Králův Dvůr – Olympia Radotín 0:0 (2:3 po pen.) | Benešov – Litoměřicko 1:4 (kon.)
po penal. (2:3)
FK Králův Dvůr
0:0 (0:0)
FK Olympia Radotín
Pátek 07.09.2018, 17:00 • Fotbalový stadion, Králův Dvůr • Česká fotbalová liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Pěkný den přeji všem fotbalovým příznivcům! Česká fotbalová liga má na programu páté kolo, v rámci kterého nás čeká řada zápasů. Vše odstartuje už v pátek, kdy FK Králův Dvůr na domácí půdě přivítá celek FK Olympia Radotín.
     
    FK Králův Dvůr se po pěti odehraných duelech nachází na páté příčce se ziskem jedenácti bodů. Domácí fotbalisté třikrát zvítězili, dvakrát jejich utkání skončilo nerozhodně. Následně v obou případech padli na pokutové kopy. Pyšnit se mohou především skvělou defenzivou, v současné době vůbec nejlepší v celé soutěži. V prvních pěti kolech totiž inkasovali pouze třikrát. Jejich nejlepším střelcem je zatím se třemi přesnými zásahy Martin Kraus.
     
    Na druhé straně FK Olympia Radotín, což je celek, který sestoupil z Fortuna:Národní ligy. Hosté do sezony vstoupili dvěma porážkami, vzápětí remízou, kdy nakonec padli po pokutových kopech. Poslední dvě utkání jim ale vyšla na jedničku, Olympia z nich nasbírala šest bodů a posunula se na desáté místo. Hostující fotbalisté mají na svém kontě sedm bodů a stejný počet vstřelených i inkasovaných branek. Také jejich nejlepší střelec se prosadil už třikrát – Fortune Akpan Bassey.
     
    Kurzy sázkových kanceláří do role mírného favorita staví domácí celek. Oba týmy na sebe narazily dvakrát před dvěma lety. Branky jsme se ani jednou nedočkali. Dočkáme se nyní? Utkání bude jako hlavní řídit pan Josef Krejsa. Na čarách mu budou pomáhat pánové David Cichra a Tomáš Švagr.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Králův Dvůr: Krček – Bohánek, Rendla, Hell, Zelenka, Kraus, Balšánek (K), Šebek, Hejda, Procházka, Šlapák
    Náhradníci: Špicl – Břížďala, Novák, Dolák, Nehoda, Bouček, Černý

    FK Olympia Radotín: Čáp – Ježdík, Petryk, Broukal, Ježdík, Jiránek (K), Hadi, Artemuk, Dancák, Trýzna, Bassey
    Náhradníci: Šiman – Bužík, Zubašivskyj, Oikonomikos, Císařovský, Brabenec

    Rozhodčí: Krejsa – Cichra, Švagr.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní rozhodčí přerušuje hru a píská faul na polovině hřiště, domácí fotbalisté rychle rozehrávají a spěchají dopředu.
     
    3
    Domácí hráč Zelenka se dostal do souboje s hostujícím Trýznou. Celou situaci zvládl, zahrál si také brankář Krček.
     
    4
    Míč skončil v zámezí, rozehrávali hosté, konkrétně gólman Čáp, který volil dlouhý nákop na útočnou polovinu hřiště.
     
    5
    Do první větší příležitosti se dostali hosté! Bassey míč sice promáchl, ovšem k balónu se dostal Trýzna, který dělal kličku a střílel. Na poslední chvíli zasáhl jeden z domácích zadáků, který odkopl na rohový kop!
     
    6
    Králův Dvůr se osvobodil pouze za cenu dalšího rohového kopu, ten hosté rozehrají opět z pravé strany hřiště.
     
    7
    Hosté jsou v úvodních minutách jasně lepším týmem a hraje se pouze před bránou Krčka. Třetí rohový kop pro Radotín!
     
    9
    Domácí příznivci se v tuto chvíli zlobí! Celou akci totiž přerušil praporek čárového rozhodčího, který signalizoval ofsajd!
     
    10
    Úvodní desetiminutovka hry téměř za námi, domácí fotbalisté se po delší době dostali k pokutovému území soupeře, k zakončení ale nedošlo.
     
