Anderlecht – Lokeren 1:1 (kon.) | Waregem – Standard 3:1 (kon.)
konec
RSC Anderlecht
1:1 (0:0)
Sporting Lokeren
Čtvrtek 01.11.2018, 14:30 • Constant Vanden Stockstadion, Brusel • Belgická liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:29:58)
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:4.
     
    Je konec! Anderlecht nakonec na domácí půdě jen remizoval s Lokerenem 1:1. V prvním poločase jsme se branky nedočkali. Domácí Anderlecht v něm byl o něco aktivnější a vypracoval si dobré šance. Saelekaekers však krásnou střelou minul branku a Jevhen Makarenko pět minut před přestávkou pouze orazítkoval horní tyč! Po změně stran však po rohovém kopu otevřel skóre Olivier Deschacht. Po hodině hry však dokázal vyrovnat Dimata! Anderlecht se nadále tlačil do šancí, ale další si nevypracoval.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Kenneth Saief odcentroval do pokutového území, jenže nikdo v modrém se do zakončení nedostal. Obrana Lokerenu funguje skvěle.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Domácí se ze všech sil tlačí do útoku, jenže obrana Lokerenu hraje opravdu skvěle a nepouští soupeře do zakončení.
     
    89
    Jevhen Makarenko napřáhl zpoza hranice pokutového území, ale míč se mu svezl po vnějším nártu a ohrazil maximálně rohový praporek. Lokeren spěchat nebude.
     
    88
    Nany Landry Dimata se v pokutovém území tlačil za centrem z pravé strany hrací plochy. Místo míče trefil hlavou jen záda urostlého stopera.
     
    87
    Anderlecht se dral do pokutového území, jenže na jeho hranici fantastickým způsobem zasáhl obránce Filipovič, jež míč odkopl do bezpečí.
     
    86
    Střídání v týmu Sporting Lokeren: ze hřiště odchází Lukáš Mareček, přichází Mehdi Terki.
     
    85
    Zakaria Bakkali dostal přihrávku na levou stranu, ale ihned k němu přistoupil obránce, který mu míč špičkou kopačky ukopl do zámezí.
     
    84
    Lokeren po dlouhé době zahrával rohový kop. Centrovaný míč z kopačky Skúlasona přiletěl na malé vápno, kde zasáhl stoper Sebastiaan Bornauw.
     
    83
    Brankář domácího celku se nyní musel zapojit do rozehrávky Anderlechtu. Jeho nákop na pravou stranu však nikdo v modrém nezachytil.
     
    82
    Zakaria Bakkali si zpracoval další přihrávku na levou stranu, převzal míč hrudí a natáhl si jej do pokutového území. Jeh rána však postrádala přesnost.
     
    81
    Ari Skúlason se natahoval po přihrávce do pokutového území, jenže na míč dosáhl jen špičkou kopačky a ukopl si jej do zámezí.
     
    80
    Zakaria Bakkali sprintoval za prudkou přihrávkou na levou stranu, jenže míč na kluzkém trávníku nabral rychlost a prosvištěl do zámezí. Vhazovat bude Lokeren.
     
    79
    Další akci domácího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Své postavení si tentokrát nepohlídal střídající Santini.
     
    78
    Ortwin De Wolf si bez problémů došel pro nepřesnou přihrávku domácích hráčů do pokutového území. Gólman De Wolf míč nakopl na polovinu soupeře.
     
    77
    Stopeři domácího celku si poradili s ojedinělým útokem Sportingu Lokeren a vybojovali míč pro sebe. Anderlecht tak může znovu zaútočit.
     
    76
    Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází James Lawrence, přichází Ivan Santini.
     
    75
    Ortwin De Wolf dlouho otálel s rozehrávkou od vlastní branky. Hráči Lokerenu se už nikam neženou a koncetrují se především na bránění.
     
    74
    Kenneth Saief roztáhl hru na levou stranu, kam si naběhl Jevhen Makarenko, jehož povedený centr skončil na hlavě pozorného Filipoviče.
     
    73
    Anderlecht zahrával rohový kop. Centrovaná míč přiletěl na malé vápno, kam vyrazil brnakář Ortwin De Wolf, který ukryl balón do rukavic.
     
