Gap – Znojmo 2:4 (kon.) | Miskolc – Vítkovice 3:1 (kon.)
konec
Rapaces de Gap
2:4 (1:0, 1:1, 0:3)
HC LERAM Orli Znojmo
sk Pátek 31.08.2018, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Najlepší hráči zápasu

    Gap – Elvijs Biezais
    Znojmo – Jakub Stehlík (17:02:02)
     
    V doplnkových samostatných nájazdoch uspel Gap, ktorý získava jeden pomocný bod do tabuľky.

    Ďakujeme za pozornosť počas sledovania tohto on-line prenosu. Večer Tatranský pohár pokračuje zápasom medzi DVTK Miškolc a HC Vítkovice.

    Dočítania, priatelia.
     
    V tretej tretine sme videli veľmi dobrý výkon od hráčov Znojma. Trikrát postupne skórovali Kalus, Stehlík a na 2:4 spečatil víťazstvo Znojma gólom do prázdnej brány McPherson. Orli si vďaka tejto výhre vybojovali aj účasť v nedeľnom finále, keďže už majú na konte 5 bodov po včerajšej výhre nad Košicami. Gap si buď zahrá o tretie alebo piate miesto, záleží na výsledku zápasu s Košicami.
     
    Koniec zápasu.
     
    59:24
    Tím Znojmo práve strelil gól!
    Orli pečatia víťazstvo v tomto stretnutí. ALLAN McPHERSON sa zmocnil puku na obranej modrej čiare a bezpečne ho poslal cez všetky čiary do odkrytej bránky!
    Bez asistencie.
     
    59:07
    Gap už odvolal brankára Cookea a Francúzi hrajú powerplay v šestici. Znojmo sa sústreďuje na defenzívu.
     
    58:37
    Pekne po osi ihriska prekorčuľoval Jeffrey Brown, ktorý sa dostal aj do streleckej pozície. Halász bol pozorný, pokľakol a betónmi zneškodnil strelu.
     
    58:25
    HC Orli Znojmo si berie oddychový čas! Vhadzuje sa pred gólmanom Gapu.
     
    57:53
    Hokejisti Gapu pomaličky akosi strácajú sily. Znojmo má síce v nohách ešte aj včerajší zápas s Košicami, no predvádza v tretej tretine veľmi koncentrovaný výkon.
     
    56:51
    Stehlík poslal puk na bránku, pred ktorou bol postavený aj Tomáš Guman a snažil sa o teč. Puk sa mu zrejme podľa môjho pohľadu neobtrel okolo hokejky. Cooke tak mal čistý zákrok.
     
    56:29
    Stehlík nahadzoval puk od modrej čiary. Cooke ho prikryl a pre istotu ho podržal až do hvizdu hlavného rozhodcu. Vhadzuje sa pred Cookeom.
     
    55:34
    Reno si nerozumel stopercentne s Kambeitzom. Prenechanie puku im nevyšlo, Gap bol vyprevadený von z útočného pásma a musí sa rozbiehať odznova.
     
    54:29
    Strela Sarlieveho z pravého kruhu mierila ponad Halászovu svätyňu. Gap sa snaží pomaličky oveľa viac síl sústrediť do ofenzívnej práce.
     
    53:41
    Parkkonenovo nahodenie puku na bránku ešte následne dorážal aj Patrik Novák, ale už sa do výraznejšej príležitosti nepretlačil.
     
    52:58
    Oba tímy za posledných 25 sekúnd predviedli dve rýchle akcie. Pred bránkou Cookea bolo počuť odraz od mantinelu, na opačnej strane zase bočnú konštrukciu Halászovej brány.
     
    52:32
    Nahodenie puku z hokejky Melina od mdorej čiary nemalo možno hlbokú myšlienku, no Gap ešte dokázal na chvíľu udržať útočné pásmo.
     
    51:31
    Stretch unikol spoločne s Anthonym Lucianim do prečíslenia. Stretch naznačil prihrávku, no napokon z ľavého kruhu prudko švihom vystrelil. Puk opečiatkoval protiľahlú žrď!
     
