Znojmo – Fehérvár 4:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:3 (1:1, 2:2, 1:0)
Fehérvár AV19
Pátek 26.10.2018, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Oddechový čas pro Miroslava Fryčera na znojemské střídačce.
     
    58:13
    Sofron se na hranici brankoviště dostal ke střele, jeho pokus ale vyráží reflexivně Lassila!
     
    57:40
    Hosté to zkoušejí bez gólmana v pěti hráčích na ledě.
     
    57:01
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Hari – 2 min., držení).
     
    56:44
    Hlava zahákoval pronikajícího protihráče a chvíli před koncem bude Fehérvár mít skvělou příležitost k vyrovnání.
     
    54:25
    Lassila se štěstím zasahuje proti Sarauerově střele z první a vyráží puk.
     
    53:35
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Matuš – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Tejnor – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Kuralt – 2 min., krosček).
     
    51:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Nakonec je přesilovka pět na tři využita a Znojmo jde opět do vedení! Největší zásluhu na tom má Luciani, který z rohu kluziště našel perfektní přihrávkou zcela volného CAMERONA BRAESE. Ten nezaváhal, přehodil padajícího brankáře a posílá svůj tým blíže k bodovému zisku. Asistence: Anthony Luciani, Jan Lattner.
     
    49:34
    No, zajímavá situace. Rozhodčí si ve změti zákroků vybrali Silleho a vylučují ho za sekání. 104 vteřin bude hrát Znojmo v pěti proti třem.
     
    48:50
    Braesovu střelu z pravého kruhu vyráží Carruth a našel v lapačce i dorážku Matuše.
     
    47:15
    Sofron se provinil krosčekem a odsedí si 2 + 2 minuty. Domácí se ale zlobí, protože sudí přerušili hru v momentě, kdy měl Němec napřaženo ve velké šanci mezi kruhy.
     
    46:48
    Lattner vybojoval puk v útočném pásmu, jeho švih končí jen v Carruthově lapačce. Dobrá možnost Orlů.
     
    45:02
    Jen jsem to dopsal, ujeli hosté do brejku dvou na jednoho. Luttinen našel Sarpatkiho, jeho bekhend ale kryje betonem Lassila.
     
    38:38
    Orli právě vstřelili branku!
    Tři vteřiny po návratu Tikkanena na led se Znojmo prosazuje a je potřetí vyrovnáno. Kalusovu křížnou přihrávku napříč pásmem trefil ideálně z první PETR MRÁZEK a Carruth se nestačil k druhé tyči přesunout včas! Asistence: Marek Kalus, Adam Sedlák.
     
    38:27
    Dvakrát pálil z pravého kruhu nebezpečně Lattner, poprvé vyrazil Carruth, podruhé těsně míjí.
     
    36:35
    Tikkanen ve středním pásmu podtrhl pronikajícího znojemského hráče, chystá se přesilovka pro Znojmo.
     
    34:56
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro domácí. BENCE STIPSICZ z ostrého úhlu nahodil puk na branku a od výstroje Teemu Lassily se puk odráží za brankovou čáru. Nešťastný moment pro znojemského brankáře. Asistence: Csanád Erdély, Harri Tikkanen.
     
    31:53
    Sofron se dostal za záda znojemské obrany po rychlé přihrávce, ale tváří v tvář Lassilovi vyšel ze souboje lépe znojemský gólman!
     
    30:39
    Orli právě vstřelili branku!
    Je opět vyrovnanáno! Autorem branky je RADIM MATUŠ, který se ve středním pásmu dostal k volnému kotouči, využil propadnutí hráčů soupeře, nabral rychlost a v situaci dvou na jednoho zamířil přesně mezi ruku a tělo brankáře. Asistence: Anthony Luciani, Patrik Parkkonen.
     
    26:53
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Luttinen – 2 min., držení).
     
    24:57
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Hosté se dostali do přečíslení dvou na jednoho po dlouhé přihrávce do brejku. Kuralt našel přesným pasem Kógera, jeho střelu ještě fantasticky vyrazil Lassila, na dorážku JÁNOSE HARIHO už ale neměl nárok. Asistence: Daniel Kóger, Anže Kuralt.
     
