Havlíčkův Brod – Nový Jičín 4:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Val. Meziříčí 2:1 (kon.) | Písek – Opava 7:3 (kon.)
Žďár n/S – Kopřivnice 5:2 (kon.) | David Servis – SHK Hodonín 1:2 (kon.) | Pelhřimov – Orlová 3:0 (kon.)
Tábor – Šumperk 0:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:3 (2:0, 2:2, 0:1)
HK Nový Jičín
Sobota 01.12.2018, 17:00 • ZS Kotlina • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:39
    Václav Sonnek spěchá na střídačku, Nový Jičín bude hrát v pěti proti čtyřem!
     
    57:44
    Po souboji před hostující bránou se bude vylučovat. Jakub Metelka (NJI) je potrestán dvěma minutami za sekání, Miroslav Třetina (HBR) dostal menší trest za hrubost. Hraje se ve čtyřech proti čtyřem.
     
    55:42
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté se po krásné akci dostávají na rozdíl jedině branky! Jan Poruba zadovkou přenechal puk VOJTĚCHU ADAMÍKOVI, který přešel přes obránce, dostal se až před brankoviště a zblízka prostřelil brankáře Havlíčkova Brodu! Asistence: Jan Poruba, Jakub Lehečka.
     
    Dnešní utkání sleduje 519 diváků.
     
    46:16
    Jan Milfait ujížděl sám na brankáře! Naznačením rameny poslal hostujícího brankáře na led, pak ale netrefil mezírku mezi tyčí a gólmanovými betony!
     
    43:29
    Václav Sonnek musel v oslabení řešit jednu nepříjemnou situaci, teď se ale dostali do úniku hosté. Bekhendový blafák Jakuba Lehečky ale Čeněk Novák přečetl a vyrazil puk betony!
     
    41:48
    Hosté se budou bránit ve čtyřech, Jan Sonnek (NJI) je potrestán dvěma minutami za hákování.
     
    39:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí ovšem přispěchali s rychlou odpovědí. Bruslaři zamkli svého soupeře v pásmu a Tomáš Semrád rozdával přihrávky svým spoluhráčům, až nakonec na pravé straně našel DAVIDA MICHÁLKA, který se trefil nad brankářovu lapačku! Asistence: Tomáš Semrád, Miroslav Třetina.
     
    38:27
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Bruslaři si teď koledovali a Ďáblové se dostávají na dostřel. Jiří Slovák přihrál na modrou čáru VOJTĚCHU ADAMÍKOVI, jehož prudká rána se zastavila až v síti. Asistence: Jiří Slovák, Michael Chvostek.
     
    35:30
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Teď už se hosté prosazují a snižují na rozdíl dvou branek! Kombinace hostů totiž pokračovala a na konci akce stál JAKUB LEHEČKA, který z ostrého úhlu trefil odkrytou část domácí brány, Čeněk Novák se rukavicí natahoval marně. Asistence: Jan Poruba, Jan Sonnek.
     
    34:17
    Ďáblové budou hrát minutu a devatenáct sekund v pěti proti třem. Za hákování je vyloučen také Petr Kuchta (HBR).
     
    33:36
    Miroslav Třetina (HBR) si při napadání v útočném pásmu pomohl háčkem. Vědom si svého prohřešku míří bez protestů na trestnou lavici.
     
    32:41
    David Kozlík obešel přes obránce a agresivně se tlačil do brankoviště, chyběl jen malý kousek, aby protlačil puk do sítě mezi betonem a levou tyčí hostující brány. Následně se strhla mela na brankovišti, domácí ale puk za brankovou čáru neprotlačili.
     
    30:12
    Patrik Přidal v rychlém protiútoku přihrával z pravého křídla před brankoviště, hostující obránce si kotouč málem srazil do vlastní sítě. Za rozhozeného brankáře ještě mířil Miroslav Třetina, z úhlu se ale netrefil.
     
    25:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru nakonec využívají! Patrik Kadeřávek posunul na modré čáře puk VOJTĚCHU ŠMÍDOVI, proti jehož pokusu hostující brankář pozdě sklapl betony, mezi kterými mu kotouč prošel do sítě. Asistence: Patrik Kadeřávek, Jan Milfait.
     
    24:11
    Ďáblové se musí podruhé v zápase bránit ve čtyřech, Michael Chvostek (NJI) je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    19:06
    V nerovnovážném počtu hráčů na ledě byli ovšem blíže gólu hosté. Ti totiž ujeli do přečíslení dvou na jednoho. Akci vedl na pravém křídle Jan Sonnek, který vzal situaci na sebe a střelou z kruhu trefil vzdálenější tyč!
     
    17:54
    Domácí mohou svůj náskok ještě navýšit. Pavel Zedník (NJI) je potrestán dvěma minutami za držení, Bruslaři tak budou hrát přesilovou hru.
     
    17:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nádherná akce Bruslařů končí druhým gólem! Miroslav Třetina obešel u pravého hrazení hostujícího obránce, kterému se nepodařilo kapitána Havlíčkova Brodu zastavit tělem, a přihrávkou přes brankoviště uvolnil DAVIDA MICHÁLKA, jenž z první usměrnil puk nad betony přesouvajícího se brankáře. Asistence: Miroslav Třetina, Patrik Přidal.
     
    12:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre dnešního utkání! Hostující brankář neudržel ránu Tomáše Semráda a puk se odrazil k PATRIKU PŘIDALOVI. Ten nezazmatkoval, v klidu si kotouč zpracoval, brankáře položil na led a kolem jeho betonu zasunul puk do sítě. Asistence: Tomáš Semrád, Miroslav Třetina.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 13. Přidal (Semrád, Třetina), 18. Michálek (Třetina, Přidal), 26. Šmíd (Kadeřávek, Milfait), 40. Michálek (Semrád, Třetina) – 36. Lehečka (Poruba, J. Sonnek), 39. Adamík (Slovák, Chvostek), 56. Adamík (Poruba, Lehečka)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Kulhánek, Semrád, Kopic, Vala, Šmíd, Kadeřávek – Michálek, Třetina (C), Přidal – Milfait (A), Voříšek (A), Chlubna – Beneš, Ludvík, Blinka – Kuchta, Kozlík
    HK Nový Jičín: V. Sonnek (D. Palička) – Adamík, Hruška (C), Hrachovský, Kališ, Metelka, Gřesík, Tomeček – Kuba, F. Palička, Krupa, Málek, Lehečka, Chvostek (A), Poruba, Zedník (A), Vaňo, J. Sonnek, Slovák, Irgl

    Rozhodčí: Ivan Čuňočka – Martin Musil, Roman Komínek

    Diváci: 519
    bahis siteleri