Chabarovsk – Kazaň 2:4 (kon.) | Kunlun – N.Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Barys – Viťaz 3:1 (kon.)
Jokerit – Spartak Moskva 4:3 (po pr.) | Riga – Petrohrad 1:2 (kon.) | HC Slovan – CSKA Moskva 0:9 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
0:9 (0:4, 0:3, 0:2)
CSKA Moskva
Pátek 26.10.2018, 18:30 • Erste Bank Arena, Vídeň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:20 Anton SLEPYŠEV - 0:9
     
    54:20
    CSKA právě vstřelilo branku!
    To je příděl, který bych snad žádnému celku nepřál. Michail Grigorenko zády ke spoluhráči přihrál, mezi kruhy se ocitl ANTON SLEPYŠEV, jehož pokus zamířil přesně pod horní tyčku slovenského celku. Asistence: Michail Grigorenko a Alexej Marčenko.
    45:41 Jannik HANSEN - 0:8
     
    45:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Další branka v oslabení a Jakub Štěpánek tahá z branky osmý kousek! Eric Gelinas přihrával zpátky, kde byl JANNIK HANSEN. Ten v samostatném úniku zvolil střelu na lapačku, což se vyplatilo. Bez asistence.
    33:51 Linden VEY - 0:7
     
    33:51
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to není možné, slovenský tým je zralý na deset inkasovaných gólů. LINDEN VEY oklamal Tomáše Hrnku, čímž se dostal mezi kruhy. Z tohoto prostoru vyslal svižnou střelu zápěstím do bližší šibenice. Asistence: Michail Grigorenko.
    33:29 Maxim ŠALUNOV - 0:6
     
    33:29
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Sotva jsem to dopsal, inkasuje Slovan pošesté! Přihrávku do levého kruhu dostal MAXIM ŠALUNOV, který s obrovskou dávkou štěstí propálil českého brankáře. Asistence: Konstantin Okulov.
    21:09 Sergej ANDRONOV - 0:5
     
    21:09
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Slovan už inkasoval nepopulárního bůra! Jannik Hansen nabral velkou rychlost, čímž se dostal až před Štěpánka. Puk se od českého brankáře odrazil a kotouč zůstal ležet před brankou. Jako první k němu dojel SERGEJ ANDRONOV, jenž přes velký důraz dává další gól ruského mužstva. Asistence: Jannik Hansen a Sergej Kalinin.
    09:06 Andrej SVĚTLAKOV - 0:4
     
    09:06
    CSKA právě vstřelilo branku!
    I v oslabení se CSKA dostalo do přečíslení. ANDREJ SVĚTLAKOV a Ivan Tělegin si vyměnili kotouč, čímž vymíchali i Jakuba Štěpánka. První jmenovaný poté střílel do prázdné branky. Asistence: Ivan Tělegin.
    06:45 Mat ROBINSON - 0:3
     
    06:45
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Ruský celek jel ve dvou na jediného obránce. Jannik Hansen z levé strany vystřelil do ramene brankáře. Ten puk vyrazil a jako první se k němu dostal MAT ROBINSON. Hostující útočník předvedl kličku a následně přidává tří hřebík do rakve Slovanu. Asistence: Jannik Hansen.
    03:01 Kirill KAPRIZOV - 0:2
     
    03:01
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Slovan je zralý na ručník, domácí jsou totiž hodně pasivní! Linden Vey objel branku, odkud zadovkou přihrál mezi kruhy. Tam si najel KIRILL KAPRIZOV, jehož pokus nad lapačku doputoval za brankovou čáru. Asistence: Linden Vey.
    00:25 Linden VEY - 0:1
     
    00:25
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to je úvod od nejlepšího celku KHL jako hrom! Přihrávku před branku neodpálil Adam Jánošík, od něhož se kotouč odrazil mezi kruhy. Marek Čiliak dělal co mohl, ale puk posunul jen k LINDENU VEYOVI. Ten nezazmatkoval a poslal černou gumu do horní části branky. Asistence: Klas Dahlbeck.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 1. Vey (Dahlbeck), 4. Kaprizov (Vey), 7. M. Robinson (Hansen), 10. Světlakov (Tělegin), 22. Andronov (Hansen, Kalinin), 34. Šalunov (Okulov), 34. Vey (Grigorenko), 46. Hansen, 55. Slepyšev (Grigorenko, Marčenko)


    HC Slovan Bratislava: Čiliak (7. Štěpánek) – Sersen, Jánošík, Klok, Grman, Gelinas, Bačik, Švarný – Řepík, Taffe, Virta – Liška, Sukel', Červený – Lamper, C. Bailey, Lunter – Hrnka, Chipchura, Rau.
    CSKA Moskva: L. Johansson (I. Sorokin) – Dahlbeck, M. Robinson, Naumenkov, Nestěrov, Marčenko, Blažijevskij, Romanov – Grigorenko, Vey, Kaprizov – Okulov, Slepyšev, Šalunov – Hansen, Andronov, Kalinin – Tolčinskij, Tělegin, Světlakov.

    Rozhodčí: Ščenjov, Sojn – Viljugin, Palej

    Diváci: 5543
    bahis siteleri