Montreal – Tampa 1:4 (kon.) | Washington – Dallas 3:4 (po pr.) | NY Islanders – New Jersey 3:0 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 0:5 (kon.) | Detroit – Edmonton 3:4 (kon.) | St. Louis – Minnesota 1:5 (kon.)
Nashville – Boston 1:0 (kon.) | Vegas – Carolina 3:0 (kon.) | Calgary – Chicago 5:3 (kon.)
Los Angeles – Columbus 4:1 (kon.) | San Jose – Philadelphia 4:3 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
4:3 (1:2, 1:1, 1:0 - 1:0)
Philadelphia Flyers
Neděle 04.11.2018, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:13 Timo MEIER - 4:3
     
    60:13
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Bonusový bod zůstává v San Jose. Logan Couture dostal hru do útočného pásma, oklamal obránce a přihrál TIMO MEIEROVI, jehož rána zapadla přesně do branky. Gólman Calvin Pickard se nedokázal rychle přesunout proti střele. Asistence: Logan Couture.
    55:03 Joe THORNTON - 3:3
     
    55:03
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí celek nyní dokázal vyrovnat. Kevin Labanc dostal hru do útočného pásma, přenechal puk spoluhráči. JOE THORNTON se rozhodl pro střelu na vzdálenější tyčku, kotouč zapadl zcela přesně do brány. Asistence: Kevin Labanc a Brenden Dillon.
    39:30 Jakub VORÁČEK - 2:3
     
    39:30
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Brent Burns před brankou fauloval Provorova. Hra pokračovala dál, Oskar Lindblom našel před brankou najetého JAKUBA VORÁČKA, jehož rána za´padla přesně pod horní tyčku. Flyers si berou vedení zpět. Asistence: Oskar Lindblom a Ivan Provorov.
    30:35 Joe PAVELSKI - 2:2
     
    30:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Úspěšná přesilovka znamená, že je vyrovnáno. Kevin Labanc naznačil střelu, a pak přihrál na zcela volného spoluhráče. JOE PAVELSKI snadno zakončoval, neukvapil se, a tak v klidu poslal puk do odkryté části branky. Calvin Pickard zasáhnout nedokázal. Asistence: Kevin Labanc a Brent Burns.
    16:40 Jordan WEAL - 1:2
     
    16:40
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hostující celek se v závěru třetiny dostává do vedení. Výbornou práci udělal Wayne Simmonds, který přihrávkou našel JORDANA WEALA, jehož rána zapadla přesně do branky. Asistence: Wayne Simmonds a Dale Weise.
    03:15 Timo MEIER - 1:1
     
    03:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. Tomáš Hertl vybojoval kotouč za brankou, vybruslil si do lepší pozice a poslal puk do prostoru, kam si nabruslil TIMO MEIER. Tomu stačilo nastavit hokejku a tečovat puk do branky. Asistence: Tomáš Hertl a Marc-Édouard Vlasic.
    00:35 Nolan PATRICK - 0:1
     
    00:35
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hned první střídání v tomto zápase vede ke gólu. Po rychlé kombinaci se před brankou dostal k puku NOLAN PATRICK.Jeho blafák byl prakticky bezchybný, brankář nemohl zasáhnout. Asistence: Travis Konecny a Oskar Lindblom.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 4. Meier (Hertl, Vlasic), 31. Pavelski (Labanc, Burns), 56. J. Thornton (Labanc, Dillon), 61. Meier (Couture) – 1. Patrick (Konecny, Lindblom), 17. Weal (Simmonds, Weise), 40. Voráček (Lindblom, Provorov)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – J. Ryan, Burns, Dillon, E. Karlsson, Vlasic, Braun – E. Kane, J. Thornton, Pavelski – Hertl, Couture, Meier – Donskoi, Chartier, Labanc – Sörensen, Goodrow, M. Karlsson.
    Philadelphia Flyers: Pickard (Elliott) – Provorov, Hägg, Gostisbehere, Folin, Sanheim, Gudas – Giroux, Couturier, Konecny – Lindblom, Patrick, Voráček – Weise, Weal, Simmonds – Laughton, Lehterä, Aube-Kubel.

    Rozhodčí: Skilliter, Hanson – Gawryletz, Mach

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri