Boston – Philadelphia 3:0 (kon.) | Buffalo – Montreal 4:3 (kon.) | New Jersey – Nashville 3:4 (po pr.)
St. Louis – Columbus 4:7 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:1 (kon.) | Chicago – NY Rangers 4:1 (kon.)
Dallas – Anaheim 5:2 (kon.) | Calgary – Pittsburgh 1:9 (kon.) | Edmonton – Washington 4:1 (kon.)
Arizona – Vancouver 4:1 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
New York Rangers
Pátek 26.10.2018, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:51 Alex DEBRINCAT - 4:1
     
    58:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ALEX DEBRINCAT si před trestnou lavicí ve středním pásmu najel na přihrávku Dominika Kahuna od střídaček a poslal puk táhlou střelou do prázdné brány! Chicago dnes určitě zvítězí. Asistence: Dominik Kahun a Henri Jokiharju.
    55:39 Patrick KANE - 3:1
     
    55:39
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PATRICK KANE si na vzdálenější levé tyči najel na přihrávku Arťoma Anisimova z pravého kruhu pro vhazování, a přestože poprvé puk do odkryté sítě neposlal, na druhý pokus už bekhendem ano! Rozhodčí gól na ledě neuznali, poté ale přezkoumali video a Chicago vede 3:1. Nic na tom poté nezměnila ani Coach Challenge hlavního trenéra Davida Quinna. Patrick Kane se stal prvním hráčem od sezóny 1993-94, který během úvodních 10 zápasů vstřelil 9 branek. Asistence: Arťom Anisimov a Alex DeBrincat.
    30:33 Alexandre FORTIN - 2:1
     
    30:33
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nick Schmaltz v pravém kruhu pro vhazování zvedl hlavu a po jeho parádní diagonální přihrávce skóroval na vzdálenější levé tyči do prázdné brány ALEXANDRE FORTIN! Chicago podruhé v zápase vede, tentokrát ovšem 2:1. Asistence: Nick Schmaltz a Brandon Manning.
    04:09 Pavel BUČNĚVIČ - 1:1
     
    04:09
    Rangers právě vstřelili branku!
    Zablokovaného nahození Brendana Smitha od modré čáry využil na vzdálenější pravé tyči PAVEL BUČNĚVIČ, když z bodu pravého kruhu pro vhazování zamířil z úhlu pod horní tyč zívající brány! Rangers bleskově srovnali krok a v United Center je skóre rychle vyrovnané 1:1. Asistence: Brendan Smith a Brett Howden.
    02:55 Jonathan TOEWS - 1:0
     
    02:55
    Chicago právě vstřelilo branku!
    JONATHAN TOEWS se po kolmé přihrávce od Coreyho Crawforda a Duncana Keitha řítil do samostatného úniku a po rychlém zamíchání s pukem z blízkosti skvěle zamířil k levé tyči nad vyrážečkou a pravým betonem Lundqvista! Asistence: Duncan Keith a Corey Crawford.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. J. Toews (Keith, Crawford), 31. Fortin (Schmaltz, Manning), 56. P. Kane (Anisimov, DeBrincat), 59. DeBrincat (Kahun, Jokiharju) – 5. Bučněvič (Br. Smith, B. Howden)


    Chicago Blackhawks: Crawford (C. Ward) – Keith (A), Jokiharju, E. Gustafsson, Seabrook (A), Manning, Rutta – DeBrincat, J. Toews (C), Kahun – Saad, Anisimov, P. Kane – Fortin, Johnson, Schmaltz – Kunitz, Krüger, Hayden. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    New York Rangers: H. Lundqvist (A) (Georgijev) – Skjei, McQuaid, M. Staal (A), Pionk, Br. Smith, Shattenkirk – Kreider, Zibanejad (A), Zuccarello (A) – Chytil, K. Hayes, Fast – Vesey, B. Howden, Bučněvič – C. McLeod, Naměstnikov, Spooner. Hlavní trenér: David Quinn.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Francois StLaurent. Čároví: Scott Cherrey, Bryan Pancich

    Diváci: 21280
    bahis siteleri