Juventus – AC Milán 4:0 (kon.)
konec
Juventus FC
4:0 (0:0)
AC Milán
Středa 09.05.2018, 21:00 • Stadio Olimpico, Řím • Italský pohár • Finále
Předzápasové kurzy
     
    87
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Pjanić, přichází Marchisio.
     
    83
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Dybala, přichází Higuaín.
     
    80
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Locatelli, přichází Montolivo.
     
    78
    Buffon je dnes k nepřekonání, kapitán "staré dámy" vyrazil střelu z dálky a poradil si i s následnou dorážkou z bezprostřední blízkosti, kdy včas dal nohy k sobě.
     
    76
    Juventus právě vstřelil branku!
    Tak tohle je zřejmě završení nepovedené druhé půle AC Milán, NIKOLA KALINIĆ ve snaze odvrátit centrovaný míč jej hlavou poslal do své brány. Tady Donnarumma mnoho dělat nemohl.
     
    73
    Žlutou kartu dostává Calabria (AC Milán).
     
    73
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Douglas Costa, přichází Bernardeschi.
     
    72
    Kalinić si z protihráčů udělal "dobrý den", s ledovým klidem prošel kolem nich a přihrál do volného prostoru před bránu, balón nakonec tečoval Matuidi do protipohybu svého gólmana, avšak domácí zachránila pravá tyč jejich svatyně.
     
    68
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Suso, přichází Borini.
    63. BENATIA - 3:0
     
    63
    Juventus právě vstřelil branku!
    Pokud druhý gól šel částečně na vrub brankáře AC Milán, tak tento jde úplně celý. Donnarumma trestuhodně neudržel v rukavicích poměrně snadnou hlavičku protihráče, k míči se dostal MEHDI BENATIA a rychle jej poslal do sítě. Nechtěl bych být nyní v kůži strážce milánské svatyně.
     
    62
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Cutrone, přichází Kalinić.
     
    61
    Žlutou kartu dostává Douglas Costa (Juventus FC).
    61. Douglas COSTA - 2:0
     
    61
    Juventus právě vstřelil branku!
    Tak teď se musí Donnarumma hodně červenat. DOUGLAS COSTA pálil v podstatě přímo na něj, avšak hostující gólman nedokázal míč zkrotit a ten mu utekl za brankovou čáru. Tento gól jde na jeho vrub.
    56. BENATIA - 1:0
     
    56
    Juventus právě vstřelil branku!
    Teď už se Juventus a všichni jeho fanoušci radují z gólu MEHDI BENATIA si naskočil na centr a hlavou poslal míč ke vzdálenější tyči, kam Donnarumma nemohl do sáhnout, po balónu se pouze ohlédl.
     
    55
    A po jeho rozehrávce si vypracoval obrovskou šanci. Centr sice jeden z hráčů AC Milán odvrátil, ale pouze k Douglasovi Costovi, ten si míč zpracoval a přihrál na levou stranu, kam naběhl Dybala, který bombou z dálky pořádně protáhl Donnarummu, brankář AC Milán stačil míč vytěsnit mimo tři tyče a následuje znovu roh.
     
    52
    Dybala byl blízko prolomení střeleckého půstu, po pěkné kombinaci se dostal do zakončení na pravé straně, zkoušel zakroutit míč ke vzdálenější tyči, ovšem Donnarumma se pořádně natáhl a míč vyrazil. Nutno říct, že měl být pískán ofsajd.
    30.
     
    30
    Asamoah trestuhodně přišel o balón a do šance se dostával Suso, jeho točenou ránu k bližší tyči musel s vypětím sil vytěsnit na roh Buffon, který si tak připisuje druhý vynikající zásah.
    8.
     
    8
    První gólovka utkání a do vedení mohl jít AC Milán. Jeho hráči velice hezky rozebrali obranu soupeře a po přihrávce na střed pálil tvrdě Cutrone, Buffon si však poradil a výborným zákrokem míč vyrazil.

    Petr Frömel

    Branky: 56. Benatia, 61. Costa, 63. Benatia, 76. Kalinić (vla.)

    Karty:   61. Costa (JUV) – 73. Calabria (ACM)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 5:7.
    Juventus FC: Buffon "C" – Cuadrado, Benatia, Barzagli, Asamoah – Khedira, Pjanić (87. Marchisio), Matuidi – Dybala (83. Higuaín), Douglas Costa (73. Bernardeschi) – Mandžukić.
    Náhradníci: Pinsoglio, Szczesny – De Sciglio, Marchisio, Higuaín, Sandro, Höwedes, Rugani, Lichtsteiner, Sturaro, Bentancur, Bernardeschi.

    AC Milán: Donnarumma G. – Calabria, Bonucci "C", Romagnoli, Rodríguez – Kessié, Locatelli (80. Montolivo), Bonaventura – Suso (68. Borini), Cutrone (62. Kalinić), Calhanoglu.
    Náhradníci: Donnarumma A., Storari – Mauri, Kalinić, André Silva, Borini, Zapata, Montolivo, Abate, Biglia, Musacchio, Antonelli.

    Rozhodčí: A. Damato
    bahis siteleri