Boston – Detroit 2:3 (po pr.) | NY Rangers – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Pittsburgh – Buffalo 5:1 (kon.)
Montreal – Toronto 3:5 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 4:3 (kon.) | Colorado – Dallas 1:3 (kon.)
Anaheim – Los Angeles 7:4 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
3:5 (1:1, 1:1, 1:3)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 27.09.2018, 01:30 • Bell Centre, Montreal • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:30
    Brendan Gallagher se až moc důrazně tlačil k dorážce. Při průjezdu brankovištěm se střetl s Andersenem a dostal za to menší trest.
     
    58:01
    Carey Price vyrazil mezi své spoluhráče na střídačku. Canadiens to zkusí v šesti proti pěti!
    54:08 Patrick MARLEAU - 3:5
     
    54:08
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Pátý puk v domácí síti! Matthews táhl další rychlý brejk, který ještě překazil Mete. Gallagher mu v nepřehlené situaci dal přihrávku na paty, čehož využil Marner a z mezikruží roztáhl hru doleva na PATRICKA MARLEAUA, jenž měl před sebou odkrytý kraj branky a toho nemohl nevyužít. Asistence: Mitch Marner.
     
    50:02
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Brendan Galalgher.
     
    46:57
    De la Roseho nepřesná střela rozjela protiútok Toronta. Price vychytal Lindholma, načež do něj najel Andreas Johnsson. Ten dostává menší trest za nedovolené bránění brankáři.
    41:16 David SCHLEMKO - 3:4
     
    41:16
    Montreal právě vstřelil branku!
    A dokonce je tady třetí gól během jediné přesilové hry! Všechny trefy od sebe dělilo rovných šedesát vteřin. Kenny Agostino si všiml na levé straně úplně volného DAVIDA SCHLEMKA, který měl moře času na nápřah zpoza kruhu a Andersen na prudkou střelu nedosáhl. Asistence: Kenny Agostino, Victor Mete.
    40:36 Kasperi KAPANEN - 2:4
     
    40:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to moc často nevidí, hosté dávají druhý gól v oslabení! Opět v tom měl prsty Petry, který ztratil puk ve středním pásmu. Par Lindholm pak během přečíslení dvou na jednoho zleva přihrál KASPERI KAPANENOVI a ten zkušeně přehodil padajícího Price. Asistence: Par Lindholm.
    40:16 Mitchell MARNER - 2:3
     
    40:16
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs vstoupili do třetí části v oslabení, ale přesto hned po šestnácti vteřinách skórují! Price za brankou zastavil puk pro Petryho. Tomu ale odskočil od hokejky před brankoviště, kde se zrovna nacházel MITCHELL MARNER a zblízka snadno poslal Toronto do vedení. Bez asistence.
     
    39:55
    David Schlemko byl v držení puku před útočnou modrou a inkasoval viditelnou sekeru od Joshe Leiva. Rozhodčí byli pozorní a Canadiens tak začnou třetí třetinu v přesilovce.
     
    39:07
    Juulsen zaznamenal ztrátu v obranném pásmu. Puk si sebral Kadri a přihrál do pravého kruhu Matthewsovi, který střelou bez přípravy trefil tyč!
     
    31:05
    Hodně dlouhý pobyt v útočném pásmu Toronta bude podle všeho pokračovat. Za krosček na Tylera Ennise půjde pykat David Schlemko.
    26:59 Brendan GALLAGHER - 2:2
     
    26:59
    Montreal právě vstřelil branku!
    Na konci sedmadvacáté minuty je znovu vyrovnáno! BRENDAN GALLAGHER dovezl puk do domácího útočného pásma a předal ho Kotkaniemimu. Po něm se do hry dostal také Mete a v pravém kruhu prokázal skvělý přehled, když po celou dobu sledoval pohyb najíždějícího Gallaghera a dal mu finální přihrávku do mezikruží, ze které dlouholetý útočník Montrealu snadno skóroval. Asistence: Victor Mete, Jesperi Kotkaniemi.
     
