Havlíčkův Brod – Liberec 2:8 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Jihlava – Salzburg 2:4 (kon.)
Kometa Brno – Žďár n/S 5:3 (kon.) | Přerov – Třinec 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Olomouc 2:5 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 6:3 (kon.) | Sparta – Pardubice 4:2 (kon.) | Plzeň – Kladno 6:1 (kon.)
Slavia – K. Vary 2:0 (kon.) | Vítkovice – Zlín 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:8 (1:2, 1:2, 0:4 - N 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 29.09.2018, 12:00 • ZS Kotlina • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    Libereckému týmu bude dvouhodinová cesta domu utíkat vesele. Bílí Tygři po vysokém vítězství v základní hrací době vyhráli i nadstavbové prodloužení, a díky zisku čtyř bodů se odlepí ode dna skupiny B na úkor právě Havlíčkova Brodu. (14:16:26)
     
    Konec zápasu.
    63:35 Petr ŠAFAŘOVSKÝ - 2:9
     
    63:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté v přesilové hře rozhodují i o zisku čtvrtého bodu! Jakub Rychlovský přihrál na levý kruh PETRU ŠAFAŘOVSKÉMU, který přesnou střelou zápěstím překonává havlíčkobrodského brankáře! Asistence: Jakub Rychlovský.
     
    62:11
    Přesilová hra Havlíčkova Brodu končí, naopak za chvíli začne oslabení. Adam Dvořák (HBR) se provinil podrážením.
     
    61:51
    Domácí celek se prokombinoval ke střele z levého kruhu, kterou ale Pavel Čajan skryl ve výstroji. Vhazovat se tak bude po jeho pravici.
     
    61:23
    Pavel Čajan zlikvidoval dvě nebezpečné rány Havlíčkova Brodu a hosté se osvobodili. Bruslaři ale rychle přešli zpátky do útočného pásma.
     
    60:27
    Hosté se budou brátni ve třech proti čtyřem, Jakub Rychlovský (LIB) je potrestán za nedovolené bránění.
     
    60:01
    Na prodloužení se do havlíčkobrodského brankoviště vrací Miroslav Folvarský.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina domácím vůbec nevyšla a Liberec dalšími čtyřmi góly potvrdil své tříbodové vítězství. Pokračovat budeme nadstavbovým prodloužením.
     
    Konec zápasu.
     
    59:18
    Jakub Rychlovský najel do pásma Havlíčkova Brodu z levé strany a z prostoru kruhu vyzkoušel pozornost Martina Nedvěda, který jeho pokus vyrazil betony do rohu kluziště.
    57:32 Vojtěch JIRUŠ - 2:8
     
    57:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují znovu v oslabení! Domácí brankář vyjel z brány, aby pomohl s rozehrávkou, jenže našel jenom VOJTĚCHA JIRUŠE, který z úhlu trefil odkrytou klec Havlíčkova Brodu! Bez asistence.
     
    56:30
    Za domácím brankářem už svítilo červené světlo, jenže Adam Klapka (LIB) vysekl kotouč zpod kontroly Martina Nedvěda a místo gólové oslavy míří zpytovat svědomí na trestnou lavici.
     
    55:44
    Po hlušší části se do dobré šance dostali hosté z Liberce. Benjamin Vomáčka dostal přihrávku před brankoviště, zblízka ale trefil pouze Nedvědovy betony.
     
    53:48
    K Marku Kopicovi se odrazil puk do dobré pozice mezi kruhy, domácí útočník se sešteloval kotouč na forhend a vyslal jedovatou ránu zápěstím, která ale hostující branku minula.
    52:16 Jan ŽEMBA - 2:7

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 16. Petržilka (Pokorný, Kohout), 25. Nepokoj (Dudycha, Holenda) – 5. Drábek, 19. Žůrek (Vomáčka), 22. Žemba (Rychlovský), 30. Rychlovský (Jiruš), 47. Rychlovský, 49. Cikhart (Klapka), 53. Žemba (Šafařovsý, Hampl), 58. Jiruš, 64. Šafařovský (Rychlovský)


    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (49. – 60. Nedvěd) – Dvořák, Pejchal, Horák, Najman, Krejčí, Nepokoj, Dudycha – Vaňous, Petržilka, Kohout, Kopic, Tecl (C), Hromádka, Fiala, Holenda, Vyvial, Pokorný, Cachnín (A)
    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Pařík) – Aubrecht, Adamec, Hampl, Kovář, Žůrek, Had – Rychlovský, Dospěl, Šafařovský (A), Hájek (C), Strnad, Jiruš, Klapka, Drábek, Cikhart, Vomáčka, Šeliga, Žemba (A)

    Rozhodčí: Filip Vrba – David Otáhal, Robin Horký
    bahis siteleri