Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | K. Vary – Kladno 7:0 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 0:1 (po pr.)
Jihlava – Olomouc 3:0 (kon.) | Chomutov – Plzeň 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Č. Budějovice 5:4 (po pr.)
Vítkovice – Havířov 4:3 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 3:2 (po pr.) | Třinec – Vsetín 1:4 (kon.)
Přerov – Zlín 2:4 (kon.) | Liberec – Pardubice 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Kometa Brno
5:4 (1:0, 2:2, 1:2 - 1:0)
HC Motor České Budějovice
Sobota 24.11.2018, 12:30 • DRFG arena • DHL Extraliga juniorů • Skupina C
Partner:
     
    62:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    A stejně jako včera i dnes Brněnští vítězí v prodloužení. krásnou akci započal Svozil, který si s pukem prokličkoval mezi soupeři a dostal se až před bránu. Místo střely se však rozhodl pro přihrávku na MARKA MINÁRIKA, který s trefením úplně prázdné brány neměl probém. Asistence: Stanislav Svozil.
     
    53:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Pouhých 40 vteřin stačilo Motoru na to, aby stáhl dvoubrankový náskok Komety. Po přihrávce Janocha se kotouče ujal obránce JAKUB NOVÁK a přesnou střelou srovnává stav zápasu. Asistence: Jan Janoch, Ondřej Vaculík.
     
    52:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    I hosté dokázají využít početní výhodu. ALEŠ ŘEZÁČ nejprve trefil tyčku, kotouč se však odrazil zpátky k němu a na druhý pokus už se nemýlil. Asistence: Pavel Novák, Jakub Čížek.
     
    49:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pěkná přesilovková kombinace vede ke zvýšení náskoku Brněnských. Kadlic si několikrát narazil s Kuncem, který nakonec poslal kotouč DANIELU KOWALCZYKOVI na modrou. Brněnský obránce si sjel s pukem až k pravému kruhu a přesnou střelou vymetl pavučinky i z druhého rohu branky Českých Budějovic. Asistence: Michal Kunc, Vojtěch Kadlic.
     
    30:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští využívají přesilovou hru a berou si zpět své vedení. Ukázkovou přesilvkovou souhru zakončoval střelou od modré obránce DANIEL KOWALCZYK. Asistence: Michal Kunc, Martin Snášel.
     
    29:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští rychle srovnávají. Na modré se napřáhl STANISLAV SVOZIL a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Petr Krejčí.
     
    28:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor otáčí vývoj utkání. Schwartzovu střelu vyrazil brněnský brankář před sebe, kde stál připravený ONDŘEJ VACULÍK, který poslal kotouč za Vystavělova záda. Asistence: František Schwartz
     
    26:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté srovnávají. Celou akci rozehrával Schwartz, který poslal kotouč na Čížka. Ten jej bez většího váhání posunul dál na PAVLA NOVÁKA, který se přesnou střelou nemýlil. Asistence: Jakub Čížek, František Schwartz.
     
    08:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané otevírají skóre tohoto zápasu. Po přihrávce Kunce si sjel s pukem před bránu MARTIN SNÁŠEL a přesnou střelou vymetl pavučinky z pravého rohu Dvořákovy brány. Asistence: Michal Kunc, Daniel Kowalczyk

    Adéla Hrabálková

    Branky a nahrávky: 9. Snášel (Kunc, Kowalczyk), 30. Svozil (Krejčí), 31. Kowalczyk (Kunc, Snášel), 50. Kowalczyk (Kunc, Kadlic), 63. Minárik (Svozil) – 27. Novák (Čížek, Schwartz), 29. Vaculík (Schwartz), 53. Řezáč (Novák, Čížek), 54. Novák (Janoch, Vaculík)


    HC Kometa Brno: Vystavěl (Micka) – Kučera, Holemý, Mlčák, Sedláček, Studený, Svozil, Kowalczyk – Popelka, Karpíšek, Snášel, Minárik, Meluzín, Hubáček, Krejčí, Kadlic, Kunc, Bartes.
    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Prušák) – Škola, Hubata, Dudáček, Svach, Novák J., Doktor, Prospal – Vaculík, Řezáč, Masopust M., Masopust Š., Pouzar, Janoch, Schwartz, Novák P., Čížek, Silný, Krcho.

    Rozhodčí: Ondráček – Kotrba, Rampír
    bahis siteleri