    72
    Nany Landry Dimata přiťukl míč do střelecké pozice Gerkensovi, který pohotově zakončil, jenže jeho rána prolétla kolem branky Lokerenu.
     
    71
    Mickaël Tirpan byl včas u odraženého míče na levé straně a před dotírajícím Bakkalim odehrál míč do zámezí. Vhazovat budou domácí.
     
    70
    Pieter Gerkens si řekl o přihrávku na polovinu soupeře, jenže v blízkosti autové čáry si nepotykal se zpracováním. Vhazovat tak bude Lokeren.
     
    69
    Střídání v týmu Sporting Lokeren: ze hřiště odchází Guus Hupperts, přichází Omri Ben Harush.
     
    68
    Zakaria Bakkali si na levé straně přehodil míč na pravačku a odcentroval do pokutového území. Pieter Gerkens však zády k brance netrefil zařízení.
     
    67
    Zakaria Bakkali se nechal faulovat na levé straně hrací plochy a vybojoval pro domácí Anderlecht další přímý kop. Domácí celek nadále tlačí.
     
    65
    Pieter Gerkens se krásně otočil na polovině hrací plochy a rozjel další akci Anderlechtu. Na jeho centr si naskočil Dimata, jehož hlavička prolétla nad břevnem.
     
    64
    Marko Mirić si řekl o přihrávku na polovinu Anderlechtu, zpracoval si míč hrudí a dokázal hru roztáhnout do křídel. Lokeren se snaží hrát aktivně.
     
    63
    Guus Hupperts spěchal za odraženým míčem na levou stranu hrací plochy, jenže ani přes svou velkou rychlost jej na hřišti neudržel. Vhazovat bude Anderlecht.
    61. Nany Landry Dimata - 1:1
     
    61
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl! Anderlechtu se totiž podařilo vyrovnat! Do pokutového území přilétla prudká přízemní přihrávka z pravé strany, na kterou si naběhl NANY LANDRY DIMATA, který z malého vápna uklidil míč do sítě!
     
    60
    Je za námi hodina hry a hostující Lokeren možná překvapivě vede. Hosté se od vstřelení branky koncentrují na obranu a nepouštějí soupeře do zakončení.
     
    59
    Thomas Didillon nakopl míč na polovinu Lokerenu. Hosté se však po vstřelení úvodní branky stáhli na svou polovinu a koncentrují se na defenzívu.
     
    58
    Hra je přerušena! Po jednom ze soubojů na polovině Lokerenu zůstává na trávníku ležet Marko Mirić, který se drží za stehenní sval.
     
    57
    Anderlecht se po inkasování úvodní branky okamžitě tlačí do útoku. Domácí fotbalisté se nastěhovali na polovinu soupeře, kde si vyměňují krátké přihrávky.
     
    56
    Nany Landry Dimata se probil na hranici pokutového území, přehodil si míč na levačku, jenže jeho zakončení skončilo na noze prvního obránce.
     
    55
    Domácí fanoušci nyní skandují jméno autora hostující branky. V Belgii si svých legend skutečně váží!
    53. Olivier DESCHACHT - 0:1
     
    53
    Lokeren právě vstřelil branku!
    Lokeren se překvapivě dostává do vedení! Hostující celek zahrával rohový kop. Na krásný centr si naskočil obránce OLIVIER DESCHACHT, který míč hlavou uklidil k zadní tyči! Proti svému bývalému klubu branku neslavil!
     
    52
    Kenneth Saief dohnal prudkou přihrávku na polovinu Lokerenu, ale pod nohy se mu obětavým způsobem položil Mickaël Tirpan, který míč odkopl do autu.
     
    51
    Zakaria Bakkali si na polovině Lokerenu pokryl míč tělem a nechal se chytře faulovat. Domácí celek tak může pokračovat v útočení.
     
    50
    Steve de Ridder spěchal za prudkou přihrávkou na polovinu Anderlechtu, jenže už nezachytil míč na hrací ploše. Vhazovat bude Anderlecht.
     
