Bournemouth – Huddersfield Town 2:1 (kon.) | Brighton – Crystal Palace 3:1 (kon.) | West Ham – Cardiff 3:1 (kon.)
Watford – Manchester City 1:2 (kon.)
konec
Brighton & Hove Albion
3:1 (3:0)
Crystal Palace FC
Úterý 04.12.2018, 20:45 • Falmer Stadium, Falmer • Anglická Premier League • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:8. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 14:12. (22:42:15)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Brightonu, který svého soupeře porazil poměrem 3:1. Hodně tomu napomohla velice povedená polovina zápasu, ve které domácí vsítili tři branky. Brighton dokonce musel utkání dohrávat bez vyloučeného Duffyho, nicméně soupeř se zmohl pouze na kontaktní branku. Brighton se celý druhý poločas snažil vycházet ze zajištěné obrany, což se většinu času dařilo. Jedinou kaňkou může být inkasovaná branka, které předcházel penaltový zákrok na aktivního Zahu.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Zdá se, že žádnou další branku už neuvidíme. Domácí dokázali odvrátit další útočnou akci svého soupeře.
     
    90+3
    Standardní situaci dokázala odklidit domácí obranam posléze si míč na střelu naváděl nevýrazný Meyer, kterého ale odzbrojil Bernardo.
     
    90+2
    Po hodně dlouhé době si s míčem pohrál také brankář Hennessey, který zvládl přihrávku k volnému Sakhovi. Hosté ihned peláší na útočnou polovinu.
     
    90+1
    Crystal Palace to opět zkoušel přes levou stranu, kde se Zahovi nepodařilo proniknout až před brankáře, naopak jsme sledovali nedovolený zákrok.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Brighton se i nadále snaží vycházet ze zajištěné obrany, která zřejmě tento zápasu doválčí do vítězného konce.
     
    88
    Přišel další nedovolený zákrok, opět na rychlonohého Zahu, který se dožaduje žlutého kartónku pro protihráče. Hlavní sudí ho ale neposlechl.
     
    85
    Andone si nakonec vyžádal lékařské ošetření, načež odkulhal za postranní čáru. To vše trvalo dobré dvě minuty, které by se měly započítat do nastaveného času.
     
    84
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Brighton se určitě bude snažit hru kouskovat, nyní ale na zemi skončil faulovaný Andone.
     
    83
    Naopak se k autovému vhazování postavil hostující van Aanholt, který ho poslal na naběhnuvšího Zahu, jenž založil rychlou kombinaci středem.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Luka Milivojević (Crystal Palace FC).
     
    82
    Domácí to ihned po rozehrávce zkoušeli dalekonosným pasem na Andoneho, který byl v souboji proti Tomkinsovi pozdě u hracího předmětu.
    81. Luka MILIVOJEVIĆ - 3:1
     
    81
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Teoretická šance pro hosty? K míči se postavil LUKA MILIVOJEVIĆ, který rovněž zamířil k pravé tyči, zatímco se Ryan vydal k opačné konstrukci. Tato branka by mohla přinést zajímavou koncovku zápasu.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Yves Bissouma (Brighton & Hove Albion FC).
    80. Penaltový zákrok.

    David Suchý

    Branky: 24. G. Murray (pen.), 31. Balogun, 45+4. Andone – 81. Milivojević (pen.)

    Karty:   77. Bernardo (BRN), 80. Bissouma (BRN) – 37. Tomkins (CRP), 67. Zaha (CRP), 82. Milivojević (CRP)   28. Duffy (BRN)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:8. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 14:12.
    Brighton & Hove Albion: Ryan – Montoya, Duffy, Dunk (C), Bernardo – March, D. Pröpper, Bissouma, Izquierdo (49. Knockaert) – Groß (30. Balogun) – G. Murray (35. Andone).
    Náhradníci: Steele – Knockaert, Bong, Locadia, Kayal, Andone, Balogun.

    Crystal Palace FC: Hennessey – Wan-Bissaka, Tomkins, M. Sakho, van Aanholt – McArthur (73. Schlupp), Kouyaté (58. Sörloth), Milivojević (C), Meyer – Townsend, Zaha.
    Náhradníci: Guaita – J. Ward, J. Ayew, Sörloth, Schlupp, Kelly, Puncheon.

    Rozhodčí: Friend – Wilkes, Beck
    thejrc.org