Jekatěrinburg – Čerepovec 4:0 (kon.) | Magnitogorsk – Dynamo Moskva 6:5 (po pr.) | Čeljabinsk – Jaroslavl 1:2 (kon.)
CSKA Moskva – Spartak Moskva 2:1 (kon.) | Riga – Soči 1:4 (kon.) | HC Slovan – Jokerit 3:5 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Čtvrtek 27.09.2018, 16:00 • Traktor Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    24:48 Stěpan SANNIKOV - 1:2
     
    24:48
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté otáčí skóre a poprvé vedou! Značnou vinu na tom nese Paul Szczechura, kterému v obranném pásmu vypíchl puk Averin a tím ho posunul na STĚPANA SANNIKOVA, jenž vypálil z první a Sudnicin neměl šanci reagovat. Bez asistence.
    18:38 Andrej LOKTIONOV - 1:1
     
    18:38
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Zasloužené vyrovnání Lokomotivu na 1:1! Denis Alexejev vydoloval puk z boje u levého mantinelu a přihrál Kajumovovi. Ten z koncové čáry našel před brankovištěm ANDREJE LOKTIONOVA, jenž prvním dotekem zvedl puk nad přesunujícího se gólmana. Asistence: Artur Kajumov, Denis Alexejev.
    05:56 Alexandr RYBAKOV - 1:0
     
    05:56
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Konovalov poprvé inkasuje a domácí se tak na konci šesté minuty dostávají do vedení! Velkou zásluhu na tom má Isajev, který z obranného pásma parádně vysunul ALEXANDRA RYBAKOVA, jenž se snadno dostal do úniku a v něm už si věděl rady. Asistence: Igor Isajev.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 6. Rybakov (Isajev) – 19. Loktionov (Kajumov, Alexejev), 25. Sannikov


    Traktor Čeljabinsk: Sudnicin (Suchačov) – Bailen (C), Šinin, Rjasenskij, Borodkin, Isajev, Žuldikov, N. Chlystov, Šolochov – Gynge, Bergström, Szczechura (A) – Lapenkov (A), Glinkin, Polygalov – Stoa, Šarov, Kravcov – Rybakov, Kokujov, Peňkovskij.
    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Isajev) – Nakládal, Afanasjev, M. Osipov, Čerepanov, Jelesin, Kronwall (C), Rafikov, Averin – Denisenko, Kontiola, Loktionov – Sannikov, Apalkov (A), Averin (A) – Jurtajkin, Alexejev, Kajumov – Beljajev, Kraskovskij, Ivanov.

    Rozhodčí: Bondar, Soin – Viljugin, Golovjov

    Diváci: 6 850
    bahis siteleri