Jihlava – Karviná 3:1 (kon.)
konec
FC Vysočina Jihlava
3:1 (2:1)
MFK Karviná
Pondělí 20.08.2018, 13:00 • Areál Na Stoupách • Juniorská liga – Morava • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Vysočina Jihlava nakonec dovedla dnešní utkání do vítězného konce, Karvinou totiž porazila 3:1. Hostující celek ve druhém poločase výrazně zabral, avšak žádnou vyloženou šanci si vypracovat nedokázal. Naopak to byla Jihlava, který se dočkala třetí branky. Z pokutového kopu se prosadil Javůrek, který tak uzavřel gólový stav tohoto zápasu. Poslední minuty nám nabízely velkou řadu nedovolených zákroků, hned několikrát jsme viděli lékařský personál v akci. (14:55:03)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Zdá se, že dnešní utkání už nenabídne žádnou branku. Jihlava se ještě pokouší přidat další zásah, Čápovu ránu ale pokryl brankář Ciupa.
     
    90+1
    Přenesení hry dokázal zachytit hostující Wala, který se ale daleko s míčem nedostal.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Poslední minuty nepřináší nic moc zajímavého. O aktivitu se stará především domácí celek, který stále drží dvoubrankové vedení.
     
    88
    To nevypadá vůbec dobře. Domácí hráč musel být odnesen ven z hrací plochy.
     
    87
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Matůš Marcin, přichází David Karmazín.
     
    86
    Opět se nehraje, neboť na zemi skončil další z domácích hráčů. Tentokráte to vypadá na Marcina, který ulehl kousek za pokutovým územím.
     
    85
    Za pokutovým územím měl Čáp spoustu času na ideální centr, který posílal ke vzdálenější tyči. Svatíkovi moc nescházelo, aby zasunul míč do brány.
     
    84
    Vysočina si vyzkoušela rohový kop, což jí maximálně vyhovuje. Průša natáhl čas, navíc uvidíme další rohový kop domácích.
     
    83
    Máme před sebou něco málo kolem deseti minut. Karviné se nedaří dostat k brance soupeře, Kolář už je delší dobu bez zákroku.
     
    82
    Na druhé straně musel zasahovat Ciupa, který bezpečně sevřel míč do své náruče. Hostující brankář okamžitě zahájil protiútok.
     
    81
    V ofsajdovém postavení se zjevil hostující Gros, který ještě stihl zakončit. To ale bylo naprosto zbytečné, akorát tak zakopl míč do zámezí.
     
    80
    Až nyní se sudí vrátil k předchozímu zákroku, Vašíček ale stále leží na zeleném pažitu. Do akce přispěchal také lékařský personál.
     
    79
    Na zemi skončil domácí Vašíček, avšak hlavní sudí nechal pokračovat ve hře. Do velké šance se dostal Hykel, který trefil pouze protihráče.
     
    74
    Velice aktivní Hykel se snažil doběhnout kolmici za obranu, hostující obrana to nakonec zvládla na jedničku, neboť míč prodloužila do náruče Ciupy.
     
    73
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes dvacet minut. Jihlavě se i nadále daří odrážet útoky soupeře, Karviné se krátí čas...

    David Suchý

    Branky: 7. Vedral, 30. Turyna, 50. Javůrek (pen.) – 43. Suchan

    Karty:   44. Hykel (JIH), 65. Svatík (JIH) – 65. Suchan (KAR)


    FC Vysočina Jihlava: Kolář – Vedral (72. Šteffl), Merlo (59. Smekal), Hykel, Křišťál, Čáp, Turyna (52. Marcin) (87. Karmazín), Svatík, Řezáč, Javůrek (62. Průša), Vašíček (C)
    Náhradníci: Jágrik – Smejkal, Marcin, Šteffl, Karmazín, Průša

    MFK Karviná: Ciupa (C) – Dramé, Egri, Fokaidis, Galuška, Gros, Hujo, Kocsis (69. Hruška), Putyera (28. Sembol), Suchan, Wala
    Náhradníci: Sembol, Hruška, Drobek

    Rozhodčí: Slabý – Dobrovolný, Pfeifer

    Diváci: 100
    thejrc.org