    50:30
    Labrecque ideálne nabil šírkovou prihrávkou Robertsovi Jekimovsovi, ktorý sa poriadne silno oprel do puku a nekompromisne vypálil. Jeho delovka preletela ponad bránu a Halász si ju aj omylom posunul.
     
    50:06
    Presilovka pre Rapaces de Gap. Jakub Stehlík dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    48:17
    Matt Nelson zakončoval od modrej čiary. Bola to možno aj taká strieľaná prihrávka. Jeho spoluhráč však nebol dostatočne rýchly, aby si ju spracoval, prípadne tečoval.
     
    47:05
    Tím Znojmo práve strelil gól!
    Štyri sekundy pred koncom trestu Gutierreza strieľa Znojmo vedúci gól! Orli rozbehli presilovkový kolotoč, na modrú čiaru sa dostal puk k JAKUBOVI STEHLÍKOVI, ktorý len napriahol a prestrelil takmer nič nevidiaceho Cookea!
    Asistencia: Jan Lattner.
     
    46:50
    Strela Stehlíka z pravého kruhu smerovala na gólmana Cookea, ktorý ju iba vyrazil betónom.
     
    46:04
    Stretch peknou krížnou prihrávkou našiel Jana Lattnera na modrej čiare. Jeho následný pokus príklepom Cooke skrotil lapačkou.
     
    45:09
    Presilovka pre Orli Znojmo. Romain Gutierrez dostáva dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    44:51
    Prihrávka Braesa na Parkkonena letela pekne pred bránku, ale tam boli v početnosti aj hráči Gapu a nedovolili znojemským hokejistom zakončovať.
     
    44:04
    Tím Znojmo práve strelil gól!
    Zdá sa, že Znojmo konečne našlo slabinu gólmana Cookea v tomto stretnutí! MAREK KALUS to z ľavého kruhu skúsil pomerne jednoduchou strelou príklepom medzi nohy, ktorá gólmanovi Gapu poľahky prepadla do brány.
    Asistencia: Michal Kruckovyč.
     
    43:07
    Novák v strednom pásme iba jemne tečoval puk do útočnej tretiny. Zmocnili sa ho hráči Gapu a snažia sa založiť útočnú akciu.
     
    42:04
    Krížna prihrávka Gutierreza mala nájsť na pravom kruhu Bouveta, no spoluhráča dvoch gapských hráčov veľmi nevyšla. Znojmo si postrážilo obranné pásmo.
     
    41:06
    Luciani si spracoval prihrávku od McPhersona, ktorý bol pripravený medzi kruhmi a následne vystrelil. Cooke opäť pozorný.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prostredné dejstvo takisto prinieslo rýchly a svižný hokej. Videli sme v podstate tri góly, no jeden z nich, ten znojemský, nebol uznaný. V 21. minúte vyrovnal Lattner a o sedem minút neskôr vrátil Gap do vedenia Abramov.
    Druhá tretina sa začne približne o 16:26.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:32
    Veľmi nádherne našiel Hlava krížnou prihrávkou cez stredné pásmo Camerona Braesa, ktorý si to namieril sám na bránu, ale ani on nenašiel recept na gólmana Gapu.
     
    39:06
    Jakub Stehlík promptne prikorčuľoval pred bránku a snažil sa okamžite krátkym náprahom dorážať puk po strele z opačnej strany, no Cooke dokázal zachytiť aj túto strelu.
     
    38:41
    Stehlík vrátil puk na ľavý kruh C.J.ovi Stretchovi, ktorý napriahol a pálil, ale gólman Jordon Cooke si bol opäť istý pri svojom zákroku.
     
    37:57
    V úvodných desiatkách sekúnd sa nepodarilo Znojmu udržať útočné pásmo. Gap si uvedomuje dôležitosť udržania aktuálneho stavu pred koncom druhej tretiny a robí všetko preto, aby neinkasoval.
     
