Přerov – Vsetín 5:0 (kon.) | Olomouc – Žďár n/S 5:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:2 (3:1, 1:1, 1:0 - N 0:0 - 1:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 09.09.2018, 17:00 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • Skupina C
Partner:
     
    52:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti uskakují hostům o další branku, když se trojice se zkušenostmi s olomouckým áčkem ve složení Matiaško, Ludvík Rutar a Josef Podlaha na chvíli usadila v útočném pásmu a MICHAL MATIAŠKO dokázal najít skulinku v Kulichově výstroji. Asistence: Ludvík Rutar, Josef Podlaha.
     
    30:57
    Žďár právě vstřelil branku!
    Aktivita se hostům vyplácí a po důrazu před olomouckou brankou se MARTINU NAGYMU podařilo procpat kotouč až za Mokrého. Asistence: Jakub Konečný, Jan Tlačil.
     
    27:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti nakonec přece jen využívají přesilovku a po střele MATÚŠE HLAVÁČE uskakují hostům už do tříbrankového náskoku. Asistence: Joshua James Mácha, Adam Rutar.
     
    16:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí uskakují hostům už do dvoubrankového náskoku, když po souhře JOSEFA PODLAHY, Michala Matiaška a Davida Kalače skončil puk až za zády hostujícího gólmana.
     
    12:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti si berou svůj hubený náskok zpět, když se JOSEF PODLAHA ve vlastním oslabení protáhl po pravé straně až před Kulicha a mířil přesně k bližší tyči. Asistence: Ludvík Rutar, Michal Matiaško.
     
    04:36
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají trochu paradoxně ve vlastním oslabení. Hráči v černých dresech se dostali do rychlého protiútoku a skulinku ve výstroji olomouckého brankáře našel JAKUB ČERNOHORSKÝ. Asistence: Jakub Filip.
     
    00:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A Kohouti přesilovku bleskově využívají, když se z pravé strany trefil za záda hostujícího brankáře DAVID ŠTEFKA. Asistence: Adam Rutar, Daniel Ministr.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 1. Štefka (Rutar A., Ministr), 13. Podlaha (Rutar L.,, Matiaško), 17. Podlaha (Matiaško, Kalač), 28. Hlaváč (Mácha, Rutar A.), 53. Matiaško (Rutar L.,, Podlaha) – 5. Černohorský (Filip), 31. Nagy (Konečný, Tlačil)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Nagy (ZNS)
    1:0   Mácha (OLO)
    2. série:
    1:0   Vašíček (ZNS)
    1:0   Matiaško (OLO)
    3. série:
    1:0   Tlačil (ZNS)
    1:0   Podlaha (OLO)
    4. série:
    1:0   Konečný (ZNS)
    2:0   Kalač (OLO)


    HC Olomouc: Mokrý (Hasala) – Harabiš, Klesla, Hlaváč, Vosátko, Rutar L,, Rutar A, Pírek – Kalač (C), Matiaško, Štefka, Tomajko, Mácha, Horký, Štědrý, Podlaha, Tichý, Ministr, Kaplan.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta (16. Kulich) – Černohorský, Mikulík, Klodner, Poizl, Klusáček, Budín – Filip, Konečný, Vojinovič, Vlk, Jedlička, Pětník, Jindra, Tlačil (C), Gergel, Puczek. Nagy, Vašíček.

    Rozhodčí: Škach – Blažek, Pospíšil
    bahis siteleri