Vancouver – Dallas 1:2 (kon.) | Minnesota – Toronto 3:5 (kon.) | Boston – Detroit 2:4 (kon.)
Florida – Tampa 4:5 (po pr.) | Montreal – NY Rangers 5:2 (kon.) | NY Islanders – Columbus 3:2 (kon.)
Pittsburgh – Philadelphia 2:4 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Arizona – St. Louis 6:1 (kon.)
Nashville – Chicago 5:2 (kon.) | Edmonton – Vegas 2:1 (kon.) | Washington – Anaheim 5:6 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
Philadelphia Flyers
Neděle 02.12.2018, 01:10 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:38 Jakub VORÁČEK - 2:4
     
    59:38
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Dnes to opravdu nebylo podařené vystoupení Krise Letanga, jenž to měl ke kotouči o maličko blíže. Ovšem JAKUB VORÁČEK jej obhodil a poslal černou gumu do prázdné branky. Bez asistence.
    40:51 Dale WEISE - 2:3
     
    40:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ve vlastním oslabení otáčí Letci skóre zápasu na svou stranu. Ve středním pásmu nabral velkou rychlost DALE WEISE, jenž se hnal sám na brankáře. Jeho pokus našel mezeru mezi betony Caseye DeSmitha. Asistence: Scott Laughton a Andrew MacDonald.
    26:52 Claude GIROUX - 2:2
     
    26:52
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Jenže hned z následující akce je vyrovnáno! Jakub Voráček od pravého mantinelu viděl na druhé straně osamoceného CLAUDA GIROUXE, jehož pokus z voleje nedal Caseyi DeSmithovi nejmenší šanci. Asistence: Jakub Voráček a Andrew MacDonald.
    25:49 Riley SHEAHAN - 2:1
     
    25:49
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci se opět vracejí do vedení, když kotouč ve středním pásmu vybojoval Bryan Rust. Následně se kolem levého mantinelu prohnal až před branku RILEY SHEAHAN, jenž střelou na první tyč překonal Anthonyho Stolarze. Asistence: Bryan Rust.
    05:42 Travis KONECNY - 1:1
     
    05:42
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Kris Letang se nepochopitelně vydal směrem dopředu a nechal za sebou unikajícího TRAVISE KONECNYHO. Jeho zakončení na vyrážečku Caseye DeSmitha slavilo úspěch. Asistence: Robert Hägg a Andrew MacDonald.
    00:39 Sidney CROSBY - 1:0
     
    00:39
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    To je raketový start domácího celku! Brian Dumoulin vybojoval puk za vlastní brankou a posunul ho dále, Tučňáci se tím pádem dostali do přečíslení. Jake Guentzel skvěle přes obránce našel SIDNEYE CROSBYHO, jenž střelou z první uklidil kotouč do branky Letců. Asistence: Jake Guentzel a Brian Dumoulin.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 1. Crosby (Guentzel, Dumoulin), 26. Sheahan (Rust) – 6. Konecny (Hägg, MacDonald), 27. Giroux (Voráček, MacDonald), 41. Weise (Laughton, MacDonald), 60. Voráček


    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Letang (A), Dumoulin, Riikola, Määttä, Oleksiak, J. Johnson – Simon, Crosby (C), Guentzel – Hörnqvist, Malkin (A), Pearson – Kessel, Brassard, Aston-Reese – Rust, D. Grant, Sheahan.
    Philadelphia Flyers: Stolarz (Neuvirth) – Gostisbehere, Provorov, MacDonald (C), Hägg (A), Gudas, Sanheim – Giroux, Couturier, Konecny – Simmonds (A), Patrick, J. van Riemsdyk – M. Raffl, Laughton, Voráček – Lindblom, Lehterä, Weise.

    Rozhodčí: Luxmore, Pochmara – Suchánek, Smith
    thejrc.org