Toronto – Dallas 1:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 3:2 (1:0 po s.n.) | Montreal – Washington 6:4 (kon.)
Ottawa – Buffalo 4:2 (kon.) | Tampa – Nashville 1:4 (kon.) | Detroit – New Jersey 4:3 (kon.)
St. Louis – Vegas 5:3 (kon.) | Calgary – Colorado 6:5 (kon.) | Edmonton – Chicago 4:0 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 2:3 (0:2 po s.n.) | Los Angeles – Philadelphia 2:5 (kon.) | San Jose – Columbus 1:4 (kon.)
Winnipeg – Florida 2:4 (kon.)
konec
Calgary Flames
6:5 (0:0, 1:4, 5:1)
Colorado Avalanche
Pátek 02.11.2018, 02:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:57 Gabriel LANDESKOG - 6:5
     
    58:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí Calgary si vzalo Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáře poté, co Mike Smith zastavil střelu Mikka Rantanena z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a na přední tyči poté hrudí vyrazil i dorážku Alexandera Kerfoota. Před bránou se ale dostal ještě ke dvěma dorážkám GABRIEL LANDESKOG a přes pravý beton Mikea Smitha puk vpádu protlačil do brány! Gól platí a hostí vykřesali naději. Asistence: Colin Wilson a Alexander Kerfoot.
     
    58:47
    Mikael Backlund byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Colorado má ještě šanci vykřesat naději.
     
    56:30
    Avalanche na nic nečekají a Semjon Varlamov vyrazil na střídačku! Hosté to zkouší při hře bez brankáře. Colorado má na ledě šest hráčů.
    54:54 Michael FROLÍK - 6:4
     
    54:54
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Matthew Tkachuk si na levém křídle na útočné modré čáře rukavicí hodil puk na hůl a po 2 na 1 našel parádní přihrávkou přes šířku útočného pásma MICHAELA FROLÍKA, který na vzdálenější tyči skóroval do odkryté brány! Calgary vede 6:4! Asistence: Matthew Tkachuk a TJ Brodie.
    53:47 Mark GIORDANO - 5:4
     
    53:47
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MARK GIORDANO si na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování najel na parádní přiklepnutí Mikaela Backlunda z mezikruží po přihrávce Matthewa Tkachuka od střídaček a parádní střelou mezi pravým betonem a vyrážečkou roztaženého Semjona Varlamova zamířil k přední tyči! Flames ve třetí části skórovali čtyřikrát v řadě a otočili utkání na svou stranu. Avalanche by potřebovali letadlo s obrovskou vodní nádrží, aby uhasili rozjeté a vysoko hořící Flames. Asistence: Mikael Backlund a Matthew Tkachuk.
    50:52 James NEAL - 4:4
     
    50:52
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Juuso Välimäki parádním hitem ve středu útočného pásma vyřadil ze hry jednoho z hráčů Colorada a JAMES NEAL po přihrávce Johnnyho Gaudreaua zamířil z mezikruží nad lapačkou Semjona Varlamova do pravého horního rohu brány! Calgary skórovalo ve třetí třetině třikrát v řadě a vyrovnalo na 4:4! Neuvěřitelný návrat. Asistence: Johnny Gaudreau a Juuso Välimäki.
    45:21 Sean MONAHAN - 3:4
     
    45:21
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Noah Hanifin na levém křídle od modré čáry nahodil puk před bránu a na přední tyči ho skvěle holí sklepl ze vzduchu mezi betony brankáře hostů SEAN MONAHAN! Calgary na začátku třetí části vstřelilo rychle dvě branky a je to 3:4! Asistence: Noah Hanifin a Derek Ryan.
     
    42:55
    Garnett Hathaway mohl dostat Flames na dostřel jedné branky, jenže jeho pěkná bekhendová střela z levého kruhu pro vhazování skončila na přední tyči, od které se vrátila zpět!
    40:47 Elias LINDHOLM - 2:4
     
    40:47
    Calgary právě vstřelilo branku!
    ELIAS LINDHOLM napřáhl na vrcholu pravého kruhu ke střele zápěstím, která se od kolena clonícího Nikity Zadarova odrazila nad lapačkou Semjona Varlamova do bližšího pravého horního rohu brány! Flames využili přesilovou hru, jejich početní převaha ovšem stále trvá. Je sníženo. Asistence: Mark Giordano a Sean Monahan.
     
    36:53
    Sam Bennett a Ian Cole ještě dostali osobní desetiminutový trest plus do konce utkání za nesportovní chování. Každopádně platí, že Flames budou mít k dispozici za dvě minuty přesilovou hru. Vyloučen do konce utkání byl pouze obránce Ian Cole.

     
    36:53
    Sam Bennett vyzval na pěstní souboj Iana Colea poté, co obránce Colorada sestřelil ve středním pásmu ostrým hitem Marka Jankowskiho. Oba dostali pět minut za bitku, Ian Cole ale ještě pět minut za napadení, zatímco Sam Bennett dvě minuty za vyvolání bitky. Flames si zahrají později přesilovou hru.
    36:41 Carl SÖDERBERG - 1:4
     
    36:41
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Gabriel Bourque ve středním pásmu vystihl rozehrávku Flames a CARL SÖDERBERG po jeho kolmé přihrávce střelou z pravého kruhu pro vhazování dokázal prostřelit Mikea Smitha mezi betony – 4:1! Asistence: Gabriel Bourque.
    32:31 Flames dotlačili puk do sítě ve velké šanci po odpískání
     
    32:31
    Gabriel Bourque se snažil před bránou trefit poskakující puk společně s Carlem Söderbergem, jenže ani jeden neuspěl a Mike Smith kotouč zachytil pod betony! Puk sice skončil nakonec v síti, jenže až po odpískání, což potvrdilo video.
    31:04 Colin WILSON - 1:3
     
    31:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Sheldon Dries v levém kruhu rychle dobruslil puk po vyhození Iana Colea obloukem a přes dvojici protihráčů poslal na vzdálenější pravou tyč parádní zpětnou přihrávku, po které následně COLINOVI WILSONOVI nezbývalo nic jiného, než kotouč uklidit do prázdné brány! Avalanche vedou 3:1. Asistence: Sheldon Dries a Ian Cole.
     
