Carolina – NY Rangers 8:5 (kon.) | Chicago – Toronto 6:7 (po pr.) | Los Angeles – Detroit 4:2 (kon.)
NY Islanders – San Jose 4:0 (kon.) | Boston – Ottawa 6:3 (kon.) | Buffalo – Vegas 4:2 (kon.)
konec
Boston Bruins
6:3 (2:0, 1:2, 3:1)
Ottawa Senators
Pondělí 08.10.2018, 19:15 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:22 David PASTRŇÁK - 6:3
     
    58:22
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tenisové skóre je na světě! DAVID PASTRŇÁK posílá kotouč z pravé strany přes padajícího Ceciho do prázdné branky při powerplay soupeře. Nakonec 2+2 pro českého útočníka, protože Pastrňákovi byla jedna asistence odebrána. Asistence: Brad Marchand.
    57:03 Bobby RYAN - 5:3
     
    57:03
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hotovo ještě není. Zakončení DeMela ze středu modré čáry tečoval BOBBY RYAN těsně před Raskem do dolních pater branky. Asistence: Dylan DeMelo, Chris Tierney.
    56:31 David PASTRŇÁK - 5:2
     
    56:31
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID PASTRŇÁK to má za 1+2, Patrice Bergeron za 3+1. Kanaďan se rozjel po levém křídle, Wideman ani Borowiecki nedokázali zablokovat dlouhou křižnou nahrávku na zadní tyč, kde byl Čech před prázdnou brankou. Asistence: Patrice Bergeron, Zdeno Chára.
     
    48:00
    Acciari mířil sám na Condona v oslabení tři na pět. Duchene a Wideman spěchali za ním až Condon natáhl levý beton.
     
    47:26
    Jenže Bergeron (BOS) vyhodil kotouč z vlastní třetiny do publika a fasuje dvě minuty za zdržování hry, hosté disponují přesilovou hrou pět na tři necelou minutu.
     
    46:42
    Moore (BOS) byl až příliš aktivní při strkanici za svojí brankou a je vyloučený za hrubost. Hosté hrají přesilovku pět na čtyři.
     
    46:42
    Formenton uháněl po pravé straně na Raska, ten vyjel z brankoviště a hokejkou mu zleva vypíchl kotouč. Následovala ještě strkanice za domácí brankou.
    44:38 Patrice BERGERON - 4:2
     
    44:38
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hattrick PATRICE BERGERONA! Bekhendové zakončení kanadského útočníka z levého kruhu totiž tečoval Ceci za záda Condona. Pastrňák sjížděl do brankoviště, ale kotouče se vůbec nedotkl. Každopádně, český útočník je i při čtvrtém gólu Bruins na ledě. Asistence: Brad Marchand, Charlie McAvoy.
     
    35:16
    Ceci nachystal kotouč zprava na levou stranu, kde Duchene z druhé vlny trefil přední tyč jinak poloodkryté branky. Obrovské štěstí pro domácí celek.
    32:13 Ryan DZINGEL - 3:2
     
    32:13
    Ottawa právě vstřelila branku!
    McAvoy odehrál kotouč na pravou stranu před forčekujícím Duchenem a RYAN DZINGEL křižnou střelou zleva překvapil Raska, který (zřejmě) nemá čisté svědomí. Bez asistence. Asistence: Dylan DeMelo, Thomas Chabot.
     
    29:46
    Po chybě Cháry za brankou Bostonu zazvonil DeMelo tvrdou střelou zprava na zadní tyč!
     
    28:18
    Wideman byl aktivní při pošťuchování s Grzelcykem po ofsajdu Bruins a jasně si vše sdělil také s Pastrňákem. Grzelcyk a Wideman dostanou dvě minuty. Uvidíme hru čtyři na čtyři.
    27:08 Chris WAGNER - 3:1
     
    27:08
    Bruins právě vstřelili branku!
    Condon nedokázal zkrotit skákavou střelu McAvoye zprava od modré čáry a lehkou tečí zblízka skóroval připravený CHRIS WAGNER! Asistence: Charlie McAvoy, Sean Kuraly.
    22:21 Ryan DZINGEL - 2:1
     
    22:21
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Kotouč poletoval před brankou Bruins až Chára nechal zakončit RYANA DZINGELA zprava do prázdné pokladnice! Svůj podíl nese na špatné komunikaci ve svém brankovišti i Rask. Asistence: Mark Stone, Zack Smith.
     
    17:26
    Za Raskem zvonila branková konstrukce!
    17:12 Patrice BERGERON - 2:0
     
    17:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    Pastrňák poslal kotouč křížem z levé strany na druhou stranu a Marchand pokračoval pod sebe na pravý kruh, kde se ujalo zakončení PATRICE BERGERONA k dlouhé tyči. Asistence: Brad Marchand, David Pastrňák.
     
    15:31
    White (OTT) hákoval Acciariho na pravé straně. Další přesilovka pro Bruins.
     
    11:21
    Pastrňák postrčil kotouč na polovinu hřiště a tam byl Carlo podražený Borowieckim (OTT), takže první přesilovka Bostonu v zápase.
     
    09:17
    Kde se vzal, tu se vzal. Najednou byl Pääjarvi zprava sám přes Raskem a měl vyloženou šanci bekhendem. Vzápětí ještě dorážel s Pyattem, finský brankář zažil těžké chvíle při svém zaměstnání, ale s pomocí Carla uhájil svou svatyni.
     
    02:21
    Heinen (BOS) dostane dvě minuty za nedovolené bránění ihned po vhazování na pravém kruhu.
    00:30 Patrice BERGERON - 1:0
    00:30 Patrice BERGERON - 1:0
     
    00:30
    Bruins právě vstřelili branku!
    Ceci nechal otočit Pastrňáka kolem levé tyče a PATRICE BERGERON následně procpal kotouč přes pravý beton Condona do branky. Asistence: David Pastrňák, Charlie McAvoy. 1:0.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 1. Bergeron (Pastrňák, McAvoy), 18. Bergeron (Marchand, Pastrňák), 28. Wagner (McAvoy, Kuraly), 45. Bergeron (Marchand, McAvoy), 57. Pastrňák (Bergeron, Chára), 59. Pastrňák (Marchand) – 23. Dzingel (Mark Stone, Z. Smith), 33. Dzingel (DeMelo, Chabot), 58. B. Ryan (DeMelo, Tierney)


    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – Chára (C), McAvoy, Grzelcyk, K. Miller, J. Moore, Carlo – Marchand, Bergeron (A), Pastrňák – DeBrusk, Krejčí, Donato – Heinen, Backes (A), Bjork – Kuraly, Acciari, Wagner.
    Ottawa Senators: Condon (C. Anderson) – Chabot, DeMelo, Borowiecki (A), Ch. Wideman, Lajoie, Ceci – Bødker, Z. Smith, Mark Stone (A) – Formenton, Tierney, B. Ryan – B. Tkachuk, Duchene (A), Dzingel – Pääjärvi, Pyatt, White.

    Rozhodčí: Dwyer, Luxmore – Cherrey, Tobias

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri