Pardubice – Mladá Boleslav 0:1 (1:0 po s.n.) | Liberec – Novokuzněck 4:7 (kon.) | Olomouc – HC Slovan 0:0 (zruš.)
Plzeň – Motor ČB 4:1 (kon.) | Přerov – Mountfield HK 2:9 (kon.) | Kokšetau – Slavia 4:2 (kon.)
Havířov – Poprad 4:3 (3:2 po s.n.) | Litoměřice – Kladno 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 1:2 (po pr.)
Sokolov – Kadaň 6:3 (kon.) | Děčín – Ústí n/L 1:7 (kon.)
konec
Arlan Kokšetau
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 02.08.2018, 18:00 • Zimní stadion Benešov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Kokšetau právě vstřelilo branku!
    Slavia sice drtila Arlan v jejich pásmu, Valíkovu střelu ale dokázal zblokovat DIMA ŠITKOV, který následně i přes faul v pádu zakončil do prázdné branky. Bez asistence.
     
    58:28
    Kokšetau právě vstřelilo branku!
    Jenže přichází studená sprcha značky Kazachstán. Hostující obrana podcenila přečíslení Arlanu, které nakonec snad třetí dorážkou během pěti vteřin využívá KONSTANTIN SAVENKOV, který vrací vedení na stranu Košektau. Bez asistence.
     
    58:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zničeho nic je srovnáno! Valík jen tak nazdařbůh nahodil od modré puk před bránu, kde stál úplně osamocený DAVID MATĚJKA, jenž lehkou tečí překvapil Pološkova a zařizuje výbuch radosti ve slávistickém kotli! Asistence: Dominik Valík.
     
    54:33
    Až teď dokázali domácí Slavii zamknout, bránící čtveřice už je hodně unavená a zachraňuje jí Polívka v kooperaci s brankovou konstrukcí.
     
    53:50
    Polívka už ležel na zemi, přesto dokázal Jermolaev trefit jen obětavého Drahoráda.
     
    51:37
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Šergl – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    50:27
    Vyloučení v týmu Arlan Kokšetau (Jegorov – 2 min., podražení).
     
    47:42
    Polívka je ve třetím dějství zatím jednoznačně nejlepším hráčem hostí. Dalším skvělým zákrokem zlikvidoval ránu Jegorova, který teď stojí v mezikruží a zklamaně obrací hlavu ke stropu.
     
    42:17
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Matějka – 2 min., držení).
     
    38:43
    Všetečkovi ujel v nejhorší možné chvíli kotouč z hokejky a svůj blafák tak proměnit nedokázal. Hostující fanoušci se hodně zlobí na sudího, který odpískal nájezd ihned po faulu, o vteřinu později vstřelená branka tak už nemohla platit.
     
    38:43
    Všetečka dostal nádhernou přihrávku přímo na hokejku a v úniku byl faulován, trestné střílení pro Slavii!
     
    36:58
    Švece je dnes doslova plné hřiště, teď to po sklepnutí od Maršouna zkoušel pro změnu mezi betony, ani tam mu ale Pološkov nenechal místečko pro skórování.
     
    34:52
    Kokšetau právě vstřelilo branku!
    Nepsané pravidlo nedáš, dostaneš dnes platí vskutku dokonale. Fanoušci Slavie se ještě ani nestačili přestat divit po neproměněné tutovce Šteinera, když na druhé straně hřiště svou střelu chytře za obránce skryl VADIM JERMOLAEV, který překonává Polívku do pravé šibenice. Asistence: Dima Orlov.
     
    30:37
    A znovu perfektní Polívka, který prohlédl přečíslení dvou na jednoho a Gevelovu střelu do prázdné branky vytěsnil betonem.
     
    29:35
    Na opačnou stranu se řítil Šitkov, který napřáhl skoro až ke stropu a pořádně vyprášil helmu pozornému Polívkovi. Hra se přerušuje, bude se vhazovat v útočném pásmu Arlanu.
     