    11
    S centrovaným míčem, který směřoval do velkého vápna, si hostující zadáci věděli rady. Králův Dvůr zůstává u balónu, bude vhazovat.
     
    12
    Z pravé strany hřiště míč do vápna posílal Ježdík. Balón si našel Bassey, který se dostal ke střele. Ta směřovala doprostřed brány, Krček si připsal snadný zákrok!
     
    13
    Hra se teď přelévá ze strany na stranu, zbytečně se nezdržuje a jedna útočná akce střídá tu druhou, na první branku však čekáme.
     
    15
    Rychlá akce hostujících hráčů po pravé straně, poté pokus o centru. Domácí se ubránili, Olympia bude pouze vhazovat.
     
    16
    Šlapák se dostal do souboje s hostujícím obráncem. Domácí fotbalista si pomohl útočným faulem, což neuniklo hlavnímu rozhodčímu.
     
    17
    Další faul píská sudí Krejsa na polovině hřiště. Domácí rozehrávají směrem dozadu a další útočné snažení rozvíjí až z vlastní poloviny.
     
    18
    Také domácí zahrozili po pravé straně. Bude z toho úvodní rohový kop pro Králův Dvůr v tomto utkání, borci v modrých dresech v této statistice snižují.
     
    20
    Vzápětí přišel druhý roh pro Králův Dvůr, v tomto případě však z druhé strany. Domácí se ale k ohrožení hostující branky nedostali.
     
    21
    Úvodní dvacetiminutovka hry je za námi, domácí se s postupem času dostávají více a více do zápasu, v posledních minutách mají navrch.
     
    22
    Další útočnou snahu domácích zastavil praporek čárového rozhodčího, který odmával ofsajd Hejdy. Podle všeho to však bylo i s faulem!
     
    23
    Hodně ostrý zákrok ze strany Michala Procházky. Domácí fotbalista vidí úvodní žlutou kartu v utkání, zajímavá standardní situace pro hosty.
     
    24
    Hosté však z celé situace nevytěžili vůbec nic, také jim byl v tuto chvíli odmáván, následně i odpískán další ofsajd.
     
    26
    Na jedné straně útočný faul Šlapáka, na té druhé přečíslení. Bassey posunul na Trýznu, který si míč naváděl na střed. Jeho následná rána však problémy Krčkovi nenadělala!
     
    27
    Zkrácený rohový kop pro Radotín! Sudí totiž odpískal další faul domácího týmu, standardní situace pro hosty z rohu hřiště.
     
    28
    Celou situaci vyřešil včasným výběhem brankář Krček, který balón dokázal vyrazit do bezpečí, u balónu zůstávají hosté.
     
    29
    Na žluté karty srovnáno. Ostře si teď ve středu hřiště počínal hostující Jiří Ježdík, který je náležitě potrestán, rozehrávat budou hosté.
     
    30
    Hejda se dostal do souboje s hostujícím obráncem Petrykem a domácí příznivci se dožadovali odpískání faulu. Rozhodčí zůstává klidný, hra pokračuje.
     
    31
    Brankář Krček s rozehrávkou vůbec nespěchá, v tuto chvíli si počkal, až ho začne napadat Bassey. Třicet minut tohoto duelu je za námi.
     
    33
    Zblokovaný centr z pravé strany hřiště, Krček už míč nestihl na hrací ploše, bude z toho čtvrtý rohový kop pro Radotín.
     
    34
    Míč směřoval na bližší tyč a vypadalo to odkop. Hlavní rozhodčí je jiného názoru, následovat bude už pátý roh hostů.
     
    35
    Hodně nepřesností na obou stranách hřiště. K balónu se dostávají hosté, kteří kombinují na vlastní polovině a hledají nějakou skulinku v defenzivě svého soupeře.
     
    36
    Příkladnou bojovnost teď ukázal svým spoluhráčům Kraus. Domácí fotbalista šel dvakrát do skluzu, Basseye nakonec k ničemu nepustil.
     
    37
    Útočník Bassey, zároveň nejlepší střelec hostujícího celku v dosavadním průběhu soutěže, si pomohl útočným faulem, což neuniklo hlavnímu rozhodčímu.
     
    38
    Hostující kapitán Jiránek si v souboji s Hejdou počínal nedovoleně. Následovat bude standardní situace pro Králův Dvůr!
     
