Slavia – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 2:4 (kon.) | Přerov – Havířov 4:2 (kon.)
Motor ČB – Kladno 7:3 (kon.) | Prostějov – Kadaň 11:1 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 6:2 (kon.)
Jihlava – Třebíč 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:2 (1:0, 2:2, 3:0)
HC Frýdek-Místek
Sobota 22.12.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezkou předvánoční sobotu ze Vsetína. Domácí tým se dnes představí proti Frýdku-Místku a Vsetínští doufají, že jejich skvostná bilance na domácím ledě bude pokračovat. Valaši na domácím Lapači padli naposledy 17.října 2018, drží již sérii osmi vítězných utkání v řadě. Frýdek-Místek ovšem z minulosti ví, jak na věhlasném Lapači uspět a ve své snaze dotáhnout se na elitní osmičku určitě přijede na Valašsko odhodlán bodovat.
     
    HC Frýdek-Místek: Slezanům se podařilo oklepat z nepovedeného startu soutěžního ročníků a červenobílí touží co nejrychleji smazat manko na elitní osmičku, která zaručuje účast ve vyřazovacích bojích. Svěřenci trenéra Wojnara jsou na dobré cestě, dokázali zvítězit v posledních třech utkáních za sebou a na kýžené pozice už ztrácejí hratelných šest bodů. Ztenčit náskok aktuálního majitele osmé příčky z Litoměřic, to je cíl, se kterým Frýdek-Místek přijíždí na vsetínský Lapač.
     
    Posledních pět utkání Frýdku-Místku:

    Frýdek-Místek – Havířov 3:7
    Ústí nad Labem – Frýdek-Místek 3:2p
    Frýdek-Místek – Třebíč 3:2p
    Litoměřice – Frýdek-Místek 1:3
    Frýdek-Místek – Poruba 2:1
     
    VHK ROBE Vsetín: Podobně jako Slezané, tak i Valaši jsou v dobrém herním rozpoložení. Zelenožlutá družina z Lapače aktuálně čítá čtyři vítězné utkání v řadě. Na domácí půdě jsou pak Vsetínští velmi úspěšní, ovládli posledních osm utkání a z horkého valašského ledu si v letošní sezoně odvezla vítězný pocit pouze mužstva Havířova a Českých Budějovic. Díky skvělé bodové sérii navíc Vsetín těsně před Vánoci může pomýšlet na 2.místo v tabulce.
     
    Posledních pět utkání Vsetína:

    Kladno – Vsetín 6:3
    Vsetín – Havířov 3:2
    Ústí n.L. – Vsetín 2:3p
    Vsetín – Třebíč 4:3
    Litoměřice – Vsetín 3:5
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Gába (Šelepněv) – Mikuš, Ondračka, Slováček, Jenáček, Rudl, Hryciow – Karafiát, Kucharczyk, Rác – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Pitule, Theoret – Hořanský, Šilhavý, Vítek.

    HC Frýdek-Místek: Malík (L. Daneček) – Husák, Haman, L. Kovář, Adámek, Matyáš, Bartko, Zahradníček – Martynek, Klimša, Novotný – Christov, Peterek, Kofroň – Motloch, Kuťák, Flok – D. Stránský, Kaukič, Hrachovský.

    Rozhodčí: Wagner, Cabák – Gančarčík, Konvička.
     
    Vsetínský Lapač je opět solidně zaplněn, jak zde bývá zvykem je to na poměry druhé nejvyšší soutěže nadstandard.
     
    Na ledovou plochu nastupuje tým Frýdku-Místku, doprovází ho hlasitý pískot a narážky na spolupráci s extraligovým Třincem.
     
    A nyní již za doprovodu světelných efektů a vsetínské hymny nastupuje domácí tým.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Utkání bylo zahájeno, na úvodním buly úspěšnější Novotný proti domácímu Rácovi, Slezané nahazují kotouč do útočného pásma.
     
    00:34
    Kofroň vypálil po přihrávce od Bartka z hranice levého kruhu, Gába bez problému vyrazil a kotouče se ujímají Vsetínští.
     
