NY Rangers – Montreal 5:3 (kon.) | Columbus – Dallas 4:1 (kon.) | Toronto – Vegas 3:1 (kon.)
Detroit – Vancouver 3:2 (1:0 po s.n.) | Tampa – Edmonton 5:2 (kon.) | Ottawa – New Jersey 7:3 (kon.)
St. Louis – Carolina 4:1 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 4:1 (kon.) | San Jose – Minnesota 4:3 (kon.)
konec
San Jose Sharks
4:3 (1:0, 2:1, 1:2)
Minnesota Wild
Středa 07.11.2018, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:28
    Devan Dubnyk odjel na střídačku. Minnesota se pokusí vyrovnat v přesilovce šest na pět!
     
    48:17
    Marc-Édouard Vlasic po icingu protestoval směrem k rozhodčím a zbytečně oslabil San Jose, které bude čelit třetímu oslabení.
    47:25 Barclay GOODROW - 4:3
     
    47:25
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Kaliforňané jsou opět o krůček napřed! Ryanovi nevyšla bekhendová přihrávka do mezikruží na BARCLAYHO GOODROWA, který o vteřinku později lehce tečoval střelu Brenta Burnse a přesměroval kotouč za sítě. Pro obránce Sharks je to jubilejní čtyřstá asistence v kariéře! Asistence: Brent Burns.
    43:27 Matt DUMBA - 3:3
     
    43:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    No vida, zničehonic je vyrovnáno! Koivu chytře prodloužil Suterovu přihrávku více doprava na MATTA DUMBU, jenž si popojel k vrcholku kruhu a tvrdou ranou poslal kotouč k vzdálenější tyči. Asistence: Mikko Koivu, Ryan Suter.
    41:22 Jared SPURGEON - 3:2
     
    41:22
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Důležitá trefa pro hosty, kteří se hned na startu třetí třetiny dočkali snížení! Evander Kane chtěl dostat puk ven z nepřehledného závaru, přitom ho ale poslal přímo na JAREDA SPURGEONA, který vystřelil zápěstím z osy kluziště a prudká střela se zastavila až za Jonesovými zády. Bez asistence.
     
    37:25
    Suomela zůstal na ledě i pro další střídání a díky kolmici od Chartiera se dostal do další gólovky. Opět byl u brankoviště úplně sám, ale společně s ležícím Dubnykem přehodil i celou branku!
    37:08 Antti SUOMELA - 3:1
     
    37:08
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Opět je to o dva góly ve prospěch Žraloků! Dillon rozehrál do středního pásma na Sörensena, kterému se na ose kluziště rozjel ANTTI SUOMELA, a adresoval mu přihrávku do volného prostoru u mezikruží. Dubnyk pak byl proti bekhendovému blafáku bez šance a potřetí kapituluje. Asistence: Marcus Sörensen, Brenden Dillon.
     
    35:19
    J.T. Brown měl vynikající zrychlení na malém prostoru a jednoduše se dostal za obranné duo, které se nemělo šanci vrátit. Sharks zachránil až Jones a jeho zákrok proti forhendovému blafáku.
    32:56 Zach PARISE - 2:1
     
    32:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Muži v bílozelených dresech využívají přesilovku a snižují na 1:2! Koivu přihrál do prostoru vedle branky ZACHU PARISEMU. Ten ještě hledal před brankovištěm Niederreitera, jehož pokus skončil na betonu Jonese, ale Pariseho dorážka už byla nechytatelná. Asistence: Nino Niederreiter, Mikko Koivu.
     
    32:11
    Trochu zbytečné vyloučení Tima Meiera, jenž v mezikruží obranného pásma podrazil Jonase Brodina, aniž by hasil nějakou velkou šanci. Přesilovka pro Wild!
     
    27:45
    Brodin si na levém konci modré čáry počkal na pomalu klouzající puk, do kterého se opřel ze všech sil a trefil tyč!
    25:36 Joe THORNTON - 2:0
     
    25:36
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci odskakují do dvougólového náskoku! Wild se nedostali s pukem do bezpečí, Dillon tak mohl přihrát doleva Goodrowovi, který našel mezi kruhy Marcuse Sörensena. Jeho rána zapadla pod břevno i s pomocí teče od ruky JOEA THORNTONA. Asistence: Barclay Goodrow, Brenden Dillon.
     
    10:25
    Martin Jones betonem vyrazil Spourgeonův pokus do mezikruží, kde Pavelski podrazil Koiva a Wild tím získali první přesilovku.
    04:47 Marcus SÖRENSEN - 1:0
     
    04:47
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí se v páté minutě dostávají do vedení! Ryan přihrál z modré čáry na levou stranu Burnsovi, který parádním křižným pasem našel za vzdálenější tyčkou MARCUSE SÖRENSENA a ten díky tomu uklízel puk do prázdné branky. Asistence: Brent Burns, Joakim Ryan.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 5. Sörensen (Burns, J. Ryan), 26. J. Thornton (Sörensen, Goodrow), 38. Suomela (Sörensen, Dillon), 48. Goodrow (Burns) – 33. Parise (Niederreiter, M. Koivu), 42. Spurgeon, 44. Dumba (M. Koivu, Suter)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, J. Ryan, E. Karlsson, Dillon, Braun, Vlasic – Donskoi, Pavelski (C), E. Kane – Labanc, Couture (A), Meier – Sörensen, J. Thornton (A), Goodrow – M. Karlsson, Suomela, Chartier.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Dumba, Suter (A), Spurgeon, Brodin, Pateryn, Seeler – Coyle, Hendricks, Greenway – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Parise (A) – Niederreiter, J. Eriksson Ek, Zucker – J.T. Brown, Fehr, M. Foligno.

    Rozhodčí: Charron, Pochmara – Murray, Driscoll

    Diváci: 15 853
    bahis siteleri