    39
    Míč si vzal na starost právě faulovaný Hejda, který ho kroutil na zadní tyč. Balón proletěl těsně vedle brány, hosté si pořádně oddychli!
     
    41
    Rozběhla se závěrečná pětiminutovka prvního poločasu. Dnes hodně aktivní útočník Hejda byl znovu nachytán v ofsajdu.
     
    42
    Dlouhá kombinace domácích u rohového praporku, k centru se dostal až kapitán Balšánek, hosté se dokázali ubránit.
     
    43
    Zatím největší příležitost domácích v dosavadním průběhu dnešního utkání! Balón propadl za obranu, k zakončení se dostal Šlapák. Ten střílel na bližší tyčku, brankář Čáp předvedl výborný reflex, balón vyrazil na rohový kop!
     
    44
    Právě Čáp opět v akci. Hostující gólman šel z branky, balón vyboxoval do bezpečí, za malou chvíli se rozeběhne poslední minuta první půle.
     
    45
    Vypadalo to na rohový kop pro hosty. Nakonec se bude odkopávat od branky, víc už se v první půli ale pravděpodobně nestane.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Je to tak, úvodní pětačtyřicetiminutovka hry je za námi. V úvodu byli aktivnější hosté, dobrou příležitost si vypracoval Bassey. S postupem času se do hry dostávali domácí, kteří si ke své největší šanci dostali až tři minuty před koncem. Šlapáka však vychytal Čáp!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FK Olympia Radotín: ze hřiště odchází Roman Artemuk, přichází Vojtěch Brabenec.
     
    47
    Hostující Hadi si u postranní lajny počínal v souboji se Šlapákem nedovoleně, bude z toho standardka pro domácí.
     
    48
    Z celé situace nic nebylo, na druhé straně zahrozila Olympia! Právě Hadi si balón navedl na střed, poté zakončoval těsně vedle branky!
     
    49
    Hlavní sudí píská faul ve středu hřiště, domácí ihned rozehrávají a pospíchají směrem dopředu, obrázek hry se zatím nijak nemění.
     
    50
    Z nějakých dvaceti metrů zakončoval Bassey. Střela hostujícího fotbalisty skončila vysoko nad brankou, rozehrávat bude Krček.
     
    51
    Úvodní pětiminutovka druhého poločasu za námi, hra se v posledních chvílích hodně kouskuje, hosté budou vhazovat z vlastní poloviny.
     
    53
    Domácí se nyní zlobí asi oprávněně. Čárový rozhodčí signalizoval útočný faul, vypadalo to však, že hostující hráč spíše podklouzl.
     
    54
    Na jedné straně včasný výběh Krčka, který zachránil celou situaci. Na té druhé pak rohový kop pro domácí celek z pravé strany hřiště.
     
    55
    Králův Dvůr se k ohrožení hostující svatyně nedostal a musí se rychle vracet, hosté to totiž zkouší také po pravé straně.
     
    56
    Domácí si nyní rychle narazili, poté se dostali do zakončení. Střelecký pokus mířil pouze doprostřed brány, Čáp neměl větší problémy.
     
    57
    Jeden z fotbalistů v modrém dresu si podle rozhodčího pomohl nedovoleně, domácí příznivci se hlasitě zlobí, standardka pro hosty.
     
    58
    Centrovaný míč propadl až na zadní tyč, kde se k hlavičce dostal jeden z hostujících fotbalistů. Jeho pokus rozezněl pouze brankovou konstrukci, Olympia bude rozehrávat rohový kop.
     
    59
    Na jedné straně ofsajd, na té druhé žlutá karta. Tu vidí hostující Petr Ježdík, domácí budou rozehrávat rohový kop z levé strany.
     
    60
    Z celé situace nic nebylo, domácí se dožadovali dalšího rohového kopu, rozhodčí však ukazuje, že se bude pouze kopat od branky.
     
    61
    Po dalším centru z pravé strany se hosté zase dostali k hlavičce. Brankář Krček si dokázal poradit, Olympia má v posledních minutách navrch.
     
    63
    Před malou chvílí jsme vstoupili do závěrečné půlhodiny, na první branku i nadále čekáme. Hosté mají herní převahu a jsou nebezpečnější.
     
