Gap – Znojmo 2:4 (kon.) | Miskolc – Vítkovice 3:1 (kon.)
konec
Rapaces de Gap
2:4 (1:0, 1:1, 0:3)
HC LERAM Orli Znojmo
sk Pátek 31.08.2018, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Tím Znojmo práve strelil gól!
    Orli pečatia víťazstvo v tomto stretnutí. ALLAN McPHERSON sa zmocnil puku na obranej modrej čiare a bezpečne ho poslal cez všetky čiary do odkrytej bránky!
    Bez asistencie.
     
    47:05
    Tím Znojmo práve strelil gól!
    Štyri sekundy pred koncom trestu Gutierreza strieľa Znojmo vedúci gól! Orli rozbehli presilovkový kolotoč, na modrú čiaru sa dostal puk k JAKUBOVI STEHLÍKOVI, ktorý len napriahol a prestrelil takmer nič nevidiaceho Cookea!
    Asistencia: Jan Lattner.
     
    44:04
    Tím Znojmo práve strelil gól!
    Zdá sa, že Znojmo konečne našlo slabinu gólmana Cookea v tomto stretnutí! MAREK KALUS to z ľavého kruhu skúsil pomerne jednoduchou strelou príklepom medzi nohy, ktorá gólmanovi Gapu poľahky prepadla do brány.
    Asistencia: Michal Kruckovyč.
     
    27:16
    Tím Gap práve strelil gól!
    Gap sa dostáva do vedenia v stretnutí po získanej presilovke. Biezais krížnou prihrávkou na ľavom kruhu našiel NORBERTA ABRAMOVA, ktorý pálil z prvej po ľade a podstrelil v tej chvíli pomaly presúvajúceho sa Halásza!
    Asistencia: Elvijs Biezais.
     
    20:53
    Tím Znojmo práve strelil gól!
    Orli vstupujú do druhej tretiny veľmi dobre, trestajú vylúčenie protihráča. JAN LATTNER sa zmocnil puku za ľavým kruhom a tvrdou delovkou prepálil Cookea!
    Asistencie: Jakub Stehlík, Allan McPherson.
     
    11:09
    Tím Gap práve strelil gól!
    Orli už boli v plnom počte, no nestihli sa zorganizovať v defenzíve a inkasovali. Šikovná strela švihom Rena z pravého kruhu Halászovi vypadla. Pred bránkoviskom najlepšie pracoval ADAM KAMBEITZ a nekompromisne dorazil puk do odkrytej časti bránky!
    Asistencia: Parker Reno.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 12. Kambeitz (Reno), 28. Abramov (Biezais) – 21. Lattner (Stehlík, McPherson), 45. Kalus (Kruckovyč), 48. Stehlík (Lattner), 60. McPherson


    Rapaces de Gap: Cooke (Darier) – Gibb (C), Labrecque, Reno, Nelson, Faure, Melin – Kambeitz, Biezais, Kontos, Bouvet, Abramov, Jekimovs, Brown, Colomban, Sarlieve, Schmitt, Gallet, Loizeau, Mokšancev, Gutierrez
    HC LERAM Orli Znojmo: Halász (Nechvátal) – Sedlák, Parkkonen, Stehlík, Lattner, Tejnor, Oščádal, Kruckovyč – Kalus, Stretch, Luciani, Hlava, Braes, McPherson, Němec, Matuš, Mrázek, Novák, Bartoš, Guman, Špaček

    Rozhodčí: Novák – Šoltés, Gajan
    bahis siteleri