    28:46
    Ostřelování jako v zákopové válce skončilo opět u Kubici, který má doslova den blbec. Zívala na něj podruhé v utkání prázdná klec, skákavý kotouč do ní však dopravit nedokázal!
     
    27:48
    Vyloučení v týmu Arlan Kokšetau (Gasnikov – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
     
    27:00
    Vyloučení v týmu Arlan Kokšetau (Seleznev – 2 min., sekání).
     
    26:26
    Švec se krásně uvolnil mezi kruhy a ostrou ranou mířil pod břevno. Pološkov byl tentokrát pozorný a druhý bod mladému zadákovi nepovolil.
     
    24:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jenže záhy je tu vyrovnání. Švec udržel kotouč v útočném pásmu a i s trochou štěstí jej dostal k ALEŠI FURCHOVI. Mladý forvard sešívaných se neukvapil a Pološkova překonává krásnou střelou o spojnici. Asistence: Emil Švec.
     
    23:41
    Kokšetau právě vstřelilo branku!
    A může toho litovat ještě více. Arlan se vydal do protiútoku, první vlnu nájezdníků ještě Polívka vykryl, na dorážku SERGEJE JEGOROVA už však nedosáhl. Kokšetau se tak ujímá vedení 1:0. Bez asistence.
     
    23:24
    To mohl změnit Kubica, který se v obtížné pozici vyhnul gólmanovi a měl před sebou úplně odkrytou klec, v zatím největší šanci zápas ale o pár milimetrů míjí!
     
    18:47
    Do ideální pozice mezi kruhy si vybruslil Valík, jeho skrytou ránu Pološkov s obrovskou dávkou štěstí kryje vyrážečkou.
     
    16:48
    Vyloučení v týmu Arlan Kokšetau (2 min. – příliš mnoho hráčů).
     
    16:48
    Nestrašil uháněl úplně sám na Pološkova, Forsbergrova klička mu ale nevyšla. Kokeštau navíc hrálo v šesti, takže se poměr sil na ledě vyrovná.
     
    15:32
    Velký závar před hostující klecí ukončil až Krejčík, jenž v pádu vyhodil přes všechny čáry, obrana Slavie v čele s Polívkou ale teď prožila hodně krušné chvíle.
     
    14:55
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Šteiner – 2 min., napadení).
     
    10:00
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Drahorád – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:36
    Vyloučení v týmu Arlan Kokšetau (Savenkov – 2 min., podražení).
     
    06:04
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Šagát – 2 min., hrubost).
     
    04:55
    Krásná kombinace první přesilovkové formace málem znamenala slávistické vedení, Maršounovu střelu do prázdné brány ale perfektním přesunem zlikvidoval Pološkov!
     
    04:00
    Vyloučení v týmu Arlan Kokšetau (Šitkov – 2 min., vysoká hůl).
     
    02:47
    Nestrašil se přes dva obránce proháčkoval až před gólamana, který jeho kličku na poslední chvíli vystihl koncem hokejky.

    Tomáš Pauček

    Branky a nahrávky: 24. Jegorov, 35. Jermolaev (Orlov), 59. Savenkov, 60. Shitkov – 25. Furch (Švec), 59. Matějka (Valík)


    Arlan Kokšetau: Pološkov (Děmidov) – Gevel, Borovikov, Sabyrov, Jermolaev, Břednikov, Petrov, Nestěrov, Megalinsky, Gasnikov, Potajčuk, Dovgaň, Klemešov, Tryaškov, Selezňov, Savenkov, Bažeňov, Gulyakov, Šitkov, Jegorov, Orlov, Bortnikov, Kločkov
    HC Slavia Praha: Polívka (Vecka) – Drtina, Štibingr, Hejda, Drahorád, Popela, Valík, Straka – Všetečka, Šagát, Kubica – Šergl, Šteiner, Krejčík – Švec, Furch, Maršoun – Matějka, Hradil, Nestrašil
    bahis siteleri