    64
    Střelecký pokus Olympie směřoval doprostřed branky. Hosté si poté pomohli útočným faulem, Krček s následnou rozehrávkou příliš nepospíchá.
     
    66
    Dlouhý pas na pravou stranu hřiště, Tomáš Bohánek už balón nestihl na hrací ploše, vhazovat budou poblíž rohového praporku hosté.
     
    67
    Střídání v týmu FK Olympia Radotín: ze hřiště odchází Jakub Trýzna, přichází Filip Císařovský.
     
    68
    Jakub Balšánek dostal tvrdou ránu do břicha. Rozhodčí píská faul, domácí kapitán se jen těžko zvedá z hrací plochy.
     
    69
    Další útočné snažení domácích po levé straně zastavuje praporek čárového rozhodčího, který signalizuje postavení mimo hru.
     
    70
    Slibně se rozvíjející akci domácích teď nedovoleně zastavil Dmytro Petryk. Hostující fotbalista je potrestán žlutou kartou.
     
    71
    Dobrý výběh brankáře Krčka, ten s následnou rozehrávkou znovu nepospíchá. Domácím by remíza dnes očividně stačila.
     
    74
    Marek Hejda teď zbytečně dohrál souboj na útočné polovině. Rozhodčí Krejsa vytahuje pátou žlutou kartu, druhou pak pro domácího hráče.
     
    75
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Marek Hejda, přichází Rudolf Novák.
     
    75
    Za malou chvíli se rozeběhne závěrečná čtvrthodina hry. Obrázek hry se nijak nemění, domácí budou rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    76
    Útočný faul také na druhé straně. Marek Šlapák si v souboji s protihráčem počínal nedovoleně, což neuniklo hlavnímu rozhodčímu.
     
    77
    Právě Marek Šlapák celou situaci zbytečně dohrával, také on vidí žlutou kartu, v této statistice dnes srovnáno.
     
    78
    Ke střele zhruba pět metrů za velkým vápnem napřáhl Filip Císařovský. Hostující fotbalista pouze minul domácí branku!
     
    79
    Další žlutou kartu vidí Tomáš Bohánek, který nyní nedovoleně zastavil rodící se brejk soupeře. Těch karet je v závěru utkání opravdu hodně.
     
    81
    Z dlouhé vzdálenosti to zkusil Balšánek. Jeho pokus však hostujícímu brankáři nemohl nadělat problémy, Čáp rychle rozehrává.
     
    82
    Centrovaný míč z levé strany propadl až na zadní tyč. Tam jeden z domácích zadáku pro jistotu zahrál na rohový kop.
     
    83
    Domácí se dostávali do zajímavého brejku. Celou situaci nevyřešili nejlépe, ze všeho byla pouze zblokovaná střela zpoza velkého vápna.
     
    84
    K odraženému míči se na hranici pokutového území dostal Filip Císařovský, jehož pokus směřoval na bližší tyč. Gólman Krček se k míči dokázal dostat včas a připsal si důležitý zákrok!
     
    85
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Martin Šlapák, přichází Dominik Dolák.
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Michal Procházka, přichází Patrik Nehoda.
     
    87
    Střídání v týmu FK Olympia Radotín: ze hřiště odchází Mohammed Hadi, přichází Asterios Oikonomikos.
     
    88
    Olympia rozehrávala rohový kop. Míč však nenašel žádného z hostujících fotbalistů, který by případně mohl skórovat.
     
    89
    Do zajímavé situace se hnal Bassey. Ten udělal kličku, jenže poté se s míčem dostal až do zámezí, vhazovat budou domácí.
     
    90
    Hodně zajímavá situace v poslední minutě utkání! Martin Kraus obešel dva protihráče, následně se dožadoval odpískání pokutového kopu. Rozhodčí však přiběhl za domácím hráčem a udělil mu žlutou kartu za simulování. Kapitán Tomáš Balšánek následně ze vzteku kopl do balónu, i on vidí žlutou kartu!
     
    90
    Žlutou kartu dostává Martin Kraus (FK Králův Dvůr).
    Žlutou kartu dostává Tomáš Balšánek (FK Králův Dvůr).
     