    01:01
    Domácí Jonák prověřil pozornost hostujícího brankáře Malíka svižnou střelou od mantinelu, Malík kotouč vyrazil svou lapačkou.
     
    02:01
    Matyáš zavezl kotouč do útočného pásma, kde připravil střeleckou příležitost pro Kuťáka, jeho střela se však zastavila v obranné zdi Vsetína.
     
    02:48
    Obrany obou celků zatím pracují velmi organizovaně, delší pobyty v útočných pásmech jsou nepřípustné.
     
    03:04
    Vsetínský obránce Jenáček se po vhazování v útočném pásmu dostal do slibné střelecké pozice, ovšem z pravého kruhu branku soupeře těsně minul.
     
    03:45
    Obrana Frýdku-Místku se nyní ve vlastním pásmu dopustila nepřesností v rozehrávce, z čehož se snažila těžit první vsetínská formace, přímé ohrožení brankáře Malíka však nezrealizovala.
     
    04:10
    Hosté opět nepřesní v rozehrávce, tentokrát v útočném pásmu operuje úderná vsetínská formace číslo dva.
     
    04:34
    Vsetínští hráči nyní marně reklamovali ofsajdovou situaci, zmatku se snažil využít hostující Kofroň, jeho střelu však Gába dokázal pohotově vyrazit.
     
    05:10
    Kuťák nyní nabil na střelu Hamanovi, ten okamžitě pálil z voleje, Gába si připisuje další úspěšný zákrok.
     
    05:55
    Hra běží ve svižném tempu bez zbytečných přerušení.
     
    06:06
    Nyní ovšem rozhodčí pískají, když Gába úspěšně zneškodnil střelecký pokus v podání Husáka.
     
    06:28
    První formace Frýdku-Místku se snažila způsobit rozruch v obranné třetině soupeře, ovšem vlastní vinou poté musela útočné pásmo vyklidit.
     
    07:11
    Frýdek-Místek na Lapač přijel s odhodláním, jeho hráči se statečně vydávají do hlubokých forčekingů a Vsetín s tím má problémy.
     
    07:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní se ovšem Valachům povedl rychlý protiútok, který přesnou střelou do protipohybu brankáře Malíka zakončil navrátilec do sestavy Valachů MITCHELL THEORET. Bez asistence.
    07:49 Mitchell THEORET - 1:0
     
    08:18
    Kaukič ujížděl s kotoučem po pravém křídle, mohl vylepšit pozici pro svého spoluhráče Kuťáka, ale zvolil zakončení, které ve své lapačce zachytil pohotový Gába.
     
    08:45
    David Klimša nyní svou individuální akcí přidělal vrásky na tváří vsetínským obráncům, zkusil i sám zakončit, ale jeho muška nebyla přesná a kotouč skončil v rohu kluziště, kde si jej nakonec přebrali Vsetínští.
     
    09:15
    Hostující Bartko se snažil pálit ihned po buly, ale jeho úmysl skončil ve skrumáži vsetínských obránců.
     
    09:55
    Slezané jsou momentálně více na kotouči, ovšem vsetínská obrana nepovoluje dlouhodobější pobyty ve své třetině.
     
    11:02
    Vsetínští kontrolují střední pásmo, Frýdek-Místek se marně pokouší překonat obranný val Valachů.
     
    11:36
    Slibně se rozvíjející akce Vsetína končí postavením mimo hru.
     
    12:02
    Nahození Peterka tečoval Kofroň, kotouč se svezl nad vsetínskou branku.
     
    12:46
    Vsetínu se od vstřelení úvodní branku zápasů nedaří proniknout do útočného pásma, veškeré jeho pokusy prozatím končí na modré čáře, kde úřaduje pozorná obrana Slezanů.
     
    13:10
    Až nyní zelenožlutí přidělali práci brankáři Malíkovi, konkrétně střela v podání domácího obránce Rudla, kterou hostující strážce svatyně krotí ve své výstroji.
     
    13:34
    Po šťastném odrazu od mantinelu se do přímého ohrožení hostující branky dostal Pitule, okamžitě vypálil z voleje a ke škodě vsetínských tribun nepřekonal brankáře Malíka!
     