    49
    Kenneth Saief odcentroval z levé strany do pokutového území, kde se k míči dostal Pieter Gerkens, ale z ostrého úhlu nezamířil mezi tři tyče.
     
    48
    Poprvé po změně stran se do útoku vydali také fotbalisté hostujícího Lokerenu. Marko Mirić však na polovině hřiště neustál souboj a poroučel se k zemi.
     
    47
    Nany Landry Dimata si zpracoval vysokou přihrávku na polovinu soupeře a zády k brance dokázal rozehrát. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo v modrém.
     
    46
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Anderlecht se ihned vydal do útoku, ale prudký nákop byl nepřesný.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Domácí Anderlecht v něm byl o něco aktivnější a vypracoval si dobré šance. Saelekaekers však krásnou střelou minul branku a Jevhen Makarenko pět minut před přestávkou pouze orazítkoval horní tyč! Hosté se zatím hlavně brání a do útoku takřka nevyrážejí. Do kabin se proto odchází za stavu 0:0.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Nany Landry Dimata se v pokutovém území probil k centru z levé strany, ale neustál souboj s obráncem a poroučel se k zemi. Rozehrávat budou hosté.
     
    44
    Steve de Ridder utekl svému obránci po pravém křídle a odcentroval do pokutového území. Před dotírajícím Huppertsem odklidil míč do bezpečí James Lawrence.
     
    43
    Killian Overmeire se hnal za prudkou přihrávkou na polovinu domácího Anderlechtu, ale obránce Ognjen Vranješ se před něj natlačil a rozehrál.
     
    42
    Jevhen Makarenko poslal prudkou přihrávku na pravé křídlo. Nany Landry Dimata byl v souboji později než hostující obránce a navíc fauloval.
    41. Makarenkova rána do břevna
     
    41
    Obrovská šance Anderlechtu! Jevhen Makarenko napřáhl ke střele z úctyhodné vzdálenosti, ale jeho dělovka pouze orazítkovala břevno!
     
    40
    Hosté se po delší době dostali k míči a uklidňují hru kombinací na vlastní polovině hřiště. Anderlecht však rozehrávku Lokerenu vůbec neatakuje.
     
    39
    Sven Kums se ujal rozehrávky přímého kopu domácího Anderlechtu. Jeho centr přiletěl mezi malé vápno a značku pokutového kopu, kde nenašel nikoho v modrém.
     
    38
    Nany Landry Dimata rozkmital své rychlé nohy a hnal se za přihrávkou na polovinu Sportingu Lokeren. Obránce Ari Skúlason se mu položil pod nohy a odehrál míč do autu.
     
    37
    Jevhen Makarenko poslal prudkou přihrávku mezi obránce v bílých dresech. Zadáci Lokerenu však jeho úmysl přečetli a odehráli míč do bezpečí.
     
    36
    Hostující brankář tentokrát vyrazil ven z branky a schoval do rukavic zpackaný centr z pravé strany. Anderlechtu se nedaří v předfinální fázi.
     
    35
    Nany Landry Dimata se na malém vápně natahoval po centru z levé strany. Domácímu útočníkovi však k zakončení scházely dva kroky.
     
    34
    Jevhen Makarenko prošel středem hrací plochy na hranici pokutového území, nicméně místo zakončení roztáhl hru na levé křídlo. S následným centrem si obrana Lokerenu poradila.
     
    33
    Ani po dalším rohovém kopu se Lokerenu nepodařilo ohrozit domácí svatyni. Domácí brankář Thomas Didillon vyrazil na malé vápno a schoval míč do rukavic.
     
    32
    Exekuce rohového kopu se ujal Ari Skúlason. Islandský fotbalista odcentroval na přední tyč, kde zasáhl obránce James Lawrence, jež míč odvrátil na roh.
     
    31
    Marko Mirić dostal prostor na pravé straně pokutového území a odcentroval před branku Anderlechtu. Domácí obrana míč odvrátila na roh.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina hry a zatím čekáme na úvodní branku dnešního utkání. Domácí Anderlecht je přitom mnohem aktivnější, ale obrana Lokerenu se skvěle pohybuje.
     