    37:17
    V tomto stretnutí sa síce veľa zatiaľ nevylučuje, hrá sa fair-play, no teraz prichádza trest pre Adama Kambeitza za krosček. Znojmo si zahrá dvojminútovú presilovku.
     
    36:56
    Gap sa dopustil menšej chybičky v striedaní, Špaček sa ukázal spoluhráčovi na modrej čiare, zaklepal si hokejkou o ľad a dostal prihrávku. Prenechal puk medzi kruhmi Radimovi Matušovi, ktorý naznačil prihrávku, no svižne potom vystrelil. Brankár Cooke bol opäť nekompromisný.
     
    36:08
    Šikovná strela od modrej čiary z hokejky Adama Sedláka letela tesne nad bránku. Znojmo dokázalo vyhrať pár súbojov v útočnom pásme pri mantineloch a aj udržalo puk v pásme. Gap sa musí mať na pozore pred rýchlymi Orlami.
     
    35:29
    Hlava vybojoval puk v rohu klziska a dával ho viacmenej naslepo pred bránku. Puk sa napokon odrazil od bočnej konštrukcie. Cooke celú situáciu pozorne sledoval.
     
    34:38
    Kambeitz si síce úplne nerozumel v spolupráci s Biezaisom, no nedopustili sa hrubej chyby a bezpečne puk dostali od modrej čiary späť dozadu na svojich obrancov.
     
    33:49
    Elvijs Biezais si dokázal spracovať prihrávku v strednom pásme, no keďže nevidel žiadnych spoluhráčov navôkol, puk nahodil prudko do útočnej tretiny.
     
    32:46
    Gallet zakorčuľoval poza bránku, pozrel sa následne pred bránkovisko, či má voľných spoluhráčov. Napokon sa mu ukázali dvaja, nespracovali si puk ideálne, ale vystreliť nakoneic Labrecque dokázal. Halász takisto podržal Znojmo.
     
    31:34
    Strela Kruckovyča od modrej čiary skončila na brankárovi Cookeovi, ktorý v posledných minútach poriadne pomáha svojím spoluhráčom svojimi istými zákrokmi.
     
    30:50
    Od modrej čiary poslal na bránku delovku Jakub Stehlík. Zakončenie skončilo opäť na pripravenom Cookeovi.
     
    30:17
    Anthony Luciani vyštartoval dopredu po ľavom krídle. Rýchlosťou disponoval dobrou, aj strela švihom mu sadla, no Cooke bol nad jeho sily. Gólman Gapu puk pokryl a schoval vo svojej výstroji.
     
    29:41
    Spomedzi kruhov to vyskúšal na opačnej strane aj Jeffrey Brown, ktorý preveril svoje strelecké schopnosti. Jeho pokus švihom letel tesne ponad Halásza, ktorý sa len jemne prikrčil.
     
    29:12
    Špaček dostal prihrávku za ľavý kruh. Jeho následné zakončenie príklepom letelo vedľa.
     
    28:33
    Individuálne sa skúšal pred bránku natlačiť Vincent Melin, ktorý sa kľučkou na 50 percent zbavil hráča Znojma, ale zakončiť už mu dovolené nebolo.
     
    27:16
    Tím Gap práve strelil gól!
    Gap sa dostáva do vedenia v stretnutí po získanej presilovke. Biezais krížnou prihrávkou na ľavom kruhu našiel NORBERTA ABRAMOVA, ktorý pálil z prvej po ľade a podstrelil v tej chvíli pomaly presúvajúceho sa Halásza!
    Asistencia: Elvijs Biezais.
     
    26:14
    Delovka Samuela Labrecquea od modrej čiary smerovala na brankára Halásza, ktorý si so strelou poradil a Orli sa potom oslobodili.
     
    25:50
    Obrátilo sa to v prospech Gapu. Erik Němec putuje na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    25:50
    Znojmo strelilo gól, no po porade trojice rozhodcov je verdikt zmenený! Gól neplatí pre predchádzajúce hákovanie a stav teda ostáva nezmenený.
     
