Nitra – Trenčín 3:1 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 3:2 (po pr.) | Zvolen – Nové Zámky 2:3 (po pr.)
MAC Budapešť – Lipt. Mikuláš 2:3 (1:2 po s.n.) | Košice – Poprad 0:1 (kon.) | Detva – Miskolc 5:2 (kon.)
po prodl.
HKM Zvolen
2:3 (0:0, 1:2, 1:0 - 0:1)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 23.09.2018, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:18
    HC Nové Zámky dali gól!
    Rozhodnuté. Chyba Zvolena v stredom pásme. Prečíslenie dvoch na jedného ukážkovo premieňa HENRICH RUČKAY. Ideálnu prihrávku mu poslal Andreas Štrach a Ručkay prestrelil Skapskeho popri pravej tyčke.
     
    57:05
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (H.Ručkay – 2 min., úder po odohraní puku).
     
    52:53
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Ulrych – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    45:27
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Nejezchleb – 2 min., krosček).
     
    44:11
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Košarišťan – 2 min., sekanie).
     
    44:08
    Výborná šanca Zvolen, Špirko ideálne medzi kruhmi našiel Michaela Vandasa, ten spravil Košarišťanovi blafák. Gól domáci síce nedali, ale gólman hostí Vandasa podrazil a tak domáci budú hrať tretiu presilovku.
     
    42:57
    Druhá šanca Petráša a táto bola ešte lepšia ako tá pred pár sekundami. Strela od modrej, Košarišťan puk iba vyrazil pred seba a Samuel Petráš mohol prvý krát poslať Zvolen do vedenia. Neuspel však pri dorážke.
     
    40:18
    Zvolen dal gól!
    Vynikajúci domáci vstup do tretej tretiny. Vyhrané domáce buly, Drgoň prihral na modrej PETROVI ULRYCHOVI. Ten puk iba ľahko nahodil na bránu a je vyrovnané.ä
    Asistencie: Adam Drgoň a Milan Kytnár.
     
    39:15
    Z ničoho nič mohli hostia pridať Ďalší gól. Nejezchleb dostal prihrávku k ľavej tyčke a Skapski musel vytiahnuť ďalší dôležitý zákrok.
     
    36:48
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Zbořil – 2 min., podrazenie).
     
    34:02
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia si okamžite berú vedenie späť. ANDREAS ŠTRAUCH unikol dvojici domácich obrancov a predviedol ukážkový blafák. Bol síce faulovaný, ale trestné už nemuselo byť nariadené...
     
    33:31
    Zvolen dal gól!
    MILAN KYTNÁR po tlaku Zvolena vyrovnáva, tesne pred Košarišťanom vydoloval puk spomedzi korčúľ Novozámskych obrancov a prestrelil ho.
    Asistoval: Petr Obdržálek a Michal Chovan.
     
    32:37
    Hostia už síce bez presilovej hry, ale zostali v tlaku a David Videlka sa okamžite ocitol úplne sám zoči voči Skapskimu. Skúšal ho prekvapiť strelou po ľade medzi betóny, ale nepochodil.
     
    30:27
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Ulrych – 2 min., podrazenie).
     
    28:28
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nahodenie od modrej čiary od Samuela Haina Skapski iba vyrazil pred seba. Najrýchlejšie sa tam zorientoval JURAJ JURÍK a bekhendom zamietol puk do opustenej časti brány.
    Asistoval Samuel Hain
     
    26:50
    Výborná šanca Zvolena. Po Šišovského aktivite a strele, brankár hostí puk iba vyrazil pred seba a rovno na hokejku Marcela Holoviča. Ten však ani druhú dnešnú šancu nedokázal premeniť.
     
    16:51
    Vyhrané buly domácich a razom sa Michal Chovan ocitol sám medzi kruhmi, ale po jeho švihovke ukázal Košarišťan krásny semafor.
     
    12:28
    Nejezchleb si krásne položil domáceho obrancu, nasledovala šťahovačka a strela. Minula však tesne pravú tyčku.
     
    11:37
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (S.Petráš – 2+2 min, nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    10:15
    Peter Zuzin sa individuálne natlačil pred bránku, už už zasúval puk do brány, Košarišťan ho vyrazil, ale Zuzin bol okamžite aj na dorážke. Nakoniec ale opäť triafa iba betón hosťujúceho brankára.
     
    08:41
    Šanca Zvolena, Chovan tesne pred bránkou ešte v dobrej pozícii prihrával Kytnárovi, ale prihrávku vystihla obrana hostí. No puk skoro tečli do vlastnej brány.
     
    04:18
    Zbořil unikol v oslabení domácej obrane, natlačil sa cez Charnaoka a mohol otvoriť skóre, puk však poslal nad bránu.
     
    02:35
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Kudla – 2 min., podrazenie).
     
    02:31
    Tri či dokonca štyri domáce šance v prečíslení. Najprv to bolo prečíslenie dvoch na jedného. Následne blafák Petráša, potom dorážka Holoviča, ale skóre sa nemení.
     
    01:26
    Hostia v prvej šanci takisto. K Rogoňovi sa dostal odrazený puk a útočník hostí sa ocitol úplne sám pred Skapskim. Vystrelil a domáci gólman krásne vyráža puk mimo.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 34. Kytnár (Obdržálek, Michal Chovan), 41. Ulrych (Drgoň, Kytnár) – 29. Jurík (Hain), 35. Štrauch, 62. H.Ručkay (Štrauch)


    HKM Zvolen: Skapski (Bábik) – Drgoň, Ulrych, Vandane, Charnaok, Zeleňák, Pöyhönen, M.Roman – Obdržálek, Kytnár (A), Mich.Chovan (C) – Vandas, Špirko (A), Handlovský – Lušňák, M.Halama, Zuzin – Šišovský, Holovič, S.Petráš – Andrisík (tréner A. Podkonický)
    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan (Glosár) – Kudla, Andersons, Zaťko, Hain, M.Novák,Ordzovenský, Hatala, König – Štrauch, Hruška, Nejezchleb – Jurík, Zbořil (C), H.Ručkay (A) – Rogoň, Videlka, Bajtek – Ondrušek, Fábry (A), Jakúbek (tréner M.Jančuška)

    Rozhodčí: Orolín, Štefík – Šoltés, Stanzel (video Martinko)

    Diváci: 1553
    bahis siteleri