Jekatěrinburg – Kazaň 3:4 (kon.) | Magnitogorsk – Nižněkamsk 4:3 (po pr.) | Čeljabinsk – N.Novgorod 3:5 (kon.)
CSKA Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.) | Čerepovec – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
SKA Petrohrad
Sobota 24.11.2018, 15:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. Na počtenou! (17:52:47)
    CSKA se po prohře Avtomobilistu posouvá do čela ligy!

     
    Neuvěřitelná podívaná je u konce. CSKA otočil průběh utkání, úhlavního rivala z Petrohradu porazil i potřetí v letošní sezóně a pojistil si svou pozici na čele Západní konference! Hosté dnes v Moskvě předvedli excelentní výkon, rozhodně však ne bezchybný. Kamenem úrazu pro Dacjukovu partu byly hlavně nevyužité přesilovky – ty měla ve třetí části rovnou tři, přičemž v jedné z nich dokonce inkasovala rozhodující gól. Domácí si tak po zásluze do tabulky připisují dva body.
     
    Statistiky utkání
    Střely na branku: 26 – 26
    Zblokované střely: 14 – 7
    Vhazování: 26 – 22
    Trestné minuty: 10 – 4
    Využití přesilovek: 0/1 – 0/4
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Petrohradští nehodlají skládat zbraně, jejich gólman míří na střídačku! Třicet sekund před koncem zkusí štěstí v power-play!
    58:30 Ivan TĚLEGIN - 3:1
     
    58:30
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Dovolím si říct, že je rozhodnuto – domácí porazí rivala i potřetí v sezóně a prodlouží svou vítěznou šňůru na dvanáct utkání! IVAN TĚLEGIN se teď řídil pořekadlem "když to nevyjde napoprvé, zkus to znovu", z dorážky poslal kotouč přímo za záda bezmocného Šesťorkina a pojistil tak dvoubodovou výhru svého výběru! Bez asistence.
     
    57:24
    Kuzmenko mohl svůj kiks z úvodu třetiny napravit gólem, z ideální pozice ale nakonec trefil jenom tyč moskevské klece!
     
    56:18
    SKA kuje pikle před Sorokinem, dlouhá kombinace ve střelecký pokus ještě vygradovala. Strážce moskevské branky musí být ve střehu.
     
    55:33
    Teď, nebo nikdy! Michail Pašnin (MOS) hákováním naprosto zbytečně oslabuje svůj celek a naděluje tak Petrohradu další dvouminutovou přesilovku.
     
    54:57
    Mohlo být rozhodnuto, výborný gólman hostujícího celku ale na poslední chvíli vykryl dorážku Alexandra Popova. K brance opravdu nechybělo mnoho!
     
    54:43
    Zakončení jednoho z Petrohradských těsně minulo bližší tyč moskevské klece, následně se do útoku přesunuli Moskvané a trochu Šesťorkina potrápili.
     
    53:38
    Rukavišnikov rozehrál kotouč dopředu a odjel střídat, následný výpad Petrohradu skončil nebezpečnou ranou Plotnikova z prostoru mezi kruhy.
     
    52:52
    Nikým nehlídaný Jakupov chtěl na Sorokina poslat ránu z mezikruží, nemířil ale úplně přesně a domácí gólman tak nakonec nebyl nucen zasahovat.
     
    51:40
    Hraje se nahoru dolu, po konci moskevského oslabení nemá ani jeden celek na ledě jasnou převahu. Uvidíme, co nabídne další průběh hry.
     
    50:29
    Nějakou dobu to trvalo, ale CSKA se opět dostalo ke kotouči a aspoň na pár sekund se vymanilo zpod hostujícího náporu. SKA musí ven z pásma.
     
    49:50
    Poprvé v zápase je viděl Pavel Dacjuk, který si s kotoučem na holi zajel za branku. Hokejisté Petrohradu se pomalu rozestavují kolem Sorokina.
     
    49:06
    Vyloučeným hráčem je Maxim Šalunov (MOS), který se dopustil podrážení. Uvidíme vyrovnávací branku, nebo si Moskva oslabení opět pohlídá?
     
