Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 3:4 (kon.) | Nové Zámky – MAC Budapešť 3:1 (kon.) | Zvolen – Košice 2:1 (kon.)
Poprad – Trenčín 1:5 (kon.) | Miskolc – Nitra 2:0 (kon.) | Detva – Žilina 4:3 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
HK Nitra
Neděle 23.12.2018, 17:30 • Miskolci Jégcsarnok, Miškolc • Tipos Extraliga (SR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Všem nadějím je definitivně konec, rozhodčí devět sekund před koncem vylučují Graema McCormacka (NIT) za hákování.
     
    59:27
    Nitra to ještě nevzdává, Šimboch míří na střídačku! Domácí tak zariskují a v závěru zkusí hru v šesti proti pěti.
     
    55:55
    Hosté si zbytečně komplikují situaci, po faulu u mantinelu odchází na trestnou lavici Juraj Šiška (NIT). Do statistik si připisuje menší trest za hákování.
     
    51:06
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Domácí se zničehonic prosazují i podruhé a Nitra to teď bude mít už hodně těžké! Z prostoru mezi kruhem a modrou čarou vypálil BALÁSZ LÁDA, jehož střela se štěstím prošla za záda bezmocného Šimbocha. Bez asistence.
     
    41:56
    Nitra má další šancí srovnat stav utkání. Na lavici hanby tentokrát za sekání míří Márk Miskolczi (MIS), hosty tak čeká další dvouminutová přesilovka.
     
    38:40
    Ještě nadějněji vypadala šance Samuela Bučka, který ovšem nakonec nezvládl kotouč protlačit za položeného strážce maďarské klece!
     
    37:44
    László Ritó se uvolnil na kruhu a vystřelil, Šimboch tuto jedovatou ránu zvládl na poslední chvíli vytěsnit mimo tři tyče své klece.
     
    29:40
    A Corgoni mají šanci rychle odpovědět – menší trest za podražení totiž inkasuje Nikandrosz Galanisz (MIS), který tak oslabuje svůj výběr.
     
    29:29
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Hosté měli v posledních minutách na ledě jednoznačnou převahu, skóre však nakonec otevírají v polovině utkání domácí! Kapitán DVTK BÁLINT MAGOSI se prosadil jednoduchou střelou z pravého kruhu, Šimboch si tohle za rámeček rozhodně nedá – 1:0! Asistence: Tomáš Slovák, Adam Vay.
     
    25:29
    Bence Szirányi (MIS) v mezikruží podrazil Blackwatera a bude za to pykat. Nitra si poprvé v dnešním zápase vyzkouší hru v početní výhodě.
     
    20:00
    Ještě se vylučuje, DVTK zahájí druhou třetinu v početní výhodě. Tentokrát jde na dvě minuty ven Juraj Majdan (NIT), který se provinil hákováním.
     
    16:34
    Zničehonic se před Vayovou brankou zjevil Šiška, jehož nebezpečné zakončení překvapený gólman nakonec zvládl zastavit včas!
     
    14:48
    Branislav Mezei (NIT) odjíždí na trestnou lavici s dvouminutovým menším trestem za nedovolené bránění, hosté si tak opět vyzkouší přesilovou hru.
     
    09:27
    Miškolc se dostal do přečíslení dva na jednoho, kvůli pohotovému zásahu Mitche Versteega však nakonec nestihl zakončit!
     
    02:58
    Jeden z domácích unikl obranně soupeře a výpad musel hasit až Šimboch! Ten však předvedl solidní zákrok a udržel bezbrankový stav.
     
    01:55
    Uvidíme první přesilovku, zahrají si jí domácí hráči Miškolce. Slovenský bek Karol Korím (NIT) míří na dvě minuty na trestnou za hákování.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 30. Magosi (Slovák T., Vay), 52. Láda


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Vay – Crawford, Kiss, Szirányi, Slovák T., Göz, Milam, Láda – Pance, Vas, Kulmala – Harrison, Loiseau, Magosi – Miskolczi, Galanisz, Somogyi – Ritó, Hajós, Vojtkó.
    HK Nitra: Šimboch – Mezei, McCormack, Rais, Morrison, Pupák, Versteeg, Korím – Lantoši, Slovák M., Blackwater – Scheidl, Kerbashian, Majdan – Buček, Bortňák, Šiška – Hrušík, Čaládi, Pätoprstý.

    Rozhodčí: Kalina, Snášel – Smrek, Jobbágy.

    Diváci: 1 505
    bahis siteleri