Česko – Norsko 9:0 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 3:3 (kon.)
konec
Slovensko
3:3 (1:1, 2:2, 0:0 - -:-)
Švýcarsko
sk Středa 02.05.2018, 19:00 • Athletik Zentrum, St. Gallen • MS juniorek
     
    59:20
    Veľká škoda! Barbora Gáborová to mierila veľmi dobre do horných partií bránky, Ladina Tonduryová ju však dokázala vychytať!
     
    57:07
    Barbora Gáborová mohla byť slovenskou hrdinkou! Skvelou bojovnosťou získala loptičku od švajčiarskej súperky, aby napokon švajčiarsku bránku v samostatnom úniku tesne minula!
     
    55:42
    Tak teraz to poriadne zahučalo v hľadisku hneď dvakrát. Najskôr zakončovala Klára Grossová a následne sa obtáčala okolo slovenskej obrankyne Carola Kuhnová.
     
    47:00
    Fantastická Pavlína Farulová! Slovenská brankárka teraz predviedla obetavý zákrok, keď doslova ukradla gól Rahel Riederovej!
     
    44:38
    Slovenské florbalistky teraz čakajú veľmi nepríjemné okamihy, keď si ako vôbec prvá hráčka v zápase odchádza na trestnú lavicu za nedovolený zákrok sadnúť Lenka Lenčéšová.
     
    36:55
    Švajčiarky teraz akoby zabudli na defenzívu, čo mohla na štvrtý gól Slovenska využiť Barbora Gáborová, najskôr však neuspela proti Tonduryovej a následne v dorážke opečiatkovala len konštrukciu švajčiarskej bránky!
     
    35:45
    No a Slovenky už mohli vyhrávať! Ladina Tonduryová však vytlačila svojou pravačkou nebezpečnú strelu Michaely Žikavskej!
     
    34:14
    Slovensko dalo gól! Tak to je fantázia! Slovenky sa znova doťahujú a vyrovnávajú stav zápasu na 3:3, keď sa z tesnej blízkosti bránky presadila presnou strelou BARBORA GÁBOROVÁ! Asistencia: Klára Grossová.
     
    32:05
    Tak to je škoda! Slovenky rozohrávali z vlastnej polovice a svoju akciu zakončili strelou Sáry Adamcovej. Jej pokus však švajčiarska brankárka dokázala vytesniť a následne sa Barbora Gáborová previnila proti pravidlám. Loptičku tak majú švajčiarske florbalistky.
     
    27:55
    Obrovskú snahu v tomto striedaní na polovici súperiek predviedla Barbora Gáborová, ktorá sa napokon aj dostala k loptičke, no bránku Ladiny Tonduryovej svojim zakončením do pravého horného rohu tesne minula!
     
    25:54
    Švajčiarsko dalo gól! Tak toto by sa nemalo stávať. Okamžite po vyrovnávajúcom góle Sloveniek ide Švajčiarsko opäť do vedenia, keď ani početná presila slovenských hráčok nedokázala odstaviť od loptičky NICOLE CAPATTOVÚ, a tá prestreľuje Pavlínu Farulovú. Asistencia: Luana Renschová.
     
    25:35
    Slovensko dalo gól! Tak toto je tá najlepšia možná odpoveď na narastajúci švajčiarsky tlak. Dnes zatiaľ skvelo hrajúca Michaela Lupačová preniesla hru na opačnú stranu ihriska na KRISTÍNU BELICOVÚ, a tá tak trochu nenápadnou strelou prekonáva Ladinu Tonduryovú. Asistencia: Michaela Lupačová.
     
    23:05
    Švajčiarsko dalo gól! Spomínaný tlak napokon Slovenky neustáli, keď pri vyvážaní loptičky z vlastnej polovice spravila chybu Barbora Gáborová, CAROLA KUHNOVÁ sa dostala do samostatného nájazdu a nedala Pavlíne Farulovej žiadnu šancu. Bez asistencie.
     
    19:28
    Ďalší mimoriadne dôležitý zákrok Pavlíny Farulovej. Tá sa teraz predviedla proti strele Caroly Kuhnovej z tesnej blízkosti!
     
    10:27
    Švajčiarsko dalo gól! Tak toto je skutočne veľká škoda. Švajčiarske florbalistky rozohrávali ofenzívnu štandardnú situáciu, ktorú sa im podarilo premeniť na vyrovnávajúci gól, keď sa presadila DEBORAH FREIOVÁ. Asistencia: Iris Brunnová.
     
    9:42
    Už to mohlo byť o dva góly! Ladina Tonduryová však znova v bránkovisku čarovala tak proti nepríjemnej strele Kristíny Belicovej, ako aj proti dorážke Michaely Žikavskej!
     
    7:41
    Slovensko dalo gól! Presne takýto úvod sme potrebovali! Slovenky vytvorili pred švajčiarskou bránkou obrovský tlak, Ladian Tonduryová chytila snáď tri čisté príležitosti, no proti dorážke KRISTÍNY MLICHOVEJ už nemala žiadnu šancu! Asistencia: Michaela Žikavská.
     
    6:53
    Fantastická Pavlína Farulová. Pred jej bránkoviskom sa ocitla úplne nestrážená Karin Wengerová, no slvoenská brankárka dokázala vykopnúť loptičku mimo ihriska!
     
    Obe družstvá práve prišli na hraciu plochu slušne zaplnenej športovej haly v St. Gallene. Vypočujeme si hymny oboch krajín, predstavíme úvodné formácie a zápas sa môže začať! Tak držte slovenským dievčatám proti domácim favoritkám palce!

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 8. Mlichová (Žikavská), 26. Belicová (Lupačová), 35. Gáborová (Grossová) – 11. Freiová (Brunnová), 24. Kuhnová, 26. Capattová (Renschová)


    Slovensko: Farulová (Hlavatá) – Pudišová, Lupačová, Bahnová, Belicová, Žikavská – Kocúrová, Lenčéšová, Grossová, Gáborová, Adamcová – Mlichová, Rennerová, Vyletelková, Faktorová, Záteková – Švančarová, Čintalanová, Dulková
    Švýcarsko: Tonduryová (Werzová) – Renschová, Cottiová, Wildermuthová, Capattová, Wengerová – Brunnová, Wuthrichová, Bergmannová, Freiová, Brunnerová – Eggelová, Danuserová, Riederová, Bichselová, Kuhnová – Kesslerová, Lenzová, Meyerová

    Rozhodčí: Olle Eliasson, Thomas Jonsson (obaja Švédsko)
    bahis siteleri