    90+1
    Střídání v týmu FK Olympia Radotín: ze hřiště odchází Ondřej Čáp, přichází Jakub Šiman.
     
    90+2
    Hostující fotbalisté před malou chvílí vyměnili brankáře, nejspíše taktický tah před penaltami. Rozhodčí přidal dvě minuty, víc už se pravděpodobně nestane.
     
    90+3
    Druhý poločas skončil.
     
    Střílení penalt začíná.
     
    1. série
    0:0
    Jako první si míč postavil domácí kapitán Jakub Balšánek. Šiman vystihl stranu a připsal si důležitý zákrok!
    BALŠÁNEK
     
    1. série
    0:1
    Za hosty kopal David Broukal. Krček sice vystihl směr, balón však končí v síti!
    BROUKAL
     
    2. série
    1:1
    Patrik Nehoda poslal hostujícího gólmana na druhou stranu a srovnal!
    NEHODA
     
    2. série
    1:1
    Po dvou sériích srovnáno! Vojtěcha Brabence vychytal skvělým zákrokem Krček!
    BRABENEC
     
    3. série
    1:1
    Michal Rendla neproměňuje! Šiman vystihl směr a nohou míč dokázal chytit!
    RENDLA
     
    3. série
    1:1
    Ani Filip Císařovský neproměňuje! Hostující fotbalista minul branku, po třetí sérii srovnáno!
    CÍSAŘOVSKÝ
     
    4. série
    2:1
    Domácí jdou poprvé v penaltovém rozstřelu do vedení zásluhou Tomáše Bohánka, který poslal hostujícího gólmana na druhou stranu!
    BOHÁNEK
     
    4. série
    2:2
    Fortune Bassey se štěstím srovnává! Krček si sáhl na balón, který nakonec končí v síti!
    BASSEY
     
    5. série
    2:2
    Vypadá to, že sázka na brankáře Šimana se vyplatí! Hosté mají mečbol, Martin Kraus totiž nechal už potřetí vyniknout hostujícího gólmana!
    KRAUS
     
    5. série
    2:3
    Petr Ježdík kopal nahoru. Krček vystihl směr, na tuto střelu však nedosáhl, je dobojováno!
    P.JEŽDÍK
     
    Konec zápasu.
     
    Je rozhodnuto! Už před zápasem jsem zmiňoval poslední dva vzájemné duely obou klubů, které skončily bez branek. A možná jsem to přivolal, i dnes rozhodovaly pokutové kopy, ve kterých měli hosté navrch. Radotín totiž v poslední minutě vystřídal brankáře, Jakub Šiman pak vychytal hned tři penalty soupeře! Domácí se hodně vztekali po zákroku z poslední minuty, kdy se dožadovali odpískání pokutového kopu.
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (19:42:31)

    Štěpán Slovák

    Branky:

    Karty:   23. Procházka (KDV), 74. Hejda (KDV), 77. Šlapák (KDV), 79. Bohánek (KDV), 90. Kraus (KDV), 90. Balšánek (KDV) – 29. J.Ježdík (ORA), 59. P.Ježdík (ORA), 70. Petryk (ORA)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    0:0   Balšánek (KDV)
    0:1   Broukal (ORA)
    2. série:
    1:1   Nehoda (KDV)
    1:1   Brabenec (ORA)
    3. série:
    1:1   Rendla (KDV)
    1:1   Císařovský (ORA)
    4. série:
    2:1   Bohánek (KDV)
    2:2   Bassey (ORA)
    5. série:
    2:2   Kraus (KDV)
    2:3   P.Ježdík (ORA)


    FK Králův Dvůr: Krček – Bohánek, Rendla, Hell, Zelenka, Kraus, Balšánek (K), Šebek, Hejda, Procházka, Šlapák
    Náhradníci: Špicl – Břížďala, Novák, Dolák, Nehoda, Bouček, Černý

    FK Olympia Radotín: Čáp – Ježdík P., Petryk, Broukal, Ježdík J., Jiránek (K), Hadi, Artemuk, Dancák, Trýzna, Bassey
    Náhradníci: Šiman – Bužík, Zubašivskyj, Oikonomikos, Císařovský, Brabenec

    Rozhodčí: Krejsa – Cichra, Švagr

    Diváci: 220
    bahis siteleri