Buffalo – Florida 2:5 (kon.) | NY Rangers – Anaheim 3:1 (kon.) | Philadelphia – Detroit 3:2 (kon.)
New Jersey – Toronto 2:7 (kon.) | Minnesota – San Jose 0:4 (kon.) | Chicago – Nashville 2:1 (kon.)
Dallas – Calgary 2:0 (kon.) | Edmonton – St. Louis 1:4 (kon.) | Arizona – NY Islanders 1:3 (kon.)
Vancouver – Tampa 2:5 (kon.) | Los Angeles – Winnipeg 4:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:7 (1:3, 0:2, 1:2)
Toronto Maple Leafs
Středa 19.12.2018, 01:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to vše. Díky za pozornost a zase někdy na počtěnou. (03:45:09)
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:45
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Auston Matthews (TOR) 1+1
    2. John Tavares (TOR) 1+1
    3. Nazem Kadri (TOR) 0+3
     
    Toronto zdemolovalo New Jersey na jeho ledě 7:2 a připsalo si do tabulky další dva body, kterýma se dostalo na druhý flek konference. Základem úspěchu Maple Leafs byla první třetina, kdy se Toronto prosadilo hned třikrát. Další čtyři branky hosté rozdělili do dvou třetin a po dobrém výkonu si odvážejí všechny body.

    Střely: 29:31
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Po rychlé kombinaci se dostal ke střeleckému pokusu z levého kruhu Damon Severson, ale tomu se nepovedlo prostřelit pozorného Andersena v brance Toronta.
     
    59:01
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Travis Dermott – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    58:30 Tyler ENNIS - 2:7
     
    58:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    TYLER ENNIS se prosazuje podruhé během chvilky a navyšuje vedení svého celku, už je to pořádný debakl! Hostující útočník se dostal u pravé tyčky k odraženému kotouči a dělovkou se nemýlil. Asistence: Jake Gardiner a Connor Brown.
     
    57:13
    Miles Wood to zkoušel od modré čáry, ale svým pokusem střílel jen do betonů Andersena. Blake Coleman v brankovišti následně bekhendem mířil vedle branky.
    56:28 Tyler ENNIS - 2:6
     
    56:28
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí hru o něco otevřeli, ale hosté si prostě řeknou, že dají gól, a tak ho prostě dají! Connor Brown objel branku a poslal kotouč do brankoviště, kde se TYLER ENNIS zblízka prosadil střelou pod víko! Asistence: Connor Brown a Pär Lindholm.
    54:47 Nico HISCHIER - 2:5
     
    54:47
    Devils právě vstřelili branku!
    První lajna domácích byla následně aktivní a dočkává se branky. Taylor Hall objel branku a z pravého kruhu přihrával do brankoviště, kde se dokázal prosadit střelou po ledě NICO HISCHIER. Asistence: Taylor Hall a Kyle Palmieri.
     
    53:59
    Auston Matthews následně v další akci, ale opět vyhořel na debutujícím brankáři v NHL. Mackenzie Blackwood si jeho pokus pohlídal a betonem pokus amerického borce zastavil.
     
    53:30
    Na levém kruhu se po rychlé kličce dostával do zakončení Auston Matthews, který mířil na zadní tyčku. Blackwood puk vyrazil lapačkou do rohu kluziště.
     
    52:52
    Brian Boyle se pokoušel před brankou tečovat pokus Vatanena od modré čáry. Domácí urostlý útočník kotouč tečoval, ale ten skončil jen vedle branky.
     
    52:18
    John Quenneville si sjel do útočné třetiny a z levé strany se pokoušel prosadit. Jeho rána byla ovšem bránícím hráčem sražená do ochranné sítě.
     
    52:05
    Následně se hra přerušila a pokračovat bude po další komerční pauze třetí třetiny. Utkání se spíše jen dohrává, hosté hru kontrolují a jsou aktivnější na ledě.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 19. Vatanen (Boyle), 55. Hischier (Hall, Palmieri) – 7. Tavares (Kadri, Matthews), 8. Matthews, 14. Marleau (Kadri, Dermott), 22. Marner (Tavares), 40. Rielly (Kadri, Co. Brown), 57. Ennis (Co. Brown, P. Lindholm), 59. Ennis (Gardiner, Co. Brown)


    New Jersey Devils: Kinkaid (41. Blackwood) – A. Greene, Severson, Butcher, Vatanen, Müller, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zacha, Bratt – Wood, Zajac, Coleman – Boyle, Seney, Quenneville.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Rielly, Hainsey, Gardiner, N. Zajcev, Dermott, Ožiganov – Hyman, Tavares, Marner – A. Johnsson, Matthews, Kapanen – Marleau, Kadri, W. Nylander – Ennis, P. Lindholm, Co. Brown.

    Rozhodčí: McCauley, Syvret – Knorr, Mach

    Diváci: 14 586
    thejrc.org