    21:25
    Obrovské šance Fehérváru. Lassila ležel na ledě, puk vedle jeho betonu, ale nikdo z hráčů v bílém nebyl poblíž, aby jej doklepl do odkryté branky. Rozhozené domácí zachraňuje odpískaný ofsajd maďarského celku.
     
    20:40
    Jonathan Harty švihem z vrcholu kruhu orazítkoval pravou tyč znojemské branky!
     
    15:59
    Timotej Sille se hned po buly dostal za obranu a do šance, byl ale vychýlen z ideální pozice a s jeho střelou si Lassila poradil.
     
    15:42
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Znojmo už sice bylo v plném počtu, ale Fehérvár pokračoval v tlaku v útočném pásmu a nakonec vyrovnává, poté co Luttinenovu přihrávku na hranici brankoviště proměňuje střelou zblízka mezi betony CSANAD ERDÉLY. Asistence: Arttu Luttinen.
     
    13:13
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Guman – 2 min., hákování). Guman se mimo hru provinil zákrokem, který rozhodčí Smetana trestá.
     
    07:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo na druhé straně trestá a jde do vedení. Kalus u pravé tyče za brankou zamíchal s pukem a pak elegantní žabkou připravil skvělou pozici pro volného PETRA MRÁZKA. Ten nezaváhal, mířil nahoru nad padajícího brankáře a s drobnou pomocí břevna skóruje. Asistence: Marek Kalus a C.J. Stretch.
     
    06:43
    Ex-sparťanský obránce Ryan Glenn byl ve stejné pozici jako před chvílí Harty, sám mezi kruhy a měl před sebou jen Lassilu, mířil pod horní tyč, ale Lassila to čekal a ramenem vyráží.
     
    04:55
    Orli jsou v tlaku. Lucianiho žabku zpoza branky dostal na hůl Špaček číhající u pravé tyče, ale jeho pokus z první končí jen na nataženém Carruthově betonu.
     
    04:06
    Velká šance Znojma po chybě hostů v rozehrávce. Kalus zachytil puk mezi kruhy, rychle se obtočil, ale Carruth si vyjel a pokus znojemského útočníka vychytal. Poradil si i s následnou dorážkou.
     
    03:08
    Jonathan Harty si z pozice obránce sjel mezi kruhy, dostal přesnou přihrávku a byl zcela neobsazen, z ideální pozice ale prudkým švihem míjí branku.
     
    00:41
    Velký závar ve znojemském brankovišti, kde po tečované střele doráželi za záda roztaženého Lassily postupně Sarauer, Sofron i Erdely, ani jeden ale kotouč nedotlačil za čáru.
     
    00:16
    Orli začínají zostra. Kalusův průnik ale zastavuje píšťalka rozhodčího, znojemský útočník se v souboji provinil faulem vysokou holí.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 8. Mrázek (Kalus, Stretch), 31. Matuš (Luciani, Parkkonen), 39. Mrázek (Kalus, Sedlák), 52. Braes (Luciani, Lattner) – 16. Erdély (Luttinen), 25. Hari (Kóger, Kuralt), 35. Stipsicz (Erdély, Tikkanen)


    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Halász) – Tejnor, Parkkonen, Novák, Šnajnar, Lattner, Sedlák, Stehlík – Kalus, Stretch, Mrázek – Špaček, Matuš, Luciani – Hlava, Bartoš, Němec – Guman, Braes, Bulín.
    Fehérvár AV19: Carruth (Kornakker) – Harty, D. Szabo, Glenn, Caruso, Stipsicz, Tikkanen, Meland – Kóger, Hari, Kuralt – Luttinen, Koskiranta, Sarpatki – Erdély, Sarauer, Sofron – Sille, Reisz, K. Szabo.

    Rozhodčí: Siegel, Smetana – Nemeth, Soos

    Diváci: 2526
    bahis siteleri