Washington – New Jersey 6:3 (kon.) | Florida – Buffalo 3:2 (po pr.) | Carolina – Anaheim 1:2 (po pr.)
Colorado – St. Louis 2:3 (po pr.) | Calgary – Los Angeles 4:1 (kon.) | Ottawa – San Jose 6:2 (kon.)
Vancouver – Dallas 1:2 (kon.)
konec
Ottawa Senators
6:2 (0:0, 3:1, 3:1)
San Jose Sharks
Sobota 01.12.2018, 19:15 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:01 Bobby RYAN - 6:2
     
    59:01
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak ještě jedna branka v tomto krásném střetnutí! Mikkel Bødker si pohrál se soupeřem a poté přihrál na modrou čáru, odkud vypálil Cody Ceci. Jeho pokus těsně před brankářem tečoval BOBBY RYAN, jenž dává výsledku definitivní podobu. Asistence: Cody Ceci a Mikkel Bødker.
    58:00 Barclay GOODROW - 5:2
     
    58:00
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Po vyhraném vhazování přišla střela od modré čáry. Do té vložil mezi kruhy hůl BARCLAY GOODROW, jenž odčaroval kouzlo Craiga Andersona. Domácí brankář na změnu směru už nemohl reagovat. Asistence: Brenden Dillon a Joakim Ryan.
    54:52 Magnus PÄÄJÄRVI - 5:1
     
    54:52
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Erik Karlsson nezvládl přihrávku od mantinelu a přihrál na MAGNUSE PÄÄJÄRVIHO. Ten z vlastní třetiny dává už pátou branku Senators. Bez asistence.
    44:03 Mark STONE - 4:1
     
    44:03
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Žraloci byli hladoví a chtěli snížit. Jenže místo toho propadli a přečíslení Ottawy už neuhlídali. Mikkel Bødker se rozhlédl a přihrál na volného MARKA STONA. Ten dlouho avizoval přihrávku, ale střelou našel místečko ve výstroji Martina Jonese. Asistence: Mikkel Bødker a Thomas Chabot.
    33:45 Mikkel BØDKER - 3:1
     
    33:45
    Ottawa právě vstřelila branku!
    To je studená sprcha pro Žraloky! Bobby Ryan posunul puk do středního pásma, kde obránce prohodil Chris Tierney. Poté sám na brankáře uháněl MIKKEL BØDKER, jenž si roztáhl betony Martina Jonese a přesně mezi ně zamířil. Asistence: Chris Tierney a Bobby Ryan.
    32:56 Ben HARPUR - 2:1
     
    32:56
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Aktivita Senators je odměněna a kanadský celek se vrací do vedení! Zack Smith přihrál na levou stranu, kde si najížděl BEN HARPUR, jenž zakončením orazítkoval vzdálenější tyč, od které kotouč zamířil za brankovou čáru. Pro mladého útočníka je to první branka v NHL! Asistence: Zack Smith a Magnus Pääjärvi.
    29:49 Joe THORNTON - 1:1
     
    29:49
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Krásná přesilovková akce, která končí vyrovnáním! Brent Burns přihrál na levý kruh, kde byl Joe Pavelski. Hostující kapitán na nic nečekal a našel u druhé tyče JOA THORNTONA, jenž už věděl, kam má černou gumu poslat. Asistence: Joe Pavelski a Brent Burns.
    27:30 Ryan DZINGEL - 1:0
     
    27:30
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Krátce po vypršení trestu se Senators prosazují. Při střele Thomase Chabota před brankou výborně clonil Mikkel Bødker, a tak Martin Jones černou gumu neudržel. Ta se odrazila před RYANA DZINGELA, jenž je prvním střelcem zápasu. Asistence: Thomas Chabot a Matt Duchene.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 28. Dzingel (Chabot, Duchene), 33. Harpur (Z. Smith, Pääjärvi), 34. Bødker (Tierney, B. Ryan), 45. Mark Stone (Bødker, Chabot), 55. Pääjärvi, 60. B. Ryan (Ceci, Bødker) – 30. J. Thornton (Pavelski, Burns), 58. Goodrow (Dillon, J. Ryan)


    Ottawa Senators: C. Anderson (McKenna) – Chabot, DeMelo, Ceci, Falk, Harpur, Jaroš – Dzingel, Duchene, Batherson – B. Tkachuk, White, Mark Stone – Bødker, Tierney, B. Ryan – Pyatt, Z. Smith, Pääjärvi.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – J. Ryan, Burns, Dillon, E. Karlsson, Vlasic, Braun – E. Kane, Pavelski, Donskoi – Hertl, Couture, Labanc – Sörensen, J. Thornton, Goodrow – Radil, Suomela, M. Karlsson.

    Rozhodčí: Watson, O'Halloran – Miller, Nansen

    Diváci: 17 531
    bahis siteleri