    14:14
    Klimša nyní dokázal naservírovat tutovou příležitost pro svého spoluhráče Martynka, když nasměroval přihrávku od mantinelu do bezprostřední blízkosti vsetínské brány, zkušený útočník vypálil z voleje, avšak vyrovnání se nekoná, neboť Gába dokázal do jeho střely vložit svou hůl!
     
    15:33
    Valaši zařazují vyšší rychlostní stupeň a druhá formace domácích s lehkostí proniká do obranné třetiny Slezanů.
     
    16:23
    Kopta nyní vyvezl kotouč z vlastního obranného pásma, po pravém křídle se dostal do útočného pásma, před brankou hledal Pituleho, jeho parťák však kotouč nedokázal ideálně zpracovat a ze slibného brejku Vsetína tak nic nebylo.
     
    17:05
    Nyní jsou dlouhodobějšími vlastníky kotouče domácí Valaši, Slezané jejich nájezdy však odrážejí ještě před vlastní modrou čárou.
     
    18:13
    Kucharczyk si nyní na útočné modré nerozuměl se svým spoluhráčem Karafiátem, z čehož se snažil vytěžit hostující útočník Kofroň, řítil se již zcela osamocen na Gábu, ovšem vsetínský brankář zachoval klid a neumožnil mu přesně zakončit!
     
    19:10
    Nepřesná rozehrávka Vsetína končí zakázaným uvolněním, hra se stěhuje před Gábu.
     
    19:18
    Po vhazování v útočném pásmu si mezi kruhy s kotoučem najížděl Peterek, jeho střela skončila mimo, ovšem záhy se k ráně od modré čáry dostal Flok, jehož ránu už musel řešit zákrokem vsetínský brankář Gába.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou úvodní třetinu utkání mezi Vsetínem a Frýdkem-Místkem. Úvodní část hry se nesla ve svižném tempu a při hře nahoru dolů bylo otázkou času, kdo první využije zaváhání soupeřovy obrany a otevře skóre zápasu. Povedlo se to domácímu týmu, když v čase 7:49 vyvezl kotouč z obranného pásma vsetínský navrátilec Theoret a přesnou stelou poslal svůj tým do vedení. Frýdek-Místek měl také slibné příležitosti, když dokázala využít zaváhání ve vsetínské defenzivě, ovšem brankář Gába jistým dojmem znemožnil vyrovnání. Na druhou stranu své vedení mohl navýšit také Vsetín. Utkání je zatím poměrně vyrovnáme, uvidíme, jaký obraz hry nám nabídne prostřední dějství, které na Lapači vypukne v 18:16.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    Na úvodním vhazování ve druhé třetině úspěšnější Kucharczyk a Vsetín se s kotoučem stěhuje do útočného pásma.
     
    20:30
    Mikuš napálil kotouč od modré čáry, Malík měl zakrytý výhled, ale nakonec i přes skrumáž hráčů před sebou dokázal vytáhnout úspěšný zákrok.
     
    21:03
    Druhá formace Vsetína drží hosty ve vlastním obranném pásmu, Rob se snažil zakončit po přihrávce Pechance z ostřejšího úhlu, Malík ovšem situaci kontroloval a nenechal se nachytat.
     
    21:48
    Frýdek-Místek se zásluhou Kofroně na mžik dostal do útočného pásma, ovšem jeho střela mimo vsetínskou branku byla veškerým útočným uměním, které z této akce plynulo.
     
    22:53
    Vsetín nyní kontroluje střední pásmo a snaží se dostat zpět do náporu.
     
    23:10
    Poprvé v dnešním utkání jsme svědky vyloučení, na trestnou lavici putuje hráč Frýdku-Místku – Filip Haman, dvě minuty držení.
     
    23:29
    Mikuš nahazoval kotouč od modré čáry, těsně před Danečkem clonil Theoret, jenž svou hokejkou trefil kotouč, avšak puk zamířil mimo branku Frýdku-Místku.
     
    23:55
    Rysům se podařilo osvobodit.
     
