Česko – Norsko 9:0 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 3:3 (kon.)
konec
Slovensko
3:3 (1:1, 2:2, 0:0 - -:-)
Švýcarsko
sk Středa 02.05.2018, 19:00 • Athletik Zentrum, St. Gallen • MS juniorek
     
    34:14
    Slovensko dalo gól! Tak to je fantázia! Slovenky sa znova doťahujú a vyrovnávajú stav zápasu na 3:3, keď sa z tesnej blízkosti bránky presadila presnou strelou BARBORA GÁBOROVÁ! Asistencia: Klára Grossová.
     
    25:54
    Švajčiarsko dalo gól! Tak toto by sa nemalo stávať. Okamžite po vyrovnávajúcom góle Sloveniek ide Švajčiarsko opäť do vedenia, keď ani početná presila slovenských hráčok nedokázala odstaviť od loptičky NICOLE CAPATTOVÚ, a tá prestreľuje Pavlínu Farulovú. Asistencia: Luana Renschová.
     
    25:35
    Slovensko dalo gól! Tak toto je tá najlepšia možná odpoveď na narastajúci švajčiarsky tlak. Dnes zatiaľ skvelo hrajúca Michaela Lupačová preniesla hru na opačnú stranu ihriska na KRISTÍNU BELICOVÚ, a tá tak trochu nenápadnou strelou prekonáva Ladinu Tonduryovú. Asistencia: Michaela Lupačová.
     
    23:05
    Švajčiarsko dalo gól! Spomínaný tlak napokon Slovenky neustáli, keď pri vyvážaní loptičky z vlastnej polovice spravila chybu Barbora Gáborová, CAROLA KUHNOVÁ sa dostala do samostatného nájazdu a nedala Pavlíne Farulovej žiadnu šancu. Bez asistencie.
     
    10:27
    Švajčiarsko dalo gól! Tak toto je skutočne veľká škoda. Švajčiarske florbalistky rozohrávali ofenzívnu štandardnú situáciu, ktorú sa im podarilo premeniť na vyrovnávajúci gól, keď sa presadila DEBORAH FREIOVÁ. Asistencia: Iris Brunnová.
     
    7:41
    Slovensko dalo gól! Presne takýto úvod sme potrebovali! Slovenky vytvorili pred švajčiarskou bránkou obrovský tlak, Ladian Tonduryová chytila snáď tri čisté príležitosti, no proti dorážke KRISTÍNY MLICHOVEJ už nemala žiadnu šancu! Asistencia: Michaela Žikavská.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 8. Mlichová (Žikavská), 26. Belicová (Lupačová), 35. Gáborová (Grossová) – 11. Freiová (Brunnová), 24. Kuhnová, 26. Capattová (Renschová)


    Slovensko: Farulová (Hlavatá) – Pudišová, Lupačová, Bahnová, Belicová, Žikavská – Kocúrová, Lenčéšová, Grossová, Gáborová, Adamcová – Mlichová, Rennerová, Vyletelková, Faktorová, Záteková – Švančarová, Čintalanová, Dulková
    Švýcarsko: Tonduryová (Werzová) – Renschová, Cottiová, Wildermuthová, Capattová, Wengerová – Brunnová, Wuthrichová, Bergmannová, Freiová, Brunnerová – Eggelová, Danuserová, Riederová, Bichselová, Kuhnová – Kesslerová, Lenzová, Meyerová

    Rozhodčí: Olle Eliasson, Thomas Jonsson (obaja Švédsko)
    bahis siteleri