    25:27
    Šikovne to po ľavom krídle skúšal Alexander Mokšancev, ktorý nemal zlý smer pohybu. Jeho strela napokon letela vedľa Halászovej bránky.
     
    24:35
    Delovka od modrej čiary z hokejky Vincenta Melina na opačnej strane letela tesne vedľa brány, gólman Halász bol pripravený.
     
    23:52
    Gapskej obrane unikol po osi ihriska Marek Kalus, ktorý smeroval sám na Cookea a snažil sa ho prekvapiť strelou popri alebo popod betóny. Gólman francúzskeho celku ukázal dobrý zákrok.
     
    23:22
    Norbert Abramov opäť predviedol svoje korčuliarske schopnosti. Dokázal s pukom prejsť do útočnej tretiny a nahodiť puk na Halásza, ktorý vyrazil a Gap získava útočné pásmo.
     
    23:01
    Prihrávka Sedláka zo stredného pásma smerovala na brankára Cookea, ktorý však puk zachytil hokejkou a posunul ho späť spoluhráčom.
     
    21:53
    Tejnor si spracoval prihrávku na modrej čiare, no prešiel s ňou už do stredného pásma. Hokejisti Gapu sa snažia čo najrýchlejšie opäť dostať do útočného pásma a vrátiť sa na ofenzívnu vlnu.
     
    20:53
    Tím Znojmo práve strelil gól!
    Orli vstupujú do druhej tretiny veľmi dobre, trestajú vylúčenie protihráča. JAN LATTNER sa zmocnil puku za ľavým kruhom a tvrdou delovkou prepálil Cookea!
    Asistencie: Jakub Stehlík, Allan McPherson.
     
    20:20
    Sedlák nahodil puk do útočného pásma. Puk prešiel okolo celého mantinelu a dostal sa von z obrannej tretiny Rapaces de Gap.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvodnej tretine sme sledovali veľmi rýchly zápas, na ktorý nie sme z tipsportligových klzísk veľmi zvyknutí. Francúzsky celok Gap vedie po góle Kambeitza z 12. minúty nad Znojmom 1:0.

    Druhá dvadsaťminútovka sa začne približne o 15:41.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:32
    Znojmu sa na dvakrát nepodarilo založiť útočnú akciu. Gap zatiaľ korčuliarsky veľmi dobre zvláda prvú tretinu a aj v tomto oslabení kazí Znojmu príležitosti.
     
    18:57
    Znojmo si zahrá prvú presilovú hru v zápase. Roberts Jekimovs dostáva dve minúty za seknutie.
     
    18:14
    Marek Špaček ostal nestrážený pred bránkoviskom a po prihrávke bez prípravy pálil. Jeho delovka skončila na gólmanovi Jordonovi Cookeovi, ktorý sa vyznamenal zákrokom.
     
    17:38
    Stehlík udržal puk na hokejke a zaviezol ho za vlastnú bránu, kde už čaká na nových spoluhráčov. Gap momentálne nechal iniciatívu na súperovi a snaží sa viac sústrediť na získavanie pukov v strednom pásme a pozornú defenzívu v obrannej zóne.
     
    16:17
    Kruckovyč sa uvoľnil v útočnom pásme a podarilo sa mu vystreliť spoza pravého kruhu. Znojmo sa snaží odpovedať, no Gap nedovoľuje českému celku vytvoriť si súvislejší tlak v pásme.
     
    15:21
    Francúzi nechali trochu priestoru Jakubovi Stehlíkovi, ktorý vypálil tesne spoza ľavého kruhu. Jeho zakončenie bolo zrazené, Cooke sa len obzrel za pukom.
     
    14:37
    Gapu sa podarilo získať útočné pásmo a strelecky sa predviedol Jeffrey Brown, ktorého zakončenie z otočky spomedzi kruhov bolo veľmi rýchle a Halász stihol strelu včas spozorovať.
     
    14:03
    Parkkonen nahadzoval puk pred bránku, kde bol Matuš spoločne so Špačekom, no nepodarilo sa im tečovať alebo dorážať. Gap sa ubránil, prestriedal a rýchlym sklzom trieli dopredu.
     