    48:55
    Ruka sudího vyletěla vzhůru, Petrohrad má ponechanou výhodu a čeká ho tak další přesilovka. Na led už naskakuje šestý hráč.
     
    47:51
    Šesťorkin se teď pořádně zapotil, moskevský útok je ve formě a snaží se jej co nejdřív opět překonat. SKA teď na ledě hraje druhé housle.
     
    46:52
    David Rundblad drží kotouč za vlastní svatyní a přemýšlí, co udělá dál. Petrohradští střídají, pak se pokusí opět prorazit do útoku.
     
    Dnešní utkání sleduje 11 017 diváků (91% kapacity).
     
    45:47
    Trefa vlila krev do žil nejen moskevským hráčům, ale také přítomným divákům. V téměř vyprodané hale to teď vře, atmosféra je excelentní.
    44:13 Michail GRIGORENKO - 2:1
     
    44:13
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tenhle moment bude Kuzmenka strašit ještě hodně dlouho – čtyři sekund před koncem vlastního oslabení jej u mantinelu obral o kotouč MICHAIL GRIGORENKO. Nejproduktivnější borec CSKA si následně povyjel do mezikruží a bez váhání pohřbil kotouč do pravého rohu soupeřovy svatyně. Moskva tak otáčí skóre zápasu – 2:1! Bez asistence.
     
    43:46
    Chaotickou situaci před brankou uhasil rychlým zákrokem Sorokin, který v dnešním důležitém zápase naplno prokazuje své kvality.
     
    42:52
    CSKA velmi rychle rozbilo soupeřův tlak a při nejbližší příležitosti vyhodilo kotouč přes všechny čáry. Hosté se tak pro něj musí vracet až za vlastní klec.
     
    42:16
    Andrej Světlakov (MOS) míří na trestnou lavici za vysokou hůl, Petrohrad si podruhé v zápase zahraje hru v početní výhodě. Bude tentokrát úspěšný?
     
    41:42
    Mat Robinson se prodral do útočného pásma, kde jej ale velmi rychle zneškodnila připravená petrohradská defenzíva.
     
    40:55
    Linden Vey se i před clonícího protihráče dostal do zakončení, které připravený Šesťorkin betonem vykopl před sebe. Stále je vyrovnáno.
     
    40:20
    Sorokin před najíždějícími protihráči raději schoval kotouč pod rukavici a na moment tak přerušil průběh hry. Vhazovat se bude před jeho klecí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:11.
     
    Armádní derby bude napínavé až do posledních sekund, po čtyřiceti minutách platí v CSKA Areně stav 1:1. Ten svou ranou těsně před sirénou zařídil nezastavitelný Anton Slepyšev a připravil nám tak nervy drásající závěrečnou periodu. Dokonají domácí ve třetí třetině obrat, nebo si body domů odveze Petrohrad?
     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 15 – 18
    Zblokované střely: 6 – 9
    Vhazování: 19 – 13
    Trestné minuty: 4 – 4
    Využití přesilovek: 0/1 – 0/1
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:16 Anton SLEPYŠEV - 1:1
     
    39:16
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nakonec se přeci jen dočkal – ANTON SLEPYŠEV krásnou ranou čtyřiačtyřicet sekund před koncem periody vyrovnává na 1:1! Útočník domácího CSKA se i přes dotěrného protihráče dostal do zakončení a vkleče rozvlnil síť petrohradské klece. Po slepu. Neskutečný gól! Do druhé přestávky půjdeme za vyrovnaného stavu! Asistence: Alexej Marčenko, Ivan Tělegin.
     
    38:41
    Famózní Sorokin proti prudké ráně z vhazování převedl ukázkový semafor a udržel tak svůj celek ve hře. Další inkasovaný gól by mohl být fatální.
     
    38:37
    Z nuly na sto za pět sekund! Barabanov se dostal do úniku a z prudkého nájezdu poslal pryž přímo do masky Ilji Sorokina!
     
    37:25
    Ketovova slabší pozemní střela trefila Sorokina do betonu, pryže se následně ujímají domácí hokejisté a míří do útočného pásma.
     
    36:22
    CSKA Arena žene své miláčky vpřed a přeje si vyrovnávací branku. Moskvanům ale zdánlivě dochází síly, více ze hry začíná mít Petrohrad.
     