    24:05
    Vsetínu se momentálně nedaří přechod do útočného pásma a Kofroň dokázal s kotoučem v útočném pásmu ušetřit cenné vteřinky pro svůj tým.
     
    24:30
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají skóre utkání ve vlastním oslabení! Zaváhání vsetínského útočníka využil Kaukič, jenž poslal kotouč do jízdy na levé křídlo ŠTĚPÁNU NOVOTNÉMU a ten přesnou střelou srovnal stav utkání. Asistence: Lukáš Kaukič.
    24:30 Štěpán NOVOTNÝ - 1:1
     
    24:58
    Vsetínu se přesilová hra vůbec nedaří, Frýdek-Místek se při další snaze o proniknutí do útočného pásma dostal do postavení mimo hru.
     
    25:10
    Frýdek-Místek hraje v plném počtu, oslabení mu vyneslo srovnání.
     
    25:50
    Frýdek-Místek je po vyrovnávací brance na koni a snaží se vymyslet útočnou kombinaci v obranném pásmu Valachů.
     
    26:37
    Zmatek v obraně Frýdku-Místku, kterého se snažil využít Rob, Malík vyjel daleko ze své branky, aby mu znemožnil přístup ke kotouči, ovšem po jeho rozehrávce se k puku dostal Karafiát a snažil se prostřelit frýdeckého brankáře, ten však i daleko od své svatyně úspěšně zasáhl a kotouč vyrazil.
     
    27:35
    Nyní totálně dezorientována obrana Vsetína, Peterek zpoza branky poslal kotouč před Gábu, kde číhal zcela osamocený Kofroň, jenž pálil z první, Gába však dokázal skvělým zákrokem kotouč zastavit a ubránil se i následným pokusům hostujících hráčů o opětovné vyškrábání kotouče!
     
    28:06
    Nyní v útočné akci Vsetín, Theoret připravil možnost pro Pituleho, ten však nejspíš jeho přihrávku nečekal a nedokázal se zcela zkoncentrovat na přesné zakončení v bezprostřední blízkosti brankáře Malíka.
     
    29:05
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Další hrubice ve vsetínské defenzivě vede k obratu ve skóre! Rác zaváhal za vlastní brankou, čehož využil Stránský a naservíroval kotouč před branku LUKÁŠI KAUKIČOVI, jenž z voleje prostřelil vsetínského brankáře mezi betony. Asistence: David Stránský.
    29:05 Lukáš KAUKIČ - 1:2
     
    29:43
    Mikuš podpořil vývozem kotouče útočnou akci Vsetína a přes Ráce se ke střelecké možnosti dostal Karafiát, ovšem jeho střela za zády Danečka nekončí.
     
    30:09
    Pechanec nyní dokázal uvolnit do samostatného úniku Luboše Roba, ovšem ligový kanonýr ke zklamání domácích fanoušků přesně nezakončil a Malík jej vychytal!
     
    30:44
    Podruhé v dnešním utkání se vylučuje a znovu na straně Slezanů, dvě minuty za hákování fasuje Lukáš Motloch.
     
    30:58
    Vsetín se ihned usadil v útočné třetině a od modré čáry to znovu zkoušel Mikuš, jeho ránu ovšem Malík vyrazil nad sebe, Vsetínští jsou znovu na kotouči a tvoří kombinaci.
     
    31:24
    Slezané vyhazují kotouč až ke Gábovi.
     
    31:41
    Robova rána z pravého kruhu byla sražena a Kovář vyhodil.
     
    32:01
    Slováček připravil zpoza branky tutovou příležitost pro Vítka, ten okamžitě střílel, ale Malík dokázal úspěšně zasáhnout!
     
    32:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Svou druhou početní výhodu v utkání hokejisté Vsetína využívají a srovnávají stav utkání! Pechanec naservíroval na zlatém podnose jedinečnou nabídku pro VÍTA JONÁKA, kterou jeho kolega z útoku nepohrdl a začínáme znovu.
    32:35 Vít JONÁK - 2:2
     
    32:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Bleskový obrat v podání Vsetína! Nahozený kotouč v útočném pásmu dobruslil MICHAL HRYCIOW a střelou z voleje dokázal od mantinelu prostřelit brankáře Malíka. Bez asistence.
    32:44 Michal HRYCIOW - 3:2
     
    33:37
    První přesilovou hru v utkání si vyzkouší hráči Frýdku-Místku, dvě minuty za držení fasuje vsetínský útočník Tomáš Pitule.
     
    33:58
    Kovář trefil svého spoluhráče Christova, čehož využil vsetínský Rob a osvobodil svůj tým.
     
    34:33
    Rob znemožnil další kombinaci soupeře, ve vlastním pásmu se pomazlil s kotoučem a následně jej poslal až k Danečkovi.
     
    35:37
    Vsetín hraje v plném počtu, oslabení ustál bez úhony.
     
    36:34
    Vsetín nyní v poklidu kontroluje hru, Frýdek-Místek se sice drží na kotouči v útočném pásmu, ale nedostává se do vážnějšího ohrožení Gábovy svatyně.
     
    36:44
    Robova střela byla nyní zablokována, ovšem ke kotouči se dostal jeho kolega Jonáka, jenž svižnou střelou zápěstím prověřil pozornost hostujícího brankáře.
     
    37:21
    Luboš Rob napřáhl tentokrát z levého kruhu, jeho prudká střela skončila v pohotové lapačce brankáře Malíka.
     
    37:53
    Vsetínští nyní upalovali do útoku v přečíslení tři na jednoho, Pitule zachoval klid a přihrál do mezikruží Theoretovi, jehož pokus Malík vychytal, následně se Vsetín dostal do další tutovice, tentokrát šli sami na brankáře Vítek se Šilhavým, druhý zakončoval okamžitou střelou z voleje, Lapač už se radoval, ale k údivu všech dokázal Malík kotouč zadržet před brankovou čárou!
     
    38:54
    Vsetín si zahraje další přesilovou hru, jejím tvůrcem je hostující obránce Jan Zahradníček, dvě minuty za podrážení ve středním pásmu.
     
    39:01
    Slezanům se ihned po vhazování daří vyhnat zelenožluté do středního pásma.
     
    39:31
    Poměr sil na ledě se srovná, dvě minuty za krosček pro vsetínského Jiřího Karafiáta.
     
    39:57
    Do bekhendového zakončení se krátce před druhou sirénou dostal Kaukič, Gába dokázal vyrazit ramenem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední dějství nabídlo opět svižný hokej, tentokrát však doprovozený počtem čtyř branek. Nejprve se hostujícím rysům podařilo srovnat stav utkání ve vlastním oslabení, když Gábu prostřelil Novotný. Vsetín pak dostal příležitost k reparátu a svou druhou početní výhodu využil, když se prosadil po rozebrání hostující obrany Jonák. Neuběhlo ani deset vteřin od vyrovnávací branky a vedení Vsetínu navrátil obránce Hryciow. Třetí třetina slibuje dramatické pokračování utkání, započne v 19:07.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:08
    Byla zahájena třetí třetina tentokrát na úvodním buly úspěšnější Frýdek-Místek.
     
    40:53
    Frýdek-Místek hraje v plném počtu, startuje jeho zkrácená početní výhoda.
     
    41:13
    Vsetín se osvobozuje.
     
    41:54
    V plném počtu už jsou také hokejisté Vsetína a jsme opět svědky hry pět na pět.
     
    42:09
    Vítek nyní našel křižnou přihrávkou přes střední pásmo najetého Hořanského, jenž napřáhl z levého křídla, brankář Malík dokázal jeho střelu zkrotit.
     
    42:38
    Kaukič se nyní dokázal prosmýknout mezi bránícími hráči Vsetína a zakončil, Gába vyrazil.
     
    42:54
    Na druhé straně předvedl své schopnosti Kucharczyk, jenž v souboji vybojoval kotouč a zpoza branky vyzval ke skórování Karafiáta, ten však před brankou na pozorného Malíka nevyzrál.
     