    29
    Rozehrávky následného přímého kopu se ujal Sven Kums, který odcentroval na malé vápno, nicméně obránce Filipovič odvrátil pobídku na roh.
     
    28
    Joher Rassoul na vlastní polovině fauloval rozběhnutého soupeře a za svůj zákrok vidí žlutou kartu!
     
    27
    Jevhen Makarenko si navedl míč do pokutového území a pokusil se o zakončení. Do cesty se mu ale postavili dva soupeři, kteří jeho dělovku srazili do bezpečí.
    26. První možnost Anderlechtu
     
    26
    Alexis Saelemaekers si krásnou kličkou udělal místo na hranici pokutového území, přehodil si míč na pravačku, ale jeho rána prolétla těsně nad břevnem!
     
    25
    Hostující brankář přečetl další nepřesnou rozehrávku Anderlechtu. Gólman Ortwin De Wolf dlouho otálel s rozehrávkou a vysloužil si pískot fanoušků.
     
    24
    Jakov Filipović nakopl míč na polovinu Anderlechtu. Zatím sledujeme hodně bojovné utkání, ve kterém se ani jeden z týmů nemůže dostat do šancí.
     
    23
    Killian Overmeire vybojoval na vlastní polovině odražený míč, potáhl jej na polovinu Anderlechtu a sám se dostal do zakončení. Jeho rána levačkou prolétla kolem levé tyče.
     
    22
    Před branku domácího Lokerenu přiletěl další centr z levé strany. Na malém vápně však hlídkoval hostující obránce Olivier Deschacht, který míč odehrál do bezpečí.
     
    21
    Zakaria Bakkali využil svou rychlost a v boji o přihrávku na levou stranu přetlačil svého obránce. Hostující Mickaël Tirpan jej navíc fauloval. Anderlecht bude rozehrávat.
     
    20
    Do rozehrávky Anderlechtu se nyní musel zapojit také Thomas Didillon. Gólman Anderlechtu nakopl míč na levou stranu, kde nenašel nikoho v modrém.
     
    19
    Nany Landry Dimata se dral za krásnou přihrávkou na polovinu Lokerenu. Obránce Olivier Deschacht se před něj natlačil tělem a Dimata se dopustil faulu.
     
    18
    Jevhen Makarenko se probil na polovinu soupeře, ale neustál souboj s Rassoulem a poroučel se k zemi. Rozehrávat bude hostujícího mužstvo.
     
    17
    Steve de Ridder napadal rozehrávku domácího celku na jeho polovině. Obránce Anderlechtu James Lawrence však zvládl souboj ustát a vybojoval vhazování.
     
    16
    Domácí fotbalisté se nastěhovali na polovinu Lokerenu a snažili se kombinovat kolem pokutového území. Vše vyústilo v centr, který obrana Lokerenu odvrátila.
     
    15
    Olivier Deschacht si dal pozor na krásnou přihrávku za obranu hostujícího Lokerenu a před dotírajícím Dimatou si pomohl malou domů.
     
    14
    Alexis Saelemaekers dlouho čekal na padající míč. Mezitím k němu stačil přistoupil Steve de Ridder, který hlavou odehrál míč do zámezí.
     
    13
    Alexis Saelemaekers se z pravé strany prosmýkl na hranici pokutového území. Místo odcentrování se ještě pokusil o kličku a Tirpan mu míč vypíchl.
     
    12
    Nany Landry Dimata se pustil do dalšího hlavičkového souboje na polovině hrací plochy. Okamžitě k němu přistoupil Filipovič, jež jej odstavil od míče.
     
    11
    Lukáš Mareček se středem hrací plochy probil na polovinu domácího Anderlechtu, kde se nechal faulovat a vybojoval pro Lokeren rozehrávku.
     
    10
    Alexis Saelemaekers se tentokrát dostal do hodně těžké pozice, ale dokázal se z ní proklestit. Odkopem z pravé strany navíc získal vhazování pro Anderlecht.
     
    9
    Alexis Saelemaekers se krásnou kličkou na pravé straně uvolnil a pohotově odcentroval do pokutového území. Jeho pobídku odvrátil stoper v bílém.
     