    35:17
    Tělegin to zkusil z nevelké vzdálenosti, ani on ale výborného gólmana SKA nepřekonal. Domácí hráči už musí být hodně frustrovaní.
     
    34:30
    Petrohradské oslabení je u konce, Prochorkin se už dávno vrátil na led. Do konce prostřední dvacetiminutovky zbývá přesně pět a půl minuty.
     
    33:27
    Anton Slepyšev na sebe znovu upoutal pozornost, tentokrát projektilem z levého kruhu. Domácí forvard své štěstí zkusil už poněkolikáté v zápase.
     
    32:55
    Grigorenkovu prudkou ránu z prostoru pro vhazování zblokoval Gavrikov, Moskvané se k odraženému kotouči dostávají jako první a drží se v útoku.
     
    32:19
    CSKA si poprvé ve třetím derby vyzkouší přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá Nikolaj Prochorkin (PET), který byl vyloučen za nedovolené bránění.
     
    31:57
    Jako blesk z čistého nebe se teď na pravém kruhu zjevil Jannik Hansen, Šesťorkin jeho projektil vyrazil betonem do rohu kluziště.
     
    30:57
    Dalším pánem na holení byl Barabanov, jehož zakončení z těsné blízkosti brankoviště zmizelo kdesi ve výstroji připraveného Sorokina.
     
    30:24
    Nestěrov u mantinelu sestřelil Rundblada, tenhle hit byl pěkně ostrý. Hra ve čtyřech na obou stranách ale zatím vyhovuje spíše Petrohradu, který se dere dopředu.
     
    29:56
    CSKA Arena viděla další potyčku, tentokrát se ale vylučovat bude. Andrej Světlakov (MOS) jde ven za hrubost, Sergej Plotnikov (PET) za držení.
     
    28:53
    Na kotouči jsou nyní výhradně hráči CSKA, misky vah se nyní obrátily v jejich prospěch. Nedaří se jim však pravidelně ostřelovat soupeřovu klec.
     
    27:28
    Odpískáno další zakázané uvolnění, po pauze se hra vrátí do petrohradského pásma. Vhazovat se bude po pravé straně branky SKA.
     
    27:18
    Moskvané chytají druhý dech. Těsně před brankoviště se nastěhoval Šalunov a pokusil se do klece kotouč doslova procpat, Šesťorkin ale byl proti.
     
    26:46
    Scott u mantinelu ukázkově zneškodnil Barabanova a připravil šanci pro spoluhráče, který si povyjel před branku a zakončil do Šesťorkina.
     
    26:23
    Sorokin je opět pod palbou, tentokrát si musel poradit s prudkým projektilem Jevgenije Ketova z modré čáry. Podržením kotouče následně přerušil hru.
     
    25:36
    Těsně před branku se nyní propracoval Kirill Kaprizov, jehož zakončení zadunělo o beton hbitého maskovaného strážce petrohradské klece.
     
    24:52
    Slepyšev vzal kotouč na svou hůl a pokusil se jej rozehrát dopředu, jeho nabídka ale skončila jen na holi jednoho z protihráčů. Moskvě se teď nedaří.
     
    23:59
    Rozjetý Maxim Karpov vypálil z prostoru pro vhazování, letící pryž po vyrážečce domácího brankáře vyjela nahoru nad branku a trefila plexisklo.
     
    22:57
    Andrej Kuzmenko si najel k pravé tyči zakončil, Sorokin byl připravený kotouč vykrýt. Petrohrad má momentálně na ledě jasnou převahu.
     
    21:58
    Bývalá naděje olejářů z Edmontonu Nail Jakupov vyráží dopředu, prim zatím ve druhé třetině hrají obrany. Ani jednomu celku se nedaří udržet v útoku.
     
    21:19
    V rohu u Šesťorkinovy klece se bojuje o kotouč, do tahanice je zapojeno hned několik hráčů. Uvidíme, kdo z nich si nakonec pryž odveze.
     
    20:37
    Hosté velmi rychle zneškodnili první útok Moskvy a následně se sami pokusili přesunout dopředu, ani oni ale nebyli úplně úspěšní.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
    Sorokinova série je třetí nejdelší v historii KHL!

