takýto priebeh zápasu očakával asi len ten najväčší optimista. Slovenské florbalové reprezentantky do 19 rokov držia po dvoch tretinách krok s favorizovanými Švajčiarkami, keď je stav nerozhodný 3:3. V druhej tretine sa najskôr presadila Carola Kuhnová, ktorá strhla vedenie na stranu domácich hráčok. Následne sa však Kristíne Belicovej podarilo po peknej priamočiarej akcii vyrovnať. Už po pár sekundách od druhého gólu Slovenska ale prišiel tretí úder domáceho celku z hokejky Nicole Capattovej. Mladé Slovenky ale nezložili zbrane a zásluhou Barbory Gáborovej vyrovnali na priebežných 3:3. Pred poslednou dvadsaťminútovkou je tak všetko otvorené a slovenské reprezentantky majú stále na dosah senzačný výsledok na úvod juniorských majstrovstiev sveta.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:15
    Úvodné buly tretej tretiny vyhrali Švajčiarky a Pavlína Farulová mala už po pár sekundách čo robiť, keď sa do jej bránkoviska nebezpečne natláčala Andrea Wildermuthová.
     
    41:20
    Od úvodných sekúnd tretej tretiny je to na palubovke skutočne obrovský boj. Videli sme hneď niekoľko osobných súbojov a zmarených pokusov o prienik do ofenzívy.
     
    42:43
    Švajčiarky v týchto momentoch svojou aktívnou hrou bez loptičky spôosobovali veľké problémy v rozohrávke najmä Radke Rennerovej, no tá to napokon aj s pomocou svojich spoluhráčok zvládla.
     
    43:20
    Vynikajúci zápas dnes hrá Kristína Belicová. Tá okrem obrovského množstva "čiernej roboty" pre tím už raz skórovala a teraz mala Ladina Tonduryová opäť prácu s jej nebezpečným projektilom.
     
    44:05
    Nicole Capattová zvádzala veľký boj pri pravom mantineli s Alexandrou Kocúrovou. Hra je prerušená, loptičku rozhodcovia prisúdili Švajčiarkam.
     
    44:38
    Slovenské florbalistky teraz čakajú veľmi nepríjemné okamihy, keď si ako vôbec prvá hráčka v zápase odchádza na trestnú lavicu za nedovolený zákrok sadnúť Lenka Lenčéšová.
     
    45:38
    Švajčiarky sú síce usadené pred Pavlínu Farulovou, zatiaľ však kvarteto brániacich sa Sloveniek hrdinsky odoláva. Strieľala už napríklad Nicole Capattová, ktorá ale zatiaľ svoj druhý presný zásah nepridala.
     
    46:38
    Tak toto môže našim reprezentantkám len pomôcť. Bez nejakých výraznejších problémov sa im podarilo ubrániť početnej prevahe súperiek.
     
    47:00
    Fantastická Pavlína Farulová! Slovenská brankárka teraz predviedla obetavý zákrok, keď doslova ukradla gól Rahel Riederovej!
     
    48:15
    O prerušenie švajčiarskeho tlaku, ktorý stále pokračuje, sa pokúsila Sára Adamcová, avšak do zakončenia sa napokon nedostala.
     
    49:40
    Pavlína Farulová v bránke Slovenska sa aj naďalej poriadne prekonáva, keď v znova dokázala zakročiť v jednoznačnej príležitosti súperiek. Ak som správne videl, tak zakončovala Ronja Bichselová.
     
    50:20
    Videosignál z dnešného zápasu je v určitých fázach mimoriadne nekvalitný, navyše réžia priameho prenosu má veľké problémy aj s časomierou. My sa vám však snažíme priniesť podľa možností čo najkvalitnejšie informácie z tohto napíánavého duelu.
     
    51:15
    Tak v týchto momentoch sa vyznamenali brankárky na oboch stranách. Najskôr svoj druhý gól nepridala Barbora Gáborová a následne sa proti jednej zo švajčiarskych strelkýň predviedla aj Pavlína Farulová.
     
    52:40
    Radka Rennerová mala mierne problémy pri zakladaní ofenzívnej akcie slovenského tímu, avšak napokon si situáciu proti Melei Brunnerovej dokázala postrážiť.
     
    53:23
    Treba však priznať, že posledné okamihy majú jednoznačne vo svojej moci švjačiarske florbalistky, ktoré zvierajú Slovenky pred ich vlastnou bránkou.
     
    54:05
    Zmeniť sa to pokúsila veľmi aktívna Kristína Belicová, avšak pri pokuse o individuálny únik nedokázala loptičku skrotiť a napokon sa ani nedostala do zakončenia.
     
    55:15
    Slovenkám sa podarilo otupiť tlak súperiek, Adrianu Bahnovú však ďalším skvelým zákrokom vychytala švajčiarska brankárka Ladina Tonduryová.
     
    55:42
    Tak teraz to poriadne zahučalo v hľadisku hneď dvakrát. Najskôr zakončovala Klára Grossová a následne sa obtáčala okolo slovenskej obrankyne Carola Kuhnová.
     
    56:15
    Blíži sa záver riadnej hracej doby a treba povedať, že v posledných momentoch sledujeme obrovské nasadenie na oboch stranách.
     
    56:34
    Kristína Belicová najskôr ohrozila Ladinu Tonduryovú a následne sa pokúsila nájsť jednu zo svojich spoluhráčok, avšak neúspešne.
     
    57:07
    Barbora Gáborová mohla byť slovenskou hrdinkou! Skvelou bojovnosťou získala loptičku od švajčiarskej súperky, aby napokon švajčiarsku bránku v samostatnom úniku tesne minula!
     
    58:40
    Slovenky stratili loptičku pri pokuse o ďalšiu ofenzívnu akciu, obe družstvá odchádzajú striedať.
     
    59:20
    Veľká škoda! Barbora Gáborová to mierila veľmi dobre do horných partií bránky, Ladina Tonduryová ju však dokázala vychytať!
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Zápas sa napokon končí nerozhodne 3:3 a keďže v základných skupinách na tomto šampionáte sa predĺženia nehrajú, slovenské reprezentantky si pripisujú mimoriadne cenný bodový zisk hneď na úvod juniorských majstrovstiev sveta. Za najlepšie hráčky boli vyhlásené Kristína Belicová, respektíve Lara Wuthrichová. Mladé Slovenky tak zaznamenali fantastický vstup do šampionátu, už zajtra od 16:00 ich však čaká ďalší zápas, keď sa stretnú s Poľskom. Aj tento duel vám, samozrejme, prinesieme v našom textovom online prenose. Pre dnešok je to však už odo mňa všetko, užite si ešte dnešný večer! (20:46:42)

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 8. Mlichová (Žikavská), 26. Belicová (Lupačová), 35. Gáborová (Grossová) – 11. Freiová (Brunnová), 24. Kuhnová, 26. Capattová (Renschová)


    Slovensko: Farulová (Hlavatá) – Pudišová, Lupačová, Bahnová, Belicová, Žikavská – Kocúrová, Lenčéšová, Grossová, Gáborová, Adamcová – Mlichová, Rennerová, Vyletelková, Faktorová, Záteková – Švančarová, Čintalanová, Dulková
    Švýcarsko: Tonduryová (Werzová) – Renschová, Cottiová, Wildermuthová, Capattová, Wengerová – Brunnová, Wuthrichová, Bergmannová, Freiová, Brunnerová – Eggelová, Danuserová, Riederová, Bichselová, Kuhnová – Kesslerová, Lenzová, Meyerová

    Rozhodčí: Olle Eliasson, Thomas Jonsson (obaja Švédsko)
    bahis siteleri