    25:28
    Drouin byl vyhozen z vhazování, na kterém ho nahradil Tatar, ale ten se také provinil proti pravidlům, takže byl odeslán na trestnou lavici. To je hodně zbytečný konec přesilovky.
     
    25:16
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Morgan Rielly – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:00
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Philip Danaut – 2 min., vysoká hůl).
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Nazem Kadri – 2 min., nedovolené bránění).
    21:14 Auston MATTHEWS - 1:2
     
    21:14
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to byla parádní přesilovková kombinace zakončená druhým gólem Maple Leafs! Gardiner přihrál z modré čáry do pravého kruhu Marnerovi, který vyrobil milimetrově přesnou přihrávku na druhou stranu, kde už byl připravený z první vystřelit AUSTON MATTHEWS a s přispěním tyče dostal puk za záda Carey Price. Asistence: Mitchell Marner, Jake Gardiner.
     
    19:17
    Auston Matthews dostal hokejkou do obličeje a zařídil pro Toronto další přesilovku. Menší trest vyfasoval slovenský útočník Tomáš Tatar.
    18:11 Nazem KADRI - 1:1
     
    18:11
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Obrovský tlak hostů nakonec končí přesilovkovým gólem a vyrovnáním na 1:1! Auston Matthews v rohu převzal puk od Marnera a z rohu ho poslal k NAZEMU KADRIMU, který ze stoje prudce vypálil zápěstím z vrcholku levého kruhu a střela prosvištěla nad lapačkou Price až do sítě. Asistence: Auston Matthews.
     
    16:51
    Marner si rukavicí zpracovával puk po vlastní zablokované bekhendové přihrávce z pravého kruhu. Hned potom ho podrazil Paul Byron a je z toho první přesilovka pro Maple Leafs.
     
    11:08
    Tyler Ennis projel mezikružím a před brankovištěm šikovně tečoval střelu Gardinera, kterou přesměroval do spojnice levé tyče a břevna!
     
    08:06
    Price dobře přečetl hru a vystartoval po volném puku, jenž ale odevzdal napadajícímu Marnerovi. Gólman v červeném měl velkou kliku, že střela zleva prázdnou branku minula.
    04:00 Tomáš TATAR - 1:0
     
    04:00
    Montreal právě vstřelil branku!
    Čekání na první gól končí přesně po čtyřech minutách. TOMÁŠ TATAR nejprve neúspěšně hledal obsazeného Gallaghera. Puk se k němu vrátil a po otočce u pravého mantinelu vyslal přízemní střelu letící k vzdálenější tyči. Asistence: Artturi Lehkonen, Jonathan Drouin.
     
    02:55
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Andreas Johnsson – 2 min., podrážení).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 4. Tatar (Lehkonen, Drouin), 27. Gallagher (Mete, Kotkaniemi), 42. Schlemko (Agostino, Mete) – 19. Kadri (Matthews, Marner), 22. Matthews (Marner, Gardiner), 41. Marner, 41. Kapanen (Lindholm), 55. Marleau (Marner)


    Montreal Canadiens: Price (Lindgren) – Petry (A), Reilly, Schlemko, Jo. Benn, Juulsen, Mete – Lehkonen, Kotkaniemi, Drouin – Gallagher (A), Danaut, Tatar – Byron (A), Plekanec, Agostino – Ščerbak, de la Rose, Chaput.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Pickard) – Hainsey, Rielly (A), Zajcev, Gardiner, Ožiganov, Rosen – Ennis, Matthews, Marleau (A) – Marner, Tavares (A), Moore – Brown, Kadri, Leivo – Kapanen, Lindholm, Johnsson.

    Rozhodčí: Rank, Furlatt – Kovachik, Marquis

    Diváci: 20 486
    bahis siteleri