     
    Další třetina začne přibližně v 16:18.
     
    Moskvané měli výborný vstup do prvního dějství, pak ale tvrdě narazili. Petohrad se totiž pomalu ale jistě dostával do zápasu a následně nad svým soupeřem začínal mít mírnou převahu, která vygradovala v úvodní gól. Pod něj se podepsal Nikolaj Prochorkin, jenž tak připravil Sorokina o 247 minut dlouhou šňůru bez inkasované branky. Domácí se následně pokusili na zásah odpovědět, najít recept na Igora Šesťorkina se jim ale dosud nepodařilo.
     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 3 – 9
    Zblokované střely: 4 – 3
    Vhazování: 8 – 1
    Trestné minuty: 2 – 0
    Využití přesilovek: 0/0 – 0/1
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:36
    V útočném pásmu pro sebe kotouč vybojoval Nail Jakupov, vzápětí o něj ale zase přišel. V první třetině toho asi už moc zajímavého neuvidíme.
     
    18:55
    Greg Scott nic neřešil a okamžitě po přejetí modré čáry vypálil, petrohradský gólman střelu z velké vzdálenosti schoval do lapačky.
     
    17:53
    Rozjetého Grigorenka u mantinelu zneškodnil Rukavišnikov a ukončil tak domácí výpad do útočného pásma. Šesťorkin mohl zůstat v klidu.
     
    16:55
    SKA se vůbec nedaří proniknout za modrou čáru, domácí mají celou situaci plně pod kontrolou. Grigorenko se vrátí na led za pár sekund.
     
    16:06
    CSKA se zatím zvládá s přehledem bránit, Petrohradu přesilovka úplně nevychází. Dosud v oslabení na Sorokina neletěla ani jedna střela.
     
    15:16
    Poprvé v zápase uvidíme přesilovku, zahraje si jí Petrohrad. Michail Grigorenko (MOS) u vlastní branky zbytečně podrazil protihráče a míří za to na trestnou.
     
    14:41
    A mohlo to být o dvě branky! Dopředu se nyní vysunul Barabanov, který tečoval střelu ze zadní hranice kruhu přímo do Sorokinova betonu.
     
    13:37
    Maskovaný muž v moskevské kleci zneškodnil další ránu a následně se rozhodl kotouč podržet, průběh hry je tak na moment přerušen. Čeká nás první komerční přestávka dnešního zápasu.
     
    12:27
    Už přes pět minut se nepřerušovalo, rozhodčí nechávají hře volný průběh. Za Šesťorkinem nyní o kotouč bojují Jarno Koskiranta s Alexandrem Popovem.
     
    11:22
    Na kruhu se uvolnil Dinar Chafizullin a bez váhání na Sorokina vyslal pořádně jednovatou dělovku, kterou domácí brankář nakonec zkrotil.
     
    10:53
    Hra se přelévá z jednoho konce ledové plochy na druhý, sledujeme rychlou a vyrovnanou podívanou. Velmi mírnou převahu má momentálně na ledě Moskva.
     
    09:38
    Dopředu se nyní probil Nestěrov, domácí se snaží rozjet kombinaci v útočném pásmu. Soupeřova dravá defenzíva jim ale pořádně znepříjemňuje život.
     
    08:38
    CSKA se dostalo do přečíslení dva na jednoho, na vyrovnávací trefu si ale bude muset moskevská hala ještě nějakou dobu počkat!
    07:10 Nikolaj PROCHORKIN - 0:1
     
    07:10
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Přes čtyři zápasy dlouhá šňůra bez inkasovaného gólu končí, Sorokin v osmé minutě armádního derby kapituluje! Moskevská obrana teď úplně zkolabovala a před její klec se přesunuli hned tři petrohradští hráči, přičemž pryž za domácího gólmana se štěstím propasoval u levé tyče připravený NIKOLAJ PROCHORKIN – 0:1! Asistence: Maxim Karpov, Vladislav Gavrikov.
     
    06:27
    Hosté se konečně dostávají pořádně dostávat do zápasu, momentálně jsou nastěhovaní před Sorokinem a nechtějí se nechat se odtamtud jen tak vyhnat.
     
