Ne – Slavia Plzeň 18:3 (kon.) | Židenice – Olomouc 1:3 (kon.) | Bohemians – Chodov 5:8 (kon.)
Liberec – Jičín 3:10 (kon.) | Ostrava – Vítkovice 4:5 (kon.)
konec
Crazy girls FBC Liberec
3:10 (2:4, 1:5, 0:1)
Finance Novák FBK Jičín
Pátek 26.10.2018, 20:00 • ZŠ Dobiášová Liberec • ČEZ Extraliga žen • 8. kolo
     
    45:45
    Jičín právě vstřelil branku!Nyní se už to ale povedlo. U levé tyče zůstala úplně volná ANET JAROLÍMOVÁ, která se dnes prostě nemýlí. Asistence: Lucie Paulovičová.
     
    36:24
    Jičín právě vstřelil branku! Autorem branky je NIKOLA KUCHAŘOVÁ. Asistence: Karolína Strejcovská.
     
    36:16
    Jičín právě vstřelil branku! Autorem branky je ANET JAROLÍMOVÁ. Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    33:34
    Jičín právě vstřelil branku! Nechat před brankou volnou ANET JAROLÍMOVOU! Chyba domácích, která přináší sedmou branku. Žůrková dá se říct téměř naslepo nahrála na Žůrkovou a ta pod padající domácí gólmankou trefuje! Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    32:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak přeci se domácí dočkali. Po sérii přihrávek a střel se v závěru přeilové hry dokázala prosadit MICHAELA MLEJNKOVÁ. Asistence: Martina Dostalíková.
     
    29:11
    Jičín právě vstřelil branku! Další povedená branka hostujícího týmu. Rychlá akce a zakončení k tyči od Gabriely Žůrkové. Asistenci i u tady této branky má Anet Jarolímová! Ta tak po gólovém hattricku zaznamenal hattrick i mezi asistencemi. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    24:54
    Jičín právě vstřelil branku! Jičín má dnes svou hvězdu utkání! Odražený míček se dostal k ANET JAROLÍMOVÉ, která střelou z první překonává Štěpánovou. Ta se natahovala, co ji síly stačily, ale na umístěnou střelu od Anet to bylo málo. Jičínská hráčka navíc zaznamenala po dvou přihrávkách i hattrick. Asistence: Kristýna Bachmaierová.
     
    18:53
    Jičín právě vstřelil branku! ANET JAROLÍMOVÁ má svůj den! Tentokráte z levé strany využívá pěkné přihrávky od Bachmaierové. Štěpánová na střelu z první nestačila zareagovat. Asistence: Kristýna Bachmaierová.
     
    09:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    LIberecké děvčata ale nezůstavají pozadu! Skvělým důrazem před brankou se prosazuje HANA KONÍČKOVÁ. Asistence: Klára Leierová.
     
    08:41
    Jičín právě vstřelil branku! Aktérky předcházející branky si nyní svou roli vyměnily. Žůrková přihrála na ANET JAROLÍMOVOU, který zakončuje přesně. Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    04:50
    Jičín právě vstřelil branku! Hosté si ale hned vzápětí berou vedení zpět na svou stranu. Jarolímová si v zápase připisuje druhou úspěšnou přihrávku, když tentokráte namazala přesně na hůl GABRIELE ŽŮRKOVÉ,která trefuje přesně. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    04:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jičín se z vedení neradoval příliš dlouho! Domácím vyšla rychlá kombinační akce a zakončení MICHAELY MLEJNKOVÉ. Asistence: Klára Leierová.
     
    02:54
    Jičín právě vstřelil branku! Nedáš – dostaneš! Jičín prakticky hned vzápětí založil rychlý protiútok, který zakončovala po přihrávce Jarolímové se k míčku dostala LUCIE PAULOVIČOVÁ, který přízemní střelou překonala brankářku Liberce. Asistence: Anet Jarolímová.

    MCh

    Branky a nahrávky: 5. M. Mlejnková (Leierová), 10. Koníčková (Leierová), 33. M. Mlejnková (Dostalíková) – 3. Paulovičová (Jarolímová), 5. Žůrková (Jarolímová), 9. Jarolímová (Žůrková), 19. Jarolímová (Bachmaierová), 25. Jarolímová (Bachmaierová), 30. Žůrková (Jarolímová), 34. Jarolímová (Žůrková), 37. Jarolímová (Žůrková), 37. Kuchařová (Strejcovská), 46. Jarolímová (Paulovičová)


    Crazy girls FBC Liberec: Štěpánová (Lerchová) – Leierová, Koníčková, Rumlová, Dlouhá, Foffová, Ljachová, Vejdělková – Dostalíková, Zíková, Chodurová – Horáková, Bárková, M. Mlejnková – Šamaninová.
    Finance Novák FBK Jičín: Samková (A. Kociánová) – Růžičková, N. Mrázková, Strejcovská, Paulovičová, Kosová – Jarolímová, Chlumská, Žůrková – Smetáková, Kuchařová, Svobodová – Gabrielová, Sluková, Bachmaierová.

    Rozhodčí: Josef Monzer a Lukáš Procházka

    Diváci: 38
    bahis siteleri