Třinec – Vítkovice 3:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 0:1 (kon.) | Zlín – Sparta 0:4 (kon.)
Chomutov – Pardubice 6:1 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 3:2 (kon.) | Olomouc – Liberec 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Mountfield HK
3:2 (0:0, 0:1, 3:1)
HC VERVA Litvínov
Pátek 23.11.2018, 18:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:58 Lukáš VÁLEK - 3:2
     
    54:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Ještě není hotovo, ještě to bude válka! Verva má totiž LUKÁŠE VÁLKA! Velkou šanci nevyužil tuším Viktor Hübl, ale hradecká obrana byla hodně rozhozená. A stejně tak i Maxwell, který vůbec nevyjel proti pokusu litvínovského čísla 81, jež slaví svou druhou trefu v zápase a snižuje na 3:2! Asistence: Jakub Petružálek.
    54:09 Matej PAULOVIČ - 3:1
     
    54:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je tady třetí vlna radosti a v ČPP Aréně znovu duní Sweet Caroline! Verva totiž myslela příliš na útok a poslední obránce pak nešťastně podklouzl. MATEJ PAULOVIČ se tak vydal do naprosto pohodového samostatného úniku, ve kterém překonal Januse přesnou střelou za beton na druhou tyčku – 3:1! Asistence: Sébastien Piché.
    52:48 Lucas LESSIO - 2:1
     
    52:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradecký stadion bouří, protože domácí hokejisté ve třetí třetině otáčejí skóre! Krátce po buly vypálil od modré čáry Mislav Rosandič a před brankou prokázal velkou šikovnost LUCAS LESSIO, který puk ze vzduchu tečoval tak, že Janusovi propadl do sítě! Kanadská posila střílí svůj první gól v dresu Mountfieldu – 2:1. Asistence: Mislav Rosandič, Filip Pavlík.
    48:28 Tomáš VINCOUR - 1:1
     
    48:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po přesilovce se ale Hradečtí prosazují a po více než 48 minutách hry ruší Janusovi čisté konto! Radek Smoleňák našel vychytralým zpětným pasem u první tyčky TOMÁŠE VINCOURA, který rychle vykroužil do brankoviště a zakončil pod gólmanovým betonem. Máme vyrovnáno – 1:1! Asistence: Radek Smoleňák.
    31:56 Lukáš VÁLEK - 0:1
     
    31:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Už nečekáme, už jsme se dočkali! Skóre zápasu otevírají hosté. Sébastien Piché, který i přes svou aktivitu nehraje dobrý zápas, chyboval u mantinelu a pustil dopředu Tomáše Matouška. Ten prudce vypálil a Maxwell vyrazil jeho ránu na druhou stranu k dojíždějícímu LUKÁŠI VÁLKOVI, který neměl velké potíže trefit odkrytou branku – 0:1! Asistence: Tomáš Matoušek, Martin Havelka.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 49. Vincour (Smoleňák), 53. Lessio (Rosandić, F. Pavlík), 55. Paulovič (Piché) – 32. Válek (Matoušek, M. Havelka), 55. Válek (Petružálek)


    Mountfield HK: Maxwell (J. Pavelka) – Zámorský, Linhart (A), Piché, Graňák (C), F. Pavlík, Rosandić, Nedomlel – Smoleňák (A), Koukal, Lessio – Vincour, Cingel, R. Pavlík – Paulovič, Bičevskis, M. Chalupa – Vopelka, Dragoun, Bezúch.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Hanuljak) – Porseland, Ščotka, Hunkes, L. Doudera, Romančík, Suchánek, Březák – Petružálek (A), J. Mikúš, Válek – Myšák, V. Hübl (A), F. Lukeš – D. Tůma, M. Hanzl, Trávníček (C) – Jurčík, M. Havelka, Matoušek.

    Rozhodčí: Bejček, Hribik – Polák, Špringl.

    Diváci: 5022
    bahis siteleri