    05:29
    Sorokin si na své konto připisuje první zákrok, Belovovu střelu z kruhu bez větších obtíží zastavil vyrážečkou. Následně se dopředu vrací zase CSKA.
     
    04:28
    Blažijevskij nahrál Marčenkovi, který chtěl pryž poslat dopředu. Pas ale původně zamýšleného adresáta nezastihla a skončila až na zakázaném uvolnění.
     
    03:29
    Anton Slepyšev je dnes při chuti, teď si obkroužil hostující svatyni a zakončil jen těsně vedle vzdálenější tyče. Šesťorkin měl z pekla štěstí.
     
    02:28
    Jeden z obránců Moskvy drží kotouč za vlastní svatyní a čeká, až jeho spoluhráči dostřídají. Petrohradští si zatím snad ani jednou nesáhli na kotouč.
     
    01:55
    Po přerušení se teď před Šesťorkinem odehrála první agresivnější strkanice, jeden z hráčů skončil na zemi. Ani jeden tým derby nebere na lehkou váhu.
     
    01:48
    Tělegin poslal krásnou přihrávkou dopředu Slepyševa, jehož zakončení z pravého kruhu hbitý gólman Petrohradu vyrazil mimo nebezpečí betonem.
     
    01:07
    Z otočky se chtěl prosadit Andrej Světlakov, Šesťorkin byl ale připraven a ránu vykryl včas. CSKA je v úvodu utkání mnohem aktivnější.
     
    00:26
    Derby má grády už od prvního střídání, Kirill Kaprizov teď za vlastní brankou tvrdě složil jednoho z protihráčů. Vylučovat se ale nebude.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Sudí už svolávají první lajny do středového kruhu, jdeme na věc! Na úvodním buly se proti sobě postaví Linden Vey a Nikolaj Prochorkin.
     
    Nejprve na led vyjeli na led Petrohradští, hokejisté Moskvy se k nim připojili krátce poté. Týmy jsou nyní seřazeny na modrých čarách, halou zní ruská hymna.
     
    Oba celky jsou sice ještě v kabinách, v našlapané CSKA Areně to ale vře už teď. Po ledě momentálně krouží jen čtveřice rozhodčích.
    Armádní derby dnes napíše svůj třetí díl v letošní sezóně.

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Blažijevskij, Nestěrov, Pašnin, M. Robinson, Romanov, Marčenko, Naumenkov – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Al. Popov, Okulov, Šalunov – Tělegin, Slepyšev, Světlakov – Hansen, P. Karnauchov, Scott – Rtiščev.

    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – Rundblad, Gavrikov, Chafizullin, Rukavišnikov, Tokranov, A. Bělov, Sjomin, Morozov – Prochorkin, Karpov, N. Gusev – Byvalcev, Barabanov, Kuzmenko – Dacjuk, S. Plotnikov, Jakupov – Koskiranta, Kablukov, Ketov.

    Rozhodčí: Gusev, Ravodin – Lazarev, Otmachov.
     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS

    SKA má svému soupeři nepochybně co vracet. Od porážky v loňském finále Západní konference jej totiž nezvládl porazit ani v úvodním střetnutí letošní sezóny, ze kterého po nájezdech bral body tým z hlavního města, ani v následné odvetě. Ta se začátkem měsíce odehrála v Moskvě a skončila výsledkem 3:1.

    5. listopadu – CSKA Arena, Moskva
    CSKA Moskva – SKA Petrohrad 3:1
    Třetiny: 1:1, 2:0, 0:0
    --------------------------------------------------------------------
    Branky a nahrávky: 15. Kalinin (Hansen), 32. Okulov (Robinson, Šalunov), 36. Hansen (Andronov) – 6. Chafizullin (Plotnikov).
    Střely na branku: 24 – 23.
    Zblokované střely: 19 – 16.
    Trestné minuty: 6 – 8.
    Využití přesilovek: 0/4 – 0/3.
    --------------------------------------------------------------------
    CSKA: Johansson – Dahlback, Robinson, Marčenko, Blažijevskij, Naumenkov, Nestěrov, Pašnin – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Andronov, Hansen, Kalinin – Popov, Okulov, Šalunov – Tělegin, Slepyšev, Světlakov.
    --------------------------------------------------------------------
    Petrohrad: Šesťorkin – Hersley, Gavrikov, Chafizullin, Zemčjonok, Zub, Zubarev, Rundblad – Dacjuk, Karpov, Gusev – Byvalcev, Barabanov, Kuzmenko – Koskiranta, Plotnikov, Děrgačov – Tichonov, Kablukov, Malcev – Ketov.
    --------------------------------------------------------------------
    Rozhodčí: Gofman, Gašilov – Sivov, Šišlo.
    Počet diváků: 10 966 (91,4% kapacity).
    Igor Šesťorkin ale také není žádné ořezávátko.

