Antverpy – Club Brugge 1:1 (kon.) | Genk – Charleroi 3:1 (kon.) | Eupen – Gent 2:3 (kon.)
konec
KRC Genk
3:1 (1:1)
Sporting Charleroi
Neděle 19.08.2018, 18:00 • Luminus Arena, Genk • Belgická liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:01:02)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 12:5. Rohy: 10:2.
     
    Je konec! Genk nakonec zvládl domácí souboj se Sportingem Charleroi a vítězí 3:1! Domácí celek musel utkání otáčet, protože hosty poslal do vedení Benavente. Ještě do přestávky však stačil vyrovnat Uronen. Hosté byli aktivnější i po změně stran, ale svůj tlak nepřetavili ve vedoucí branku. Deset minut před koncem se navíc prosadil Samatta a stejný hráč v nastení potvrdil domácí výhru proměněnou penaltou.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+4. Mbwana SAMATTA - 3:1
     
    90+4
    Genk právě vstřelil branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil faulovaný MBWANA SAMATTA a střelou k tyči potvrdil domácí výhru!
     
    90+3
    Mbwana Samatta se prohnal do pokutového území a Martos jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi! Domácí budou zahrávat pokutový kop!
     
    90+3
    Střídání v týmu KRC Genk: ze hřiště odchází Ruslan Malinovskyj, přichází Sebastien Déwaest.
     
    90+2
    Sporting se ještě pokusil zaútočit po levé straně hrací plochy. Centrovaný míč si domácí brankář Danny Vukovic pohlídal a nechal jej propadnout do autu.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Genk dohrává dnešní utkání v blízkosti pokutového území soupeře a nechce fotbalisty Sportingu pustit k míči.
     
    89
    Do rozehrávky domácího celku se nyní musel zapojit také Danny Vukovic. Gólman domácího celku poslal dlouhý nákop na levou stranu hřiště.
     
    88
    Jere Uronen se skvěle vrátil s rozběhnutým Perbetem a před soupeřem odkopl míč na polovinu Sportingu. Hostům už moc času na vyrovnání nezbývá.
     
    87
    Kaveh Rezaei si na lavičce nechává ošetřovat své zranění kotníku. Jeho zranění by pro hostujícího trenéra bylo velkou ztrátou.
     
    86
    Joakim Maehle se skvěle vrátil na vlastní polovinu a zablokoval prudký centr z levé strany. Domácí fotbalista za své nasazení sklidil potlesk příznivců Genku.
     
    85
    Joseph Paintsil napřáhl ke střele zpoza hranice pokutového území. Jeho rána byla sice velmi razantní, ale míč prosvištěl kolem zadní tyče.
     
    84
    Zdá se, že hostům v posledních minutách pořádně tečou nervy. Marco Ilaimaharitra fauloval na vlastní polovině a daroval soupeři přímý kop v blízkosti pokutového území.
     
    83
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Gaëtan Hendrickx, přichází Mamadou Fall.
     
    82
    Jérémy Perbet to přehnal s agresivitou v souboji u rohového praporku. Sudí mu ihned dává žlutou kartu.
     
    81
    Hráči Sportingu se nyní snaží tlačit na polovinu soupeře, nicméně domácí hráči k nim opravdu skvěle přistupují a nenechávají hráčům v oranžovém prostor ke kombinaci.
     
    80
    Do rozehrávky Genku se nyní musel zapojit také brankář Danny Vukovic. Gólman domácího celku nakopl míč na polovinu soupeře, kde nebyl nikdo v modrém.
    78. Mbwana SAMATTA - 2:1
     
    78
    Genk právě vstřelil branku!
    Genk přeci jen otáčí vývoj dnešního utkání a dostává se do vedení! Domácí celek skvěle zvládl útok po pravé straně hrací plochy. Na přetažený centr si naběhl MBWANA SAMATTA a ve skluzu poslal míč do sítě!
     
    77
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Kaveh Rezaei, přichází Jérémy Perbet.
     
    76
    Exekuce přímého kopu se ujal Dorian Dessoleil, který zvolil zakončení levačkou, nicméně jeho projektil prosvištěl vysoko nad břevnem branky Sportingu.
     
    75
    Hlavní rozhodčí si na polovině hrací plochy všiml nedovoleného zákroku na Pozuela a bez váhání odpískal nedovolený zákrok. Genk bude rozehrávat z dobré pozice.
     
    74
    Joakim Maehle si naběhl na skvostnou kolmici mezi obránce Sportingu, jenže z dobré pozice nedokázal obstřelit vyběhnutého brankáře.
     
    73
    Ruslan Malinovskyj dostal mnoho prostoru v blízkosti pokutového území. Domácí fotbalista si pěkně přehodil míč na levačku, ale nezakroutil jej k zadní tyči.
     
    72
    Hosté zahrávali rohový kop. Fotbalisté Sportingu se tentokrát rozhodli pro rozehrávku do kombinace, jenže nikdo v oranžovém dresu nestačil přesně zakončit.
     
    71
    Na druhé straně si míč na pravačku krásně přehodil Marco Ilaimaharitra, ale do cesty se mu ihned postavil obránce, jež jeho ránu zablokoval.
     
    70
    Jere Uronen se vydal podpořit ofenzívu Genku náběhem po levé straně hrací plochy. Fotbalista Genku ale narazil na pozorného Hendrickxe.
     
    69
    Joseph Paintsil si skvěle pokryl míč a jeden z obránců Sportingu jej ostrým zákrokem poslal k zemi. Genk bude rozehrávat přímý kop ze zajímavé pozice.
     
    68
    Další rychlý protiútok Sportingu zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si nepohlídal Kaveh Rezaei.
     
    67
    Rozhodčí si další verdiktem znepřátelil domácí fanoušky. Ruslan Malinovskyj zahrál podle hlavního arbitra rukou. Sudí tak musel odpískat přímý kop pro Sporting.
     
    66
    Hostující trenér je hodně aktivní. Lodivod Sportingu stojí až na hranici svého vytyčeného sektoru a nabádá své svěřence hlasitými pokyny.
     
    65
    Hra je přerušena! Hostující Gaëtan Hendrickx zůstává ležet na trávníku a drží se za bolavé rameno. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat.
     
    64
    Střídání v týmu KRC Genk: ze hřiště odchází Leandro Trossard, přichází Joseph Paintsil.
     
    63
    Sander Berge zkusil překvapit obranu Charleroi zakončením zpoza hranice pokutového území. Jeho dělovka pravačkou však prolétla nad břevnem.
     
    62
    Joseph Aidoo uklidňuje hru v zadních řadách. Obránci Genku si nyní vyměňují krátké přihrávky a soupeři prakticky nepůjčují míč.
     
    61
    Cristian Benavente si podle sudího pomohl při zpracování odraženého míče rukou a daroval rozehrávku svým soupeřům. Genk rozjíždí postupnou kombinaci.
     
    60
    Cristian Benavente dostal průnikovou přihrávku za obranu Genku, jenže jeho zakončení pravou nohou skončilo v rukavicích připraveného Vukovice.
     
    59
    Domácí fanoušci nyní hlasitě skandují a ženou Genk do útoku. Hráči v modrých dresech však nedostávají prostor.
     
    58
    Na trávníku se stále něco děje. Akci Genku po pravém křídle táhl aktivní Joakim Maehle, jehož centr směřoval na Trossarda, jenže skvěle zasáhl Martos.
     
    57
    Stergos Marinos táhl akci Sportingu Charleroi po levé straně. Hostující zadák však narazil na dobře postaveného Uronena, který jej obral o míč.
     
    56
    Leandro Trossard odcentroval z levé strany hrací plochy mezi značku pokutového kopu a hranici pokutového území. Nikdo v modrém na jeho přihrávku nedosáhl.
     
    55
    Střídání v týmu KRC Genk: ze hřiště odchází Zinho Gano, přichází Mbwana Samatta.
     
    54
    Dorian Dessoleil skvěle vystoupil proti nepřesné přihrávce z levé strany a odkopl míč do bezpečí. Obránce hostujícího celku nepustil Gana do zakončení.
     
    53
    Domácím fanouškům se výkon Genku po návratu z kabin vůbec nelíbí. Hráči v modrých dresech působí hodně ospalým dojmem. Sporting je mnohem aktivnější.
     