    43:26
    Martynek vyrazil do rychlé jízdy po levém křídle, prudce napřáhl, ovšem Gába bez větších problémů jeho jedovatou střelu odrazil.
     
    43:48
    Přesilová hra pro Vsetín za hrubost fasuje dvě minuty David Klimša.
     
    44:35
    Kofroň nyní vyvezl kotouč do útočného pásma, odkud vypálil a Gába vyrazil kotouč pouze před sebe, kde číhal Christov, ten už mířil do odkryté branky, ovšem na poslední chvíli mu jistou branku znemožnil Vítek!
     
    45:00
    Vsetín nyní usazen v útočném pásmu, po přihrávce Karafiáta pálil z voleje Mikuš, ovšem Malík měl na jeho střelu luxusní výhled a bez problému ji zkrotil ve své lapačce.
     
    45:41
    Karafiát nyní vypálil z pravého kruhu a Malík si chvíli vůbec nebyl jistý, kde se nachází kotouč, zmatku se snažil využít Kopta, ovšem rozhodčí jeho počínání přerušil pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    45:48
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    46:17
    Vsetín si zatím své vedení ve třetí třetině kontroluje, Frýdek-Místek nejspíš bude číhat na chyby Valachů, ze kterých by mohl znovu srovnat stav utkání.
     
    46:57
    Sílu na puku nyní předvedl Jonák, jenž se nenechal odzbrojit důraznými obránci Slezanů a přihrál Robovi, ten zkoušel kotouč zavěsit do frýdecké branky bekhendem, ovšem Malík úspěšně zasáhl.
     
    47:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už se druhá útočná formace Vsetína raduje! Uklidňující branku Valachů připravil Jonák, když poslal kotouč do předbrankového prostoru, odkud se nemýlil ANTONÍN PECHANEC. Asistence: Vít Jonák, Michal Hryciow.
    47:09 Antonín PECHANEC - 4:2
     
    47:49
    Rácovo nahození ze středního pásma vyrazil Malík do ochranné sítě, Valaši získávají vhazování v útočném pásmu.
     
    48:09
    Slováček ve středním pásmu zamezil rodící se útočné akci Slezanů a obloučkem nahodil kotouč zpět do obranné třetiny soupeře.
     
    48:38
    Kofroň se snažil vzít situaci na sebe a doputoval s kotoučem do útočného pásma, jeho rána však byla sražena vsetínským obráncem mimo ledovou plochu.
     
    49:23
    Kofroň opět zlobil vsetínskou obranu, připravil další slibnou pozici pro Peterka, ovšem podruhé v dnešním utkání dokázal své obraně vypomoct obětavý Vítek, když zablokoval střelu mířící do odkryté branky Vsetína.
     
    50:23
    Frýdek-Místek se nechce smířit s aktuálním vývojem zápasu a nadechuje se k náporu.
     
    51:15
    Christov nyní pronikl do vsetínské třetiny po levém křídle, servíroval kotouč Kofroňovi, ovšem první na místě byl vsetínský bek Rudl, jenž zamezil další nebezpečné příležitosti hostů.
     
    52:06
    Dnešní utkání sleduje 3645 diváků.
     
    52:31
    Zakázané uvolnění Vsetína, hosté se přesouvají před Gábu.
     
    52:43
    Vsetín v tutové příležitosti, kombinaci hostů na útočné modré vystihl Karafiát, jenž kotouč posunul na svého spoluhráče Slováčka, ten dokázal ve vydatné rychlosti zakončit, ovšem Malík jeho snahu vyrazil a podržel svůj tým!
     
    53:24
    Kotouč se po vhazování ve vsetínském pásmu dostal na hůl Matyáše, jeho rána mířila mezi betony brankáře Gáby, ten je však dokázal včas sevřít k sobě a kotouč se odráží na vsetínské hole.
     
    54:04
    Rob zavezl kotouč do útočného pásma, kde však marně hledal své spoluhráče, hosté však měli plno práce s tím, aby vsetínského kanonýra odzbrojili.
     
    54:13
    Příležitost pro Frýdek-Místek, dvě minuty za vysokou hůl nyní obdržel vsetínský útočník Antonín Pechanec.
     
