Přerov – Vítkovice 0:3 (kon.) | Slavia – Chomutov 2:5 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 2:5 (kon.)
Č. Budějovice – Žďár n/S 3:4 (kon.) | Havířov – Třinec 2:7 (kon.) | Mountfield HK – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.)
Sparta – Liberec 4:6 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Plzeň – K. Vary 2:3 (po pr.)
Kometa Brno – Jihlava 4:1 (kon.) | Salzburg – Olomouc 5:6 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
3:4 (1:4, 1:0, 1:0 - N 1:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 22.09.2018, 12:30DHL Extraliga juniorů • Skupina C
Partner:
     
    Utkání je za námi! Motor ve druhé a třetí třetině doháněl manko, které nabral v úvodním dějství. Přiblížil se dokonce na rozdíl jediné trefy, dotáhnout jízdu za vyrovnáním se mu ale nepodařilo. V následné nadstavbě domácí vybojovali alespoň bod, a to po trefě Jakuba Káníka.

    Děkuji za pozornost, z tohoto utkání je to vše. (14:57:55)
     
    Konec zápasu.
     
    61:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí si z tohoto utkání odnesou alespoň bod za výhru v nadstavbě! JAKUB KÁNÍK byl agilní na brankovišti a kotouč za Radostova záda nakonec procpal. Asistence: Daniel Dudáček, Aleš Řezáč.
     
    60:42
    Jako první se kotouče ujal Žďár, který ovšem nic moc nevymyslel. Na druhou stranu záhy utekl Motor, avšak rozehrávka skončila jen na zakázaném uvolnění.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Jakub Káník zahájil útočnou akci, kterou se následně také snažil zakončit. Na brankovišti pak nastala skrumáž, ze které se snažil ještě něco vytěžit českobudějovický obránce Daniel Dudáček. Jeho pokus z první ale skončil na zadním mantinelu.
     
    58:32
    Už to vypadalo, že jeden ze žďárských se dostane sám před Dvořáka. V tomu mu ale zabránil pohotový Tomáš Hubata.
     
    57:12
    Od modré čáry vyletěl kotouč směrem na domácí branku od Jakuba Černohorského. Dvořák s tímto pokusem ale nemohl mít problém, kotouč v klidu rozehrál na své spoluhráče.
     
    56:43
    Svěřenci Martina Štrby budou mít další příležitost ke srovnání. Po úmyslném ofsajdu Žďáru se hra přesune před Radostu. Domácí brankář zatím zůstává ve své brance.
     
    55:54
    Matyáš Grossmann přiťukl kotouč směrem na hostující branku. Radosta jej ze začátku neviděl, v pravou chvíli ale zaklekl a kotouč schoval pod svou rukavicí.
     
    54:33
    Českobudějovičtí se snaží o vyrovnání skóre, na druhou stanu po delší době ale vyrazili také hosté. Je však zastavuje čárový sudí, jenž je přistihl v ofsajdovém postavení.
     
    53:57
    Aleš Řezáč je dnes při chuti. Nyní se dostal do dobře střelecké pozice, avšak Radosta proti němu zasahuje včas.
     
    52:50
    A srovnáno mohlo být právě teď. Do přečíslení dva na jednoho se dostal Grossmann se Schwartzem. Druhý jmenovaný dostal přihrávku na vzdálenější tyč, odkud ale kotouč z první za brankovou čáru zasunout nedokázal!
     
    52:19
    Marek Dvořák pozorný. U své levé tyče si se soupeřovým pokusem poradil. Nadále tedy udržel pro Motor šanci na vyrovnání.
     
    51:18
    Nyní se ale hra přesune na druhou stranu kluziště, a to po zakázaném uvolnění českobudějovických hráčů.
     
    50:30
    Nejprve střela vůbec nesedla Aleši Řezáčovi. Následně pálil z první také Jakub Čížek, který ale nastřelil jen vzdálenější tyč! Motor se ale snaží srovnat stav, seč to jde!
     
    49:26
    Hostující hráči vybojovali kotouč za svou svatyní, načež jej Daniel Klusáček vyhodil přes všechny čáry až ke Dvořákovi.
     
    48:55
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Filip – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 16. Čížek (Silný, Šafář), 39. Remta (Pouzar, Káník), 41. Káník (Hrubec, Masopust), 62. Káník (Dudáček, Řezáč) – 11. Vojinovič (Vašíček, Mikulík), 15. Jedlička (Nikolič, Nagy), 16. Puczek (Pětník), 19. Klodner (Puczek)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (16. Dvořák) – Škola, Šafář, Hubata, Šedivý, Remta, Dudáček, Prospal – Káník, Vaculík, Řezáč, Masopust, Grossmann, Hrubec, Pouzar, Janoch, Schwartz, Čížek, Silný
    SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta (Vít) – Černohorský, Mikulík, Furch, Klodner, Klusáček, Budín, Filip, Konečný, Vojinovič, Vlk, Jedlička, Pětník, Jindra, Kouba, Puczek, Nagy, Nikolič, Vašíček
    ocianews.com