Chicago – Tampa 3:6 (kon.) | NY Rangers – Calgary 1:4 (kon.) | Anaheim – Buffalo 2:4 (kon.)
konec
New York Rangers
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
Calgary Flames
Pondělí 22.10.2018, 01:10 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:07 Garnet HATHAWAY - 1:4
     
    58:07
    Calgary právě vstřelilo branku!
    To se jen tak nevidí. Rasmus Andersson ve středním pásmu vystavil ostrý hit Zuccarellovi, načež po něm skočil Brady Skjei. Hra ale pokračovala a volného prostoru na ledě pak využil GARNET HATHAWAY, který svůj samostatný únik zakončil neomylně! Bez asistence.
    46:41 Mika ZIBANEJAD - 1:3
     
    46:41
    Rangers právě vstřelili branku!
    David Rittich dnes čisté konto neudrží, domácí využívají přesilovku! Neal Pionk našel na levém kruhu nehlídaného MIKU ZIBANEJADA, který vypálil přesně pod břevno. Brankář Flames nic neviděl, poněvadž mu clonící Kreider úspěšně zakryl výhled. Asistence: Neal Pionk a Mats Zuccarello.
    34:55 Johnny GAUDREAU - 0:3
     
    34:55
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Drtivý tlak Flames ale pokračoval i po komerční přestávce a je z toho třetí gól hostí! JOHNNY GAUDREAU si z pravého kruhu najel do mezikruží, odkud překonal Lundqvista přesnou střelou pod břevno, a stylově si tak připsal svůj třístý bod v NHL! Asistence: Mark Giordano.
    32:21 Garnet HATHAWAY - 0:2
     
    32:21
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A nakonec z toho pramení druhý gól utkání! Marcovi Staalovi se na konci náročného střídání nepodařilo dostat kotouč z pásma, načež se ho ujal Jankowski a našel v předbrankovém prostoru volného GARNETA HATHAWAYE, který už měl úlohu snadnou. Asistence: Mark Jankowski.
    17:00 Johnny GAUDREAU - 0:1
     
    17:00
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Rangers zaváhali v rozehrávce a hosté to dokázali okamžitě potrestat! Monahan našel v mezikruží JOHNNYHO GAUDREAUA, který se krásně obtočil kolem Adama McQuaida a bekhendem poslal kotouč k tyči. Asistence: Sean Monahan.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 47. Zibanejad (Pionk, Zuccarello) – 17. J. Gaudreau (Monahan), 33. Hathaway (Jankowski), 35. J. Gaudreau (Giordano), 59. Hathaway


    New York Rangers: H. Lundqvist (Mazanec) – Skjei, Pionk, M. Staal, Br. Smith, McQuaid, Shattenkirk – Kreider, Zibanejad, Fast – Chytil, K. Hayes, Zuccarello – Bučněvič, B. Howden, Vesey – Lettieri, C. McLeod, Naměstnikov.
    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Giordano, Brodie, Hanifin, R. Andersson, Välimäki, Mi. Stone – J. Gaudreau, Monahan, E. Lindholm – Tkachuk, Backlund, Frolík – S. Bennett, D. Ryan, Neal – Dubé, Jankowski, Hathaway.

    Rozhodčí: O'Rourke, Lambert – Alphonso, Driscoll
    bahis siteleri