    54:13
    Oddechový čas pro hosty.
     
    54:13
    Frýdek-Místek jde již nyní do hry bez brankáře, Slezané to zkusí v šesti proti čtyřem!
     
    54:58
    Frýdek-Místek dlouze kombinoval v početní výhodě, Klimša zpoza branky připravil možnost pro Novotného, jeho střela mu však nesedla a kotouč zkrotil brankář Gába, Valaši mohou prostřídat.
     
    55:07
    Postavení mimo hru posouvá hru do středního pásma.
     
    55:14
    Malík si na chvíli skočil do branky, ale už je opět na střídačce a sleduje snahu svých spoluhráčů.
     
    55:30
    Kucharczyk se snažil ze středního pásma trefit odkrytou branku, ale Haman dokázal kotouč ze vzduchu zachytit, a Slezané tak stále živí naději.
     
    56:03
    Vsetín se osvobozuje.
     
    56:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši přidávají pojistku pro své vedení! Přechod hostů do útočného pásma přerušil ve středním pásmu MITCHELL THEORET a svou druhou trefou v utkání nasměroval Vsetín k pátému vítězství v řadě. Bez asistence.
    56:11 Mitchell THEORET - 5:2
     
    56:13
    Vsetín kompletní.
     
    56:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín nejspíš definitivně pečetí své vánoční vítězství! Druhá útočná formace Vsetína se vydala okamžitě směrem k brance Slezanů, Pechanec bránicí zeď prostřelit nedokázal, ovšem odražený kotouč zachytil LUBOŠ ROB a střelou do růžku hostující branky ještě více uklidňuje svůj tým. Asistence: Antonín Pechanec.
    56:29 Luboš ROB - 6:2
     
    57:23
    Kapku naděje měl nyní na hokejce Christov, ovšem v bekhendové kličce neuspěl a Gába si připisuje další úspěšný zákrok.
     
    58:07
    Vsetínské tribuny již slaví příchod vánočních svátků a stejně tak i vítězství domácího týmu, které mají Valaši na dosah.
     
    58:54
    Valaši se vrhají do střel soupeře i za téměř rozhodnutého stavu, srdnatý výkon nyní předvedl Pechanec proti střele Bartka.
     
    59:12
    Kombinace v podání Valachů, která vedla od Ráce přes Kucharczyka až k zakončujícímu Hryciowovi, vsetínský obránce však svou druhou branku v utkání neslavil, neboť jej vychytal pozorný Malík.
     
    59:49
    Vsetínští fanoušci ve stoje odpočítávají poslední vteřinky dnešního utkání, dnes se bude ve Vsetíně slavit.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí Valaši ovládli třetí třetinu a po výsledku 6:2 si připisují páté vítězství v řadě. Musíme však ocenit i výkon hostujícího Frýdku-Místku, který se na Lapači prezentoval velmi sympatickým dojmem a konečný výsledek je pro Slezany možná i trochu krutý. Já se s vámi pro dnešek loučím, ze Vsetína vám všem děkuji za pozornost při dnešním přenosu a přeji příjemné prožití svátků vánočních. (19:48:23)
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 8. Theoret, 33. Jonák (Pechanec), 33. Hryciow, 48. Pechanec (Jonák, Hryciow), 57. Theoret, 57. Rob (Pechanec) – 25. Novotný (Kaukič), 30. Kaukič (D. Stránský)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Šelepněv) – Mikuš, Ondračka, Slováček, Jenáček, Rudl, Hryciow – Karafiát, Kucharczyk, Rác – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Pitule, Theoret – Hořanský, Šilhavý, Vítek.
    HC Frýdek-Místek: Malík (L. Daneček) – Husák, Haman, L. Kovář, Adámek, Matyáš, Bartko, Zahradníček – Martynek, Klimša, Novotný – Christov, Peterek, Kofroň – Motloch, Kuťák, Flok – D. Stránský, Kaukič, Hrachovský.

    Rozhodčí: Wagner, Cabák – Gančarčík, Konvička
    bahis siteleri