Kladno – Chomutov 3:4 (po pr.) | Třemošná – PZ Kladno 5:4 (kon.) | Č. Budějovice – Tábor 4:6 (kon.)
Warriors Brno – Vsetín 8:7 (1:0 po s.n.) | Havířov – Olomouc 4:1 (kon.) | Sparta – Kobra 2:3 (kon.)
Žďár n/S – Pardubice 1:7 (kon.) | Technika Brno – Vítkovice 0:5 (kon.) | Jihlava – Mountfield HK 1:0 (kon.)
HK MD Šumperk – Zlín 4:5 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:3 (1:2, 1:1, 0:0 - N 1:0)
HC Kobra Praha
Sobota 06.10.2018, 13:30 • Malá sportovní hala, Praha 7 (Bubeneč) • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    48:43
    Kobra jde do tří. Tomáš Bucek (KOB) se při obraně vlastního gólmana nechal trochu unést a jede si odpykat dvouminutový trest za napadení.
     
    47:25
    Sparta má ideální příležitost vyrovnat. Za sekání dostává menší trest Stefan Rajilič (KOB) a dvě minuty ho tak teď na ledě neuvidíme.
     
    38:46
    Za hákování putuje na trestnou lavici Adam Mácha (SPA), domácí tak budou prostřední dějství dohrávat ve čtyřech hráčích.
     
    33:49
    Další komplikace pro Spartu. Adam Pírs (SPA) dostává dvě minuty za podražení a hosté mají ideální příležitost se opět chopit dvoubrankového náskoku.
     
    18:20
    Střelec první branky dnešního utkání Filip Sekula (KOB) stráví zbytek periody na trestné lavici, kam jej sudí vykázali za hákování.
     
    13:50
    Domácí jdou znovu do čtyř, v této periodě už počtvrté. Lukáš Kalný (SPA) je za nedovolené bránění odsouzen na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    10:28
    Dvířka trestné lavice se opět otevírají, ven půjde znovu jeden z domácích. Tentokrát jde o Jana Krupičku (SPA), který je vykázán za faul loktem.
     
    05:12
    A Bubenečtí jdou do tří! Adam Pírs (SPA) je vyloučen za podrážení a hodně nepříjemně tak oslabuje svůj celek.
     
    04:24
    Hru v početní výhodě si vyzkouší Kobra. Dvě minuty za hákování dostává Josef Broš (SPA) a pomalu se odebírá na trestnou lavici.
     
    01:11
    Domácí aktivitou nutí soupeře k faulu, za hákování míří na trestnou lavici Denis Valenta (KOB). První přesilovka pro Spartu.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 20. Straka (Höll, Brůna), 23. Hamršmíd (Ducháč, Pírs), 63. Broš – 6. Sekula (Tichý, Bartoň), 7. Výkruta (Bucek), 34. Výkruta (Bucek)


    HC Sparta Praha: Sluka – Tomov, Brůna, Ducháč, Ludvík – Broš, Mácha, Höll, Krupička, Straka, David, Hamršmíd, Pírs, Červenka, Kalný, Němec, Theimer, Vitouch.
    HC Kobra Praha: Tuček – Šnajberk, Bucek, Šesták, Bartoň, Frydrich, Capoušek – Kvasnička, Král, Tichý, Výkruta, Rajilič, Sekula, Valenta, Halfar, Strnad.

    Rozhodčí: Šmika – Hynek, Košťálová.
    bahis siteleri