    13:29
    Brown vykorčuľoval po pravom krídle a šírkovou prihrávkou pred bránku našiel Kambeitza, ktorý však už bol aj natlačený do bránkoviska a hra bola prerušená.
     
    12:38
    Rýchly korčuliarsky pohyb po ľavom krídle ukázal Norbert Abramov, ktorý prešiel cez jedného protihráča a snažil sa udržať puk v pásme. Obrancovia českého celku však boli už pripravení a nedovolili mu ďalej rozohrať.
     
    12:08
    Orli však nenechávajú nič na náhodu a po inkasovanom góle okamžite útočia. Stehlík nabil po modrej čiare Lattnerovi, ktorý sa oprel do puku a preveril Cooka. Gólman Gapu si pripísal ďalší úspešný zákrok.
     
    11:09
    Tím Gap práve strelil gól!
    Orli už boli v plnom počte, no nestihli sa zorganizovať v defenzíve a inkasovali. Šikovná strela švihom Rena z pravého kruhu Halászovi vypadla. Pred bránkoviskom najlepšie pracoval ADAM KAMBEITZ a nekompromisne dorazil puk do odkrytej časti bránky!
    Asistencia: Parker Reno.
     
    10:27
    A aj sa to podarilo. Jekimovs našiel prihrávkou pred bránku Kontosa, ktorý pálil z prvej a Halász predviedol veľmi dobrý zákrok a podržal Orlov v oslabení.
     
    09:58
    Presilovka Gapu zatiaľ veľmi nevychádza, no hráči francúzskeho celku majú veľmi svižný pohyb a určite si nejaké tie pozície vytvoria.
     
    09:06
    Alexander Mokšancev preletel po ľavom krídle a prudko nahodil z ľavého kruhu. Zakončenie letelo do rohu klziska, Gap ešte na malú chvíľu získal puk, ale Znojmo sa potom oslobodilo.
     
    08:53
    Presilovka pre Gap. Marek Špaček dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    08:28
    Luciani prekorčuľoval klzisko po pravej strane. Prešiel až k zadnému mantinelu, odkiaľ posielal puk pred bránku na Mareka Kalusa, no ten letiacu prihrávku v správnom čase netrafil a teda ani nezakončil.
     
    08:01
    Kontos prihrávkou hľadal Jekimovsa, ktorý bol dobre postavený pred bránkou, ale puk dostal na korčule a už nedokázal ihneď z prvej zakončovať. Gap však ostáva v pásme.
     
    07:11
    Brown vyslal jemné nahodenie na bránku, ktoré sa snažil doraziť aj Adam Kambeitz, ale už nebol úspešný. Gólman Halász súperov prečítal.
     
    06:36
    Tomáš Guman čakal na modrej čiare na svojich spoluhráčov. Rozhodol sa však pre lepšiu alternatívu. Svižne poslal puk na bránu. Cooke neostal zaskočený, na strelu bol pripravený. Hra bola prerušená.
     
    06:03
    Bartoš prenikol po ľavom krídle, no akosi sa mu nepodarilo už úspešne zakončiť túto akciu. Zblokovanú prihrávku si na svoje hokejky vzali hokejisti Les Rapaces de Gap.
     
    05:14
    Abramovova prihrávka pred bránu mala nájsť Gutierreza, ktorý si už korčuľoval pred bránkovisko, no napokon dobre organizovaná obrana Znojma nedovolila prieniku puku.
     
    05:01
    Nicolas Hlava veľmi rozumne čítal hru súpera, zachytil prihrávku medzi kruhmi, puk si pripravil na hokejku a promptne vystrelil. Cooke jeho zakončenie dokázal zneškodniť.
     
    04:27
    Po pravom krídle sa šikovne uvoľnil Roberts Jekimovs, ktorý sa sťahovačkou zbavil obrancu súpera a prudko švihom vystrelil. Halász jeho strelu dokázal pokryť.
     
