Vítkovice – Košice 1:2 (1:3 po s.n.) | Miskolc – Gap 0:3 (kon.) | Poprad – Znojmo 4:1 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Rapaces de Gap
sk Neděle 02.09.2018, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Tím Gap práve strelil gól!
    Dravci z Gapu pečatia výhru svojho tímu gólom do prázdnej bránky! Gapu sa podarilo vyhrať buly v obrannom pásme a vytiahnuť puk von až do útočnej tretiny. Za bránkou operoval Biezais, ktorý našiel na pravom kruhu voľného ROBERTSA JEKIMOVSA a ten si strelou vychutnal prázdnu bránku!
    Asistencia: Elvijs Biezais.
     
    23:49
    Tím Gap práve strelil gól!
    Gapskí dravci zvyšujú svoje vedenie! Duschek po prvej strele na bránku nemal puk pod kontrolou, v predbránkovom priestore sa najlepšie zorientoval JULLES GALLET, ktorý poľahky našiel voľné miesto a rozvlnil sieť.
    Asistencie: Teemu Loizeau, Parker Reno.
     
    10:50
    Tím Gap práve strelil gól!
    Francúzsky celok sa dostáva do vedenia v tomto stretnutí! Téo Sarlieve výbornou krížnou prihrávkou našiel na opačnom kruhu JULESA GALLETA, ktorý ihneď strieľal. Duschek sa presunúť nedokázal, a tak nemohol siahnuť na túto presnú strelu.
    Asistencie: Teo Sarlieve, Vincent Melin.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 11. Gallet (Sarlieve, Melin), 24. Gallet (Loizeau, Reno), 60. Jekimovs (Biezais)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Duschek (Adorján) – Crawford, Kiss, Szirányi (A), Slovák, Rusk, Milam, Vojtkó – Miskolczi, Galanisz, Magosi (C) – Loiseau, Kulmala, Somogyi – Pance, Vas (A), Vincze – Ritó, Hajós, Láda
    Rapaces de Gap: Cooke (Darier) – Gibb, Labrecque, Reno, Nelson, Faure, Melin, Schmitt – Kambeitz, Biezais, Kontos – Bouvet, Abramov, Jekimovs, Brown, Colomban, Sarlieve, Schmitt, Gallet, Loizeau, Mokšancev, Gutierrez
    bahis siteleri