Jekatěrinburg – CSKA Moskva 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 1:2 (kon.) | Čeljabinsk – HC Slovan 3:0 (kon.)
Jaroslavl – Novosibirsk 5:0 (kon.) | Čerepovec – Ufa 4:5 (po pr.) | Dynamo Moskva – Omsk 1:5 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
Avangard Omsk
Úterý 04.09.2018, 18:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:58
    Tarasov i Galimov dostávají pětiminutové tresty za rvačku, i když kolem toho probíhaly dlouho diskuse u rozhodčích. Nakonec se ale bude moci konečně pokračovat.
     
    39:22
    Další komplikace pro Dynamo. Menšikov totiž inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění a je tu tedy opět oslabení pro Moskvu.
     
    34:33
    Zlobin se tlačil do branky, ale až zbytečně moc. Při své aktivitě srazil soupeřova brankáře, za což si nyní musí odpykat menší trest. Takže Omsk bude hrát už potřetí početní výhodu.
     
    30:51
    Poprvé v zápase si půjde sednou někdo z hráčů Avangardu. Jevgenij Medveděv vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění. Dynamo může zkusit snížit ztrátu.
     
    11:37
    Druhý vyloučeným mužem zápasu je Jevgenij Mozer. Nechal hokejku pod bruslemi soupeře a arbitr si toho moc dobře všiml. Omsk si zahraje druhou přesilovku.
     
    07:25
    Uvidíme první vyloučení v zápase, sednout si jde domácí hokejista Maxim Afinogenov. Provinil se totiž sekáním proti unikajícímu soupeři. A tak je to dobrá možnost pro Omsk.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 52. Alexejev (Zackrisson, Indrašis) – 3. K. Petrov (J. Medveděv), 16. A. Galimov (Pivcakin), 26. Pivcakin (Pěrežogin, A. Galimov), 46. Manukjan (Pěrežogin), 56. Širokov (Zernov, I. Michejev)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Hietanen, Koivisto, I. Nikulin, Volkov, Menšikov, D. Višněvskij, J. Zajcev – Kagarlickij, Alexejev, Šipačov – Boyd, Tarasov, Brjukvin – Zackrisson, Afinogenov, Indrašis – Mozer, Igumnov, Muranov – Zlobin.
    Avangard Omsk: Bobkov (Murygin) – J. Medveděv, Pokka, Pivcakin, Čudinov, Martynov, Berezin, Bondarev – Širokov, Zernov, I. Michejev – Stas, Fisenko, A. Galimov – Pěrežogin, Manukjan, K. Semjonov – Talbot, Desharnais, K. Petrov – Jaremčuk.

    Rozhodčí: Olenin, Sidorenko – Bersenjov, Judin

    Diváci: 5 112
    bahis siteleri