    28:20
    Mikko Rantanen fauloval v útočném pásmu a byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
    26:34 Mikael BACKLUND - 1:2
     
    26:34
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Mark Giordano přihrávkou z levého kruhu našel za bránou Matthewa Tkachuka, který se pomazlil s pukem a parádní přihrávkou zpoza ní oslovil najíždějícího MIKAELA BACKLUNDA, který z blízkosti zamířil bez přípravy mezi vyrážečkou a pravým betonem Semjona Varlamova k levé tyči! Flames se podařilo rychle odpovědět na góly. Asistence: Matthew Tkachuk a Mark Giordano.
    25:12 Sheldon DRIES - 0:2
     
    25:12
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Mike Smith nedokázal udržet střelu Tysona Barrieho z bodu pravého kruhu pro vhazování a SHELDON DRIES na vzdálenější levé tyči snadno dorazil puk bekhendem po ledě do odkryté brány! Colorado znovu udeřilo a vede 2:0. Asistence: Tyson Barrie a Alexander Kerfoot.
    23:22 Vladislav KAMENĚV - 0:1
     
    23:22
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Travis Hamonic na pravé straně útočného pásma nedokázal zachytit puk v blízkosti modré čáry a VLADISLAV KAMENĚV po rychlém úniku napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke tvrdé ráně s příklepem, kterou na přední tyči propálil Mikea Smitha! Colorado udeřilo v oslabení a vede 1:0!
     
    21:31
    Matt Calvert byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Calgary si zahraje první přesilovou hru.
     
    21:16
    Elias Lindholm také z pravého kruhu parádně nahodil puk na vzdálenější levou tyč, kde se z blízkosti snažil prosadit Johnny Gaudreau, jenže Semjon Varlamov opět puk vyrazil mimo bránu!
    21:01 Semjon Varlamov! Fantastický zákrok brankáře Colorada.
     
    21:01
    Sean Monahan se ocitl po krásné přihrávce z pravého křídla na vzdálenější levé tyči ve velké šanci, jenže Semjona Varlamova překonat z blízkosti nedokázal! Brankář Avs fantasticky vyrazil puk mířící do protipohybu ramenem!
    16:38 Travis Hamonic a jeho tvrdá rána z pravého křídla
     
    16:38
    Travis Hamonic vystřelil na pravém křídle tvrdě s příklepem a Semjon Varlamov puk podržel! Následuje poslední reklamní přestávka třetiny.

     
    15:39
    Michael Frolík si najel v levém kruhu na krásnou diagonální přihrávku Matthewa Tkachuka z pravého křídla a bez přípravy mířil ke vzdálenější pravé tyči, jenže Semjon Varlamov puk levou bruslí dokázal vytěsnit mimo bránu Avalanche!
    12:51 Nathan MacKinnon mohl skórovat z blízkosti bekhendem
     
    12:51
    Gabriel Landeskog v levém kruhu vystřelil z ostrého úhlu a Mike Smith na přední tyči vyrazil puk pravým betonem za bránu. Hned vzápětí se snažil prosadit Nathan MacKinnon, jenže ani nadvakrát z blízkosti brankáře nepřekonal!
    08:40 První velká šance přišla po teči domácího Sama Bennetta
     
    08:40
    Sam Bennett si na přední tyči najel na přihrávku z pravého křídla a skvělou tečí puk usměrnil směrem na vzdálenější levou tyč, Semjon Varlamov ale pravým betonem puk vyrazil!
     
    00:34
    Mikko Rantanen na levém křídle nabral rychlost a v kruhu pro vhazování se protáhl kolem Michaela Frolíka, který ho zahákoval a po poskytnuté výhodě byl vyloučen.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 27. Backlund (Tkachuk, Giordano), 41. E. Lindholm (Giordano, Monahan), 46. Monahan (Hanifin, D. Ryan), 51. Neal (J. Gaudreau, Välimäki), 54. Giordano (Backlund, Tkachuk), 55. Frolík (Tkachuk, Brodie) – 24. Kameněv, 26. Dries (Barrie, Kerfoot), 32. C. Wilson (Dries, Cole), 37. Söderberg (G. Bourque), 59. Landeskog (C. Wilson, Kerfoot)


    Calgary Flames: M. Smith (Rittich) – Giordano (C), Brodie, Hanifin, Hamonic, Välimäki, R. Andersson – J. Gaudreau, Monahan (A), E. Lindholm – Tkachuk, Backlund (A), Frolík – S. Bennett, Jankowski, Neal – Hathaway, D. Ryan, Dubé. Hlavní trenér: Bill Peters.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Grubauer) – Girard, E. Johnson (A), Cole, Barrie, Zadorov, Barberio – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – C. Wilson, Kameněv, Kerfoot – Nieto, Söderberg, Calvert – Daňo, Dries, G. Bourque. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Chris Rooney, TJ Luxmore. Čároví: Trent Knorr, Lonnie Cameron

    Diváci: 17317
    bahis siteleri