     
    SKA PETROHRAD
    2. místo v Západní konferenci
    30 Z, 21-2-3-4, 102:42, 49 b.

    Petrohrad nenáviděnému sokovi šlape na paty, z druhého místa v konferenci na něj ztrácí jen tři body. Parta kolem legendárního útočníka Pavla Dacjuka v posledních týdnech také maká na sto deset procent a veze se na vítězné vlně, která čítá už pět utkání. Na rozdíl od CSKA ale celek s druhým nejlepším útokem v celé lize v listopadu už jednou prohrál. Na kom že si vylámal zuby, ptáte se? Právě na Moskvanech...

    Nejproduktivnější hráči
    Nikita GUSEV – 39 b. (8+31)
    Patrik HERSLEY – 26 b. (11+15)
    Alexander BARABANOV – 21 b. (8+13)
    Pavel DACJUK – 21 b. (4+17)

    Brankářské statistiky
    Magnus HELLBERG
    – 966 min. | 93,7% úsp. | prům. 1,30
    Igor ŠESŤORKIN
    – 842 min. | 94,7% úsp. | prům. 1,28
    Ilja Sorokin už čtyři zápasy vkuse neinkasoval!

     
    CSKA MOSKVA
    1. místo v Západní konfrenci
    30 Z, 30-6-0-4, 93:32, 52 b.

    Vicemistr KHL prožívá neuvěřitelnou sezónu. Po třiceti odehraných duelech má na svém kontě pouze čtyři pořážky, tedy o jednu méně než momentální lídr celé ligy z Jekatěrinburgu. Navíc už je to nějaký ten pátek, co se mu naposledy nepodařilo zvítězit – dosud posledním přemožitelem Moskvanů byl čínský Kunlun, který je 16. října přetlačil těsně 4:3. Od té doby si na své konto připsali dalších jedenáct úspěchů, přičemž jen dva z nich museli vybojovat až v prodloužení.

    Nejproduktivnější hráči
    Michail GRIGORENKO – 29 b. (9+20)
    Kirill KAPRIZOV – 21 b. (13+8)
    Linden VEY – 21 b. (6+15)

    Brankářské statistiky
    Ilja SOROKIN
    – 1127 min. | 93,8% úsp. | prům. 1,22
    Lars JOHANSSON
    – 689 min. | 97,0% úsp. | prům. 0,70
     
    Dobré odpoledne! Hlavní město Ruska dnes uvidí souboj dvou hokejových titánů – domácí CSKA, který už přes měsíc neokusil hořkou pachuť porážky, vyzve na souboj úhlavního rivala z Petrohradu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 40. Slepyšev (Marčenko, Tělegin), 45. Grigorenko, 59. Tělegin – 8. Prochorkin (Karpov, Gavrikov)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Blažijevskij, Nestěrov, Pašnin, M. Robinson, Romanov, Marčenko, Naumenkov – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Al. Popov, Okulov, Šalunov – Tělegin, Slepyšev, Světlakov – Hansen, P. Karnauchov, Scott – Rtiščev.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – Rundblad, Gavrikov, Chafizullin, Rukavišnikov, Tokranov, A. Bělov, Sjomin, Morozov – Prochorkin, Karpov, N. Gusev – Byvalcev, Barabanov, Kuzmenko – Dacjuk, S. Plotnikov, Jakupov – Koskiranta, Kablukov, Ketov.

    Rozhodčí: Gusev, Ravodin – Lazarev, Otmachov.

    Diváci: 11 017
    bahis siteleri