    52
    Hra je přerušena! Jeden z hostujících fotbalistů zůstává po souboji s Malinovským ležet na trávníku a drží se za levé stehno. Uvidíme, zda bude pokračovat.
     
    51
    Baby si tentokrát naskočil na vysoký centr z levé strany, ale jeho zakončení už bylo zbytečné. Hostující fotbalista se nechal chytit do ofsajdu.
     
    50
    Sporting zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč se snesl na zadní tyč, kde číhal Amara Baby, ale Joseph Aidoo jej nepustil do zakončení.
     
    49
    Obrovská příležitost Genku! Domácí fotbalisté mohli dokonat otočku! Na povedený centr z pravé strany si na malém vápně naskočil Zinho Gano, ale hostující gólman jeho pokus vyrazil!
     
    48
    Hostující obrana má v úvodu druhého poločasu plné ruce práce. Vysoký centr z pravé strany musel před dobíhajícím Ndongalou odvracet Dorian Dessoleil.
     
    47
    Sander Berge vhazoval v blízkosti rohového praporku. Fotbalista Genku hledal dlouhým vhazováním Pozuela, který se nedokázal otočit kolem svého obránce.
     
    46
    Genk obstaral výkop do dnešního utkání. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale přihrávka na pravé křídlo prosvištěla do zámezí.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka přinesla hodně zajímavou podívanou. Domácí Genk byl sice v úvodu aktivnější, ale těsně před půlhodinou hry se dostali do vedení hosté po brance Benaventeho. Sporting navíc mohl přidat druhou branku, ale Babyho lob vyškrábl domácí brankář mimo tři tyče. Z následné akce navíc dokázal Genk vyrovnat. Po závěru ve vápně se prosadil Jere Uronen. Do kabin se proto odchází za stavu 1:1.
     
    45+1
    První poločas skončil.
    45. Jere URONEN - 1:1
     
    45
    Genk právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Domácí Genk se po následné akci probil do pokutového území, kde míč dlouho poskakoval na malém vápně a důrazný JERE URONEN jej uklidil pod břevno!
     
    45
    Sporting zahrával přímý kop z pravé strany hrací plochy. Do odraženého míče se opřel Baby, jehož lob už padal do sítě, ale brankář Danny Vukovic míč vyškrábl do bezpečí.
     
    44
    Hra je přerušena! Na trávníku zůstává po souboji ležet domácí Leandro Trossard, který schytal ostrý úder loktem do obličeje. Uvidíme, zda bude nadále pokračovat.
     
    43
    Baby táhl akci hostujícího celku po levém křídle, dokázal odcentrovat mezi hranici pokutového území a značku pokutového kopu, ale nikdo v oranžovém nestačil zakončit.
     
    42
    Joakim Maehle se z pravé strany prosmýkl do pokutového území, jenže už nestačil odcentrovat. Obrana Sportingu zatím hraje opravdu skvělé utkání.
     
    41
    Kaveh Rezaei táhl bleskový protiútok Sportingu po pravé straně hrací plochy. V pokutovém území se do zakončení tlačil Benavente, který ve skluzu nedokázal zakončit.
     
    40
    Genk zahrával další rohový kop. Další centr přiletěl na malé vápno, kde o míč bojoval Dieumerci Ndongala, který zády k brance trefil jen obránce.
     
    39
    Exekuce přímého kopu se ujal Ali Gholizadeh, který zvolil zakončení přímým nártem. Jeho ránu však zastavila čtyřčlenná zeď.
     
    38
    Jhon Lucumi fauloval rozběhnutého soupeře v blízkosti pokutového území a dopustil se nedovoleného zákroku. Sporting tak bude rozehrávat z dobré pozice.
     
    37
    Zinho Gano se už radoval ze vstřelení vyrovnávací branky, ale radost mu pokazil asistent rozhodčího, který odmával ofsajd!
     
    36
    Po rohovém kopu se na malém vápně dostal do zakončení Zinho Gano, který hlavičkoval v pádu, ale jeho zakončení prosvištělo nad břevnem.
     
    35
    Leandro Trossard zakončoval z hranice pokutového území, ale rána se mu vůbec nepovedla. Naštěstí pro Genk jeho střelu srazili obránci na rohový kop.
     
    34
    Cristian Benavente se při návratu na vlastní polovinu hrací plochy dopustil nedovoleného zákroku a fauloval rozběhnutého Trossarda. Nedovolený zákrok se tentokrát nepíská.
     
    33
    Domácí se dožadovali odpískání pokutového kopu, jenže podle hlavního arbitra byl Gano zastaven čistým způsobem.
     
    32
    Kaveh Rezaei se za hranicí pokutového území našel cestu k odraženému míči, předložil jej Benaventemu, jehož přízemní střelu schoval do rukavic brankář.
     
    31
    Genk se snažil překvapit obranu Sportingu přímočarou akcí po pravé straně hrací plochy. Na přihrávku do pokutového území však Zinho Gano nedosáhl.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání a zatím sledujeme překvapivý vývoj. Hosté totiž udařili z ojedinělé šance.
    28. Cristian BENAVENTE - 0:1
     
    28
    Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
    Sporting se překvapivě dostává do vedení! Hostující celek sehrál parádní protiútok po levé straně travnaté plochy. Na prudkou přízemní přihrávku do vápna si naběhl CRISTIAN BENAVENTE a pohotovou střelou kolem brankáře poslal Sporting do vedení!
     
    27
    Amara Baby si v pokutovém území zpracoval prudký centr z levé strany, jenže míč mu uskočil od kopačky a jeho přízemní střela skončila v rukavicích brankáře.
     
    26
    Kaveh Rezaei si krásným zpracováním připravil míč do střelecké pozice, jenže jeho přízemní střela prosvištěla kolem zadní tyče branky gólmana Vukovice.
     
    25
    Centr od rohového praporku se domácím hráčům vůbec nepovedl. Za míčem sice spěchal Ndongala, jenže Cristian Benavente se před něj natlačil a vyhlavičkoval balón ven ze šestnáctky.
     
    24
    Dieumerci Ndongala kouzlil s míčem na levé straně pokutového území, jenže obránce přečetl jeho pohyb a vytlačil soupeře do zámezí. Bude z toho roh.
     
    23
    Stergos Marinos vhazoval v blízkosti pokutového území. Do vápna Genku poté přiletěl parádní centr, jenže nikdo v oranžovém už nedokázal zakončit.
     
    22
    Baby centroval z pravé strany hrací plochy, nicméně jeho pobídka skončila na noze hned prvního obránce.
     
    21
    Alejandro Pozuelo poslal prudkou přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže nikdo v modrém dresu na jeho pobídku nedosáhl. Hra Gentu je zatím plná nepřesností.
     
    20
    Leandro Trossard prošel z pravé strany do pokutového území, jenže jeho zakončení bylo velice nepřesné. Domácí však nemají problémy s nacházením skulinek v obraně Charleroi.
     
    19
    Na světě je první žlutá karta dnešního utkání. Za faul na polovině hrací plochy ji dostává Marco Ilaimaharitra.
     
    18
    Zinho Gano si v pokutovém území naskočil na parádní centr z pravé strany hrací plochy, nicméně jeho hlavička postrádala razanci a prolétla kolem branky.
     
    17
    Sander Berge bojoval o odražený míč v blízkosti rohového praporku. Domácí fotbalista byl u balónu první, ale už nedokázal přesně přihrát.
     
    16
    Ali Gholizadeh si z pozice levého záložníka navedl míč na levačku do středu hrací plochy. Jeho přízemní střela byla sice prudká, ale prolétla kolem branky.
     
    15
    Ruslan Malinovskyj také táhl akci domácího celku středem hrací plochy. Přihrávkou mezi obránce se snažil oslovit Trossarda, ale pobídku zablokoval Martos.
     
    14
    Domácí fotbalisté chtěli podniknout rychlý přechod do útoku, jenže přihrávka na pravou stranu pro rozběhnutého Maehleho byla příliš prudká.
     
    13
    Exekuce přímého kopu se ujal domácí středopolař Pozuelo. Jeho nadýchaný centr na přední tyč směřoval na Aidoa, ale toho ubránil Martos.
     
    12
    Uronen se na levé straně natlačil mezi dvojici zadáků v oranžovém dresu a došel si pro faul. Do pokutového území už míří všichni vysocí hlavičkáři Genku.
     
    11
    Genk zahrával další rohový kop. Po secvičeném signálu se do zakončení dostal Leandro Trossard, jehož dělovku srazil obránce na další roh.
     
    10
    Amara Baby dostal vynikající přihrávku na pravou stranu hrací plochy, nicméně křídelník hostujícího celku nenašel recept na pozorného zadáka Gentu.
     
    9
    Leandro Trossard roztáhl hru na levé křídlo hrací plochy, jenže Pozuelo mu poslal hodně nepřesnou přihrávku a Trossard se už neprosmýkl do pokutového území.
     
    8
    Jere Uronen podpořil ofenzívu domácího celku dlouhým náběhem, který však zakončil pouze nedovoleným zákrokem. Sporting si na malou chvíli může odpočinout.
     
    7
    Genk hraje v úvodních minutách utkání s míčem na kopačkách a svému soupeři jej prakticky nepůjčuje. Domácí nyní kombinují v zadních řadách.
     
    6
    Amara Baby bojoval o míč na polovině hrací plochy. Hostující fotbalista svedl souboj s Marinosem, který jej zatažením za dres poslal k zemi. Sporting bude rozehrávat.
     
    5
    Genk zahrával svůj první rohový kop v dnešním střetnutí. Centr od rohovohé praporku přiletěl na přední tyč, kde hlídkoval osamocený obránce Núrio Fortuna.
     
    4
    Ruslan Malinovskyj se uvolnil ve středu hrací plochy, přenesl hru na pravou stranu hřiště, odkud centroval Joakim Maehle, ale jeho centr srazila obrana do autu.
     
    3
    Finský fotbalista se až nyní vrátil zpátky na nohy. Uronen bude podle všeho v pořádku a bude nadále schopen pokračovat v defenzivní činnosti.
     
    2
    Jere Uronen se skvěle natlačil do souboje u postranní čáry a jeden ze soupeřů jej za cenu nedovoleného zákroku poslal k zemi. Rozehrávat bude Genk.
     
    1
    Sporting obstaral výkop do dnešního utkání. Charleroi se v úvodu zápasu vydalo do útoku, jenže vysokou přihrávku na pravou stranu si nezpracoval nikdo z hostů.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše. Genk bude hrát v modrém, zatímco Sporting přijel k dnešnímu utkání v oranžových dresech.
     
    Genk

    Naopak domácí Genk je na tom o mnoho lépe a vypadá to, že by po letech mohl bojovat o nejvyšší příčky. Dnešní domácí celek totiž dosud vybojoval sedm bodů. Na úvod soutěže vyhrál 4:0 na půdě Lokerenu, poté doma jen remizoval se St. Truidenem, nicméně v minulém kole si zlepšil sebevědomí výhrou na půdě Oostende.
     
    Sporting Charleroi

    Sporting Charleroi letos neprožívá zrovna povedený vstup do nové sezóny. V posledních letech patřil mezi celky bojující o horní patra tabulky. Letos však nezačal dobře a po třech kolech má na kontě pouze tři body. Po prohře s Antverpami sice porazil Eupen, jenže minulý víkend padl po souboji s Anderlechtem.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání belgické ligy mezi KRC Genk a Sportingem Charleroi. Výkop je stanoven na 18 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 45. Uronen, 78. Samatta, 90+4. Samatta – 28. Benavente

    Karty:   19. Ilaimaharitra (CHL), 82. Perbet (CHL)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 12:5. Rohy: 10:2.
    KRC Genk: Vukovic – Maehle, Aidoo, Lucumi, Uronen – S. Berge, Pozuelo, Malinovskyj (90+3. Déwaest) – Ndongala, Gano (55. Samatta), Trossard (64. Paintsil).
    Náhradníci: Jackers – Nastić, Déwaest, Heynen, Piotrowski, Samatta, Paintsil.

    Sporting Charleroi: Penneteau – Marinos, Martos, Dessoleil, Fortuna – Ilaimaharitra, Hendrickx (83. Fall) – Baby, Benavente, Gholizadeh – Rezaei (77. Perbet).
    Náhradníci: P. Mandanda, Baume – Busi, Dervite, Noorafkan, Perbet, Diandy, Rodes, Fall.

    Rozhodčí: van Driessche – Meers, Walschap
    bahis siteleri