Real Madrid – Levante 1:2 (kon.) | Valencia – Leganés 1:1 (kon.) | Villarreal – Atlético 1:1 (kon.)
Barcelona – Sevilla 4:2 (kon.)
konec
Villarreal CF
1:1 (0:0)
Atlético Madrid
Sobota 20.10.2018, 18:30 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého z dalších přenosů. (20:21:30)
     
    Utkání končí remízou, ale za druhý poločas by si Villarreal zasloužil vyhrát. Domácí tým sice prohrával, ale poté přišel Carlos Bacca, díky němuž žlutá ponorka vyrovnala. Střídající Bacca se poté dvakrát sám na Jan Oblaka, na kterého nevyzrál. Atlético se ve druhém poločase spíše bránilo, a tak se do hry nedostával Francouz Antoine Griezmann. Dnes může být hostující celek za bod hodně rád.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    K rozehrání standardní situace se postavil Antoine Griezmann, který posunul míč jen na Santiaga Cáseresa. Jeho bombu na roh srazil bránící hráč. Z následného rohového kopu se nic zásadního nestalo.
     
    90+2
    Na levé straně šestnáctky si faulem pomohl Álvaro González. Atlético bude rozehrávat standardní situaci z nadějné pozice. Podaří se hostům rozhodnout?
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát tři minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Emoce pracují hlavní sudí musí spěchat mezi střídačky. Z té domácí někoho vykázal, ale hlavní trenér to určitě není. No nic, pokračujeme ve hře.
     
    88
    Jaume Costa přeběhl s míčem u nohy celé hřiště a následně ho posunul doleva. Karl Toko Ekambi se k centru neměl, a tak ho přenechal na Manua Triguerose. Jeho pas našel spoluhráče, ale hlavičku chytá brankář Jan Oblak.
     
    87
    Santiago Cáseres se snažil zrychlit hru, ale míč pouze odevzdal. Domácí trenér se za toto počínání na svého svěřence hodně zlobí.
     
    85
    Antoine Griezmann je ve druhém poločasu neviditelný, madridský tým k němu nedostane téměř žádný míč. I to naznačuje, že Villarreal je v utkání lepším týmem.
     
    84
    Na rohový kop z pravé strany si naskočil Álvaro González, který sice odhlavičkoval, ale pomohl si přitom rukama. Atlético bude moci uklidnit hru.
     
    83
    Santi Cazorla si vysloužil potlesk za to, jak podržel míč a ještě ho rozehrál. Nakonec z toho byla zajímavá akce, ale před brankou nedosáhl na míč jeden z domácích.
     
    82
    Atlético Madrid se po delší době podívalo na polovinu soupeře, kde kombinuje na pravé straně. Ovšem centr Juanfrana byl zablokovaný a následují Thomase Parteye byl zase nepřesný a dlouhý.
     
    80
    Emoce pracují dál! Centr od rohového praporku zamířil na ruku bránícího hráče. hlavní rozhodčí ukazuje, pokračujte ve hře – nic to nebylo.
     
    79
    Po nepřehledné situaci skončil s bolestivou grimasou na zeleném pažitu Santi Cazorla. Tak domácí hráč byl dohrán neúmyslně Juanfranem. Žlutá ponorka bude rozehrávat jen rohový kop.
     
    77
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Carlos Bacca, přichází Karl Toko Ekambi.
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Filipe Luís, přichází Diego Godín.
    75. Carlos Bacca (VLR)
     
    75
    A opět Carlos Bacca šel sám na brankáře, ale Jan Oblak jeho kličku doprava vystihl a míč mu vyrazil. následně střílel hodně nepřesně Gerard Moreno.
     
    74
    Carlos Bacca dostal přihrávku do šestnáctky, ale pod nohy mu vletěl Jan Oblak, který v souboji jeden na jednoho zastavil šanci soupeře. Následně byl vyslán další pokus zpoza šestnáctky, ale hostující brankář je famózní.

    Michal Luxa

    Branky: 65. M. Gaspar (J. Costa) – 51. Luís

    Karty:   31. Iturra (VLR), 44. Álvaro González (VLR), 69. Pedraza (VLR) – 28. Juanfran (ATM)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 16:9.
    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Álvaro González, Ra. Funes Mori, J. Costa – Trigueros, Iturra (65. Bacca, 77. Toko Ekambi) – Cazorla, Fornals, Pedraza (73. Cáseres) – G. Moreno.
    Náhradníci: Andrés Fernández – Bonera, Bacca, Toko Ekambi, Cáseres, Layún, Raba.

    Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, J. Giménez, Lucas Hernández, Luís (77. Godín) – Koke (C), Partey, Rodri (46. Lemar), Saúl Ñíguez – Griezmann, N. Kalinić (46. Á. Correa).
    Náhradníci: Adán – Arias, Á. Correa, Garcés, Godín, Lemar, Vitolo.

    Rozhodčí: Javier Estrada – Javier Aguilar, Francisco Martín
    thejrc.org