    03:38
    Znojemskí Orli sa dostali s pukom za vlastnú bránku a premýšľajú, ako založiť nový útok. Gap prestriedal a okamžite sa snažil napádať rozohrávku Znojma.
     
    02:40
    Strela Adama Sedláka spoza pravého kruhu skončila na betóne gólmana Cooka, ktorý situáciu mal pod kontrolou a s prehľadom puk vyrazil.
     
    02:13
    Abramov prihrávkou našiel na pravom krídle Gutierreza, ktorý rýchlo nahodil puk do útočného pásma a okamžite za ním trielili jeho spoluhráči.
     
    01:39
    Dopredu sa však po ľavom krídle vysunul znojemský kapitán David Bartoš, ktorý zakončoval z kruhu, ale trafil iba do pripraveného Cooka.
     
    01:18
    Kontos si prevzal puk za bránkou a pomaličky ho rozohral na svojich spoluhráčov. Gap sa snažil založiť novú útočnú akciu.
     
    00:48
    Hneď sme videli útok aj na opačnej strane. Po pravom krídle sa natlačil dopredu Anthony Luciani, ktorého zakončenie skončilo na gólmanovi Cookeovi.
     
    00:15
    Úvodné buly prvého dnešného stretnutia vyhral Gap. Dopredu sa natlačil za bránku Elvijs Biezais, no nikoho pred ňou nenašiel.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na ľadovú plochu už prichádzajú hokejisti Gapu v čiernych dresoch. Hráči Znojma sa predstavia v dresoch bielej farby.
     
    Prajem vám príjemné popoludnie a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu z prvého zápasu druhého hracieho dňa na 71. ročníku Tatranského pohára. Od 15:00 uvidíme zápolenie v skupine B medzi Rapaces de Gap a HC Orli Znojmo.

    Rapaces de Gap
    Francúzsky tím Rapaces de Gap z mesta Gap je štvornásobným šampiónom domácej najvyššej francúzskej hokejovej súťaže, naposledy sa Gapu podarilo dosiahnuť túto métu v sezónach 2014/15 a 2016/17. Tím v 90. rokoch aj na istú chvíľu vypadol do druhej ligy, no od roku 2009 je plnohodnotnou súčasťou francúzskej Ligue Magnus. Na Tatranskom pohári si Gap zahrá vôbec po prvýkrát v histórii. V kádri v súčasnosti pôsobia prevažne francúzski hokejisti doplnení o 6 Kanaďanov, 2 Lotyšov, 2 Američanov a jedného Rusa. Tím sa pred novou sezónou stále formuje pod vedením kanadského trénera Luciana Basileho. V príprave bol zatiaľ Gap vcelku úspešný. Vyhral štyri zápasy. Nad Brianconom 10:2, nad Chaux-de-Fonds 3:2 po nájazdoch, potom síce prišla prehra s Bordeaux 2:6, no v generálke na Tatranský pohár bol Gap úspešný, zdolal Anglet 3:6.

    HC Orli Znojmo
    Znojemskí Orli včera odohrali vcelku náročné, no vyrovnané stretnutie proti košickým "oceliarom". V 27. minúte viedli 3:2 a takýto stav bez väčších problémov kontrolovali až do záveru 59. minúty, kedy Košice vyrovnali. Šlo sa do predĺženia, v ktorom však napokon McPherson premenil po faule nariadené trestné strieľanie a Znojmo napokon získalo dva body nad Košicami po výhre 4:3 po predĺžení.

    Český celok HC Orli Znojmo je ďalším novým tímom na zozname účastníkov Tatranského pohára. Klub z českého mesta Znojmo pôsobí od sezóny 2011/12 v nadnárodnej EBEL lige. Najväčším úspechom Orlov je zatiaľ striebro zo sezóny 2015/16. Vo finále vtedy Znojmo podľahlo silnému Salzburgu. V kádri trénera Miroslava Fryčera sa nachádzajú zatiaľ prevažne českí hokejisti v spoločnosti 4 kanadských legionárov, jedného Fína, Američana a slovenského gólmana Tomáša Halásza. Znojmo v príprave na novú sezónu podľahlo Komete Brno 3:1, zdolalo Karlovy Vary 3:2 a pripísalo si prehry s Hradcom Králové 4:2 a so Zlínom 3:2.
     
    TATRANSKÝ POHÁR

    Na Slovensku má tradíciu už niekoľko turnajov. Či hovoríme o RONA CUP-e, Spišskom pohári alebo Memoriáli Pavla Zábojníka. Tatranský pohár je však najstarším hokejovým turnajom na Slovensku a druhým najstarším hokejovým turnajom v Európe. Tento rok sa bude písať jeho 71. kapitola.
    Počet účastníkov a systém turnaja je rovnaký ako minulý rok. Šesť mužstiev je rozložených do dvoch skupín, v skupine odohrá zápas každý s každým. Na základe získaných bodov (3 za výhru v riadnom hracom čase, 2 za výhru po predĺžení alebo nájazdoch, 1 za prehru po predĺžení alebo nájazdoch) sa v posledný deň turnaja odohrajú tri zápasy: o konečné 5. miesto, o bronz a finále. Úlohu postavenia v tabuľke môžu zohrať aj pomocné body. Pomocný bod môže mužstvo získať, ak zvíťazí v doplnkových samostatných nájazdoch, ktoré sa konajú po každom zápase.

    Účastníci:
    A skupina: DVTK Jegesmedvék Miskolc, HC Vítkovice Ridera, HK Poprad
    B skupina: HC Košice, HC Orli Znojmo, Rapaces de Gap

    Program:
    Štvrtok 30.8.2018

    16:00 HK Poprad – DVTK Jegesmedvék 3:1 (skupina A)
    20.00 HC Orli Znojmo – HC Košice 4:3 p.p. (skupina B)

    Piatok 31.8.2018
    15.00 Rapaces de Gap – HC Orli Znojmo (skupina B)
    19.00 DVTK Jegesmedvék – HC Vítkovice (skupina A)

    Sobota 1.9.2018
    15.00 HC Košice – Rapaces de Gap (skupina B)
    19.00 HK Poprad – HC Vítkovice (skupina A)

    Nedeľa 2.9.2018
    11.00 o 5. miesto: 3A – 3B
    15.00 o 3. miesto: 2A – 2B
    19.00 finále: 1A – 1B

    Posledných päť víťazov Tatranského pohára
    66. ročník, 2013, medzinárodný, Moser Medical Graz 99ers (Rakúsko)
    67. ročník, 2014, medzinárodný, HK Poprad
    68. ročník, 2015, medzinárodný, Moser Medical Graz 99ers (Rakúsko)
    69. ročník, 2016, medzinárodný, Pelicans Lahti (Fínsko)
    70. ročník, 2017, medzinárodný, HC Košice

    K sledovaniu prenosov zo zápasov Tatranského pohára 2018 ste srdečne pozvaní. Príjemné sledovanie on-line prenosov želá Lukáš R. Ovšonka, ktorý vám bude z popradského zimného štadióna prinášať všetky priame prenosy. Pekný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 12. Kambeitz (Reno), 28. Abramov (Biezais) – 21. Lattner (Stehlík, McPherson), 45. Kalus (Kruckovyč), 48. Stehlík (Lattner), 60. McPherson


    Rapaces de Gap: Cooke (Darier) – Gibb (C), Labrecque, Reno, Nelson, Faure, Melin – Kambeitz, Biezais, Kontos, Bouvet, Abramov, Jekimovs, Brown, Colomban, Sarlieve, Schmitt, Gallet, Loizeau, Mokšancev, Gutierrez
    HC LERAM Orli Znojmo: Halász (Nechvátal) – Sedlák, Parkkonen, Stehlík, Lattner, Tejnor, Oščádal, Kruckovyč – Kalus, Stretch, Luciani, Hlava, Braes, McPherson, Němec, Matuš, Mrázek, Novák, Bartoš, Guman, Špaček

    Rozhodčí: Novák – Šoltés, Gajan
    bahis siteleri