Nitra – Trenčín 3:1 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 3:2 (po pr.) | Zvolen – Nové Zámky 2:3 (po pr.)
MAC Budapešť – Lipt. Mikuláš 2:3 (1:2 po s.n.) | Košice – Poprad 0:1 (kon.) | Detva – Miskolc 5:2 (kon.)
konec
HC Košice
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
HK Poprad
sk Neděle 23.09.2018, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Oddychový čas domácich.
     
    58:40
    A dostali sa do obrovskej šance. Pred bránkoviskom získal puk Haščák, ktorý si ho ešte stiahol ku stredu bránky. Tomáš Vošvrda bol na ľade a fantastickým zákrokom podržal svoj celok.
     
    58:31
    Habal je na striedačke, Košice hrajú so šiestimi korčuliarmi.
     
    49:16
    Zakončenie z hranice ľavého kruhu, pred bránkou bol ešte pripravený Dudáš. Vošvrda puk betónmi a hokejkou zrazil, napokon to nebola pozícia pre urasteného košického beka.
     
    48:16
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Samuel Mlynarovič – 2 min., sekanie).
     
    46:38
    V súboji jedného proti jednému sa teraz ocitol Dávid Šoltés. Ten volil strelu spoza obrancu, s čím Vošvrda rátal. Navyše trafil Šoltés priamo do gólmanovej hrude, a tak sa stav nemenil.
     
    43:07
    Traja Košičania sa teraz rútili proti štyrom Popradčanom. Zodpovednosť prebral Dudáš, ktorý si stiahol puk a zakončil, avšak len do obetavého obrancu celku spod Tatier.
     
    42:05
    Až teraz sa musel Habal rýchlo presunúť a zakročiť. Dôležitý zákrok pre ďalší priebeh tohto zápasu.
     
    40:52
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Martin Dudáš – 2 min., podrazenie).
     
    33:15
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Evan Brophey – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    31:00
    V Steel Aréne to teraz len tak zhučalo. Tomáš Vošvrda nemal vôbec ideálny rozhľad, preto puk chytil skôr so šťastím. Na to sa ale nik nepýta, popradský gólman sa prezentoval dôležitým úspešným zákrokom.
     
    27:42
    Poprad dal gól!
    Je tu otvárací gól, ktorý strieľajú, celkom zaslúžene, Popradčania. Oceliari si nedali pozor na hráča pred bránkou, ktorý z prvej bez problémov napol sieť za Habalom. Tým strelcom bol po ideálnej prihrávke popradský kapitán PATRIK SVITANA. Asistencia: Matúš Paločko.
     
    25:30
    To bola obrovská šanca pre Poprad! Puk bol zrazený pred bránkovisko, kde nestál absolútne nik. Využil to Macík, ktorý tam priletel ako víchor a zakončil. Oceliari môžu ďakovať Habalovi, ktorý ten puk vytesnil.
     
    16:58
    To sa zmenilo v tejto chvíli. Puk gólmanovi vypadol, Vošvrda ale zachoval chladnú hlavu a okamžite sa hodil na ľad. Aj keď ho pod kontrolou nemal, Popradčania naň videli a vytesnili ho do stredného pásma.
     
    15:25
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Simon Karlsson – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 28. Svitana (Paločko)


    HC Košice: Habal (M. Nagy) – Čížek, Dudáš (A), Pretnar, Koch, McDowell, Pulli, Lenďák – Netík, Brophey, Kafka – Haščák, Suja, L. Nagy (C) – Spilar (A), Galamboš, Šoltés – Hričina, Klíma, Žitný – Krajňák
    HK Poprad: Vošvrda (Gračnar) – Kozák, Salija, Brejčák (A), Petran, Erving, Ťavoda, Karlsson – Svitana (C), Mlynarovič (A), Koyš – Takáč, Heizer, Václav – Zagrapan, Paukovček, Abdul – Paločko, Bjalončík, Macík

    Rozhodčí: Novák, D. Konc – Kacej, Šefčík
    bahis siteleri