    8
    Nany Landry Dimata sprintoval za přihrávkou na polovinu Sportingu Lokeren. Hostující stoper Olivier Deschacht se stačil stáhnout a odehrál míč do autu.
     
    7
    Domácí stopeři nyní uklidňují hru kombinací na vlastní polovině hrací plochy. Rozehrávku stoperů Anderlechtu neatakuje nikdo z hráčů v bílém dresu.
     
    6
    Zakaria Bakkali vybojoval odražený míč na hranici pokutového území, roztáhl hru na levou stranu, ale Kenneth Saief nedokázal přesně odcentrovat.
     
    5
    Olivier Deschacht nyní sklízí potlesk zaplněného stadionu. Hostující obránce tak dostává poděkování za to, co odvedl pro belgický fotbal.
     
    4
    Do rozehrávky hostujícího Lokerenu se nyní musel zapoji také brankář Ortwin De Wolf. Hostující gólman přenesl hru na levou stranu, kde byl Lukáš Mareček.
     
    3
    Ognjen Vranješ si dal pozor na nebezpečný centr z pravé strany. Domácí stoper se natlačil před Huppertse a bez problémů míč odkopl ven ze šestnáctky.
     
    2
    Nany Landry Dimata napadal rozehrávku hostujícího Lokerenu na polovině hrací plochy. Domácí útočník dostal pod tlak Filipoviče, který však stačil rozehrát.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Lokeren se ihned vydal do útoku, ale dlouhý nákop skončil u obránce v modrém dresu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí Anderlecht bude hrát v modrém, zatímco Lokeren přijel v bílých dresech.
     
    Úvodní sestavy:

    RSC Anderlecht: Didillon – Lawrence, O. Vranješ, Bornauw – Saelemaekers, Makarenko, Kums, Saief – Gerkens, Dimata, Bakkali.
    Náhradníci: Boeckx – Sanneh, Musona, Santini, D. Appiah, Amuzu, Milić, Sowah Adjei.

    Sporting Lokeren: De Wolf – Deschacht, A. Skúlason, Tirpan, Filipović – Overmeire, de Ridder, Mareček, Mirić – Rassoul, Hupperts.
    Náhradníci: Verhulst – Michel, Cevallos, Straetman, Terki, Ben Harush, Diaby, Saroka, Monsecour..
     
    RSC Anderlecht

    Ani slavný Anderlecht zatím neprožívá zrovna sezónů snů. Ve dvanácti zápasech dosud vybojoval dvacet tři bodů a na vedoucí Club Bruggy už ztrácí sedm bodů. V minulém kole navíc prohrál na půdě Eupenu. Doma však slavný klub z Bruselu ještě neprohrál. Ve svých řadách má navíc nejlepšího střelce celé soutěže Santiniho, kterému šlape na paty Dimata.
     
    Sporting Lokeren

    Sportingu Lokeren se v letošním ročníku belgické ligy vůbec nedaří. Hostující celek zatím odehrál dvanáct zápasů a vybojoval v nich jen šest bodů. V minulém utkání remizoval Lokeren doma proti Oostende. Na hřištích soupeřů však dosud vybojoval jediný bod za remízu na půdě St. Truidenu. Dosud navíc nastřílel jen devět branek, což je nejhorší útok v celé soutěži.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání belgické ligy mezi Anderlechtem a Sportingem Lokeren. Výkop je stanoven na 14:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 61. Dimata – 53. Deschacht

    Karty:   28. Rassoul (LOK)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:4.
    RSC Anderlecht: Didillon – Lawrence (76. Santini), O. Vranješ, Bornauw – Saelemaekers, Makarenko, Kums, Saief – Gerkens, Dimata, Bakkali.
    Náhradníci: Boeckx – Sanneh, Musona, Santini, D. Appiah, Amuzu, Milić, Sowah Adjei.

    Sporting Lokeren: De Wolf – Deschacht, A. Skúlason, Tirpan, Filipović – Overmeire, de Ridder, Mareček (86. Terki), Mirić – Rassoul, Hupperts (69. Ben Harush).
    Náhradníci: Verhulst – Michel, Cevallos, Straetman, Terki, Ben Harush, Diaby, Saroka, Monsecour.
    bahis siteleri