Salzburg – Znojmo 2:4 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 23.12.2018, 16:00 • Eisarena Salzburg • bet-at-home ICE Hockey League • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Duncan – 2 min., hákování). No a Duncan zřejmě definitivně pohřbil naděje svého týmu zbytečným faulem mimo puk.
     
    59:27
    Znojmo trefuje tyč odkryté branky, ale to mu teď stačí, protože se nepíská zakázané uvolnění.
     
    59:08
    To je tlak jako hrom, ale Znojmo se drží, i proti Hughesově střele z mezikruží.
     
    58:25
    Tomáš Jakeš s Jiřím Berounem si berou oddechový čas.
     
    57:13
    Salzburg k zámku před Lassilou přidal šestého hráče, hraje bez brankáře.
     
    51:08
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tenhle gól už platit bude a domácí snižují ve dvojnásobné přesilovce. BRANT HARRIS si s pukem na holi sjel do prostoru mezi kruhy a trefuje se přesně pod břevno. Pěkná střela, s tímhle Lassila moc dělat nemohl.
     
    50:29
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Kruckovyč – 2 min., sekání).
     
    50:29
    Domácí budou hrát v pěti proti třem, Kruckovyč sekl pronikajícího Raffla.
     
    49:25
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (McPherson – 2 min., držení). McPherson u mantinelu složil k ledu protihráče a je z toho přesilovka Red Bullu.
     
    49:00
    Branka nakonec neplatí! Rozhodčí ze záznamu usoudili, že Lassilovi bylo opravdu bráněno ve hře, a tak skóre zůstává 1:4!
     
    49:00
    Domácí zřejmě snižují, poté co Pallestrang zůstal osamocený na vrcholu kruhu, dostal přihrávku od mantinelu a přesnou střelou k tyči skóruje. Lassila nicméně protestuje, protože se před ním odehrával souboj a znojemský brankář měl pocit, že mu bylo bráněno ve hře. Rozhodčí se po konzultaci odebírají na video a budou celou situaci zkoumat.
     
    47:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je lekce z efektivity. Hned jak se Znojmo po dlouhém sevření dostalo z pásma, je z toho gól. Postaral se o něj ALLAN McPHERSON, který nejprve založil rychlý brejk v obranném pásmu, následně předvedl skvělé zrychlení a po přihrávce od pravého mantinelu tváří v tvář brankáři nezaváhal! Asistence: C.J. Stretch, Marek Špaček.
     
    44:11
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Němec – 2 min., sekání).
     
    35:46
    Stretch našel před brankou Kaluse, ten zády k Michalkovi zkusil rychlou otočku a zakončení, gólman Red Bullu se ale roztáhl a teď podržel svůj tým.
     
    34:13
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Rauchenwald – 2+2 min, vysoká hůl). Právě Stretch nebo McPherson inkasovali v souboji od Rauchenwalda vysokou holí a Znojmo má k dispozici čtyřminutovou početní výhodu.
     
    29:59
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Raffl – 2 min., hákování). Už potřetí jde dnes na trestnou lavici Thomas Raffl, tentokrát hasil brejk tři na jednoho.
     
    28:55
    Mohlo to být 1:4, jenže Kalus ve velké šanci sám před Michalkem přestřeluje!
     
    28:28
    Orli právě vstřelili branku!
    A nebo taky ne! Znojmu pomohla chyba domácích ve středním pásmu, kde jeden z hráčů v bílém přišel o puk právě ve chvíli, kdy Salzburg střídal. ALLAN McPHERSON pak prásknuk do koní, ujel po pravém křídle do situace dvou na jednoho, naznačil přihrávku a následně vymetl Michalkovi prostor mezi betony. Asistence: Jakub Stehlík, Michal Kruckovyč.
     
    25:59
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Je tu rychlá odpověď domácího týmu, poté co se třetí útok Orlů dostal pod tlak ve vlastním pásmu. RYAN DUNCAN nejprve udržel puk na modré čáře, založil útočnou akci, následně dostal přihrávku mezi kruhy, kde měl hodně času a zamířil přesně k bližší tyči. Lassila tentokrát nemohl reagovat. Asistence: Thomas Raffl.
     
    24:22
    Orli právě vstřelili branku!
    No to je odpověď, jak se patří. Znojmo po tisíciprocentní šanci Red Bullu převzalo iniciativu, dostalo se do útočného pásma, kde Kalus vybojoval puk v souboji u mantinelu, přihrál za sebe na střed kluziště, kde byl zcela osamocený C.J. STRETCH, a jeho švih ke vzdálenější tyči nemohl být přesnější! Michalek neměl nárok. Asistence: Marek Kalus, Allan McPherson.
     
    23:30
    Fantastický Teemu Lassila! Salzburg ujel do přečíslení dvou na jednoho, van de Velde dostal pas na hůl přímo před brankou, položil si brankáře a zakončoval bekhendovým blafákem, ale finský gólman udržel puk před čarou. Akce pokračovala a další šanci měl Raffl, ale Lassila se bleskurychle zvedl, přesunul a i bez hokejky vyráží pokus rakouského ostrostřelce!
     
    21:17
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Raffl – 2 min., držení).
     
    19:40
    Nejnebezpečnějším hráčem domácích je zatím Mario Huber. Rychlý útočník s číslem 96 na zádech si vyměnil kotouč se spoluhráčem, uvolnil se mezi kruhy a měl před sebou jen Lassilu, švihem ale v dobré šanci zcela míjí branku.
     
    16:03
    Matuš s Němcem se v oslabení dostali do málo vídané situace dva na nikoho, ale chyběla jim rychlost a vracející se obránce jim stihl život znepříjemnit natolik, že přihrávka na Matuše nebyla přesná. Michalek nemusel zasahovat.
     
    14:35
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Sedlák – 2 min., držení).
     
    12:01
    Orli právě vstřelili branku!
    Skvěle! Dlouhou pasáž bez přerušení ukončuje znojemský gól, který doslova a do písmene vybojovala třetí znojemská formace mladíků. Bulín nejprve na útočné modré sebral kotouč rozehrávajícím obráncům, následnou Špačkovu střelu Michalek jen vyrazil a důrazný VLADIMÍR OŠČÁDAL objel gólmana a do odkryté branky otevírá skóre! Asistence: Marek Špaček, Jan Bulín.
     
    02:01
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Raffl – 2 min., hákování).
     
    02:01
    Kujawinski se před brankou dostával do velké šance, nataženou holí zkoušel tečovat rychlou přihrávku, brankář Michalek byl ale na místě. Znojmo si nicméně zahraje přesilovku.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 26. Duncan (Raffl), 52. Harris – 13. Oščádal (Špaček, Bulín), 25. Stretch (Kalus, McPherson), 29. McPherson (Stehlík, Kruckovyč), 48. McPherson (Stretch, Špaček)


    EC Red Bull Salzburg: Michalek (Herzog) – Raymond, Viveiros, Jakubitzka, Pallestrang, Heinrich, Regner, Štajnoch, Winkler – Baltram, van de Velde, Harris – Cijan, Schiechl, Hochkofler – Raffl, Duncan, Hughes – Huber, Rauchenwald, Herburger.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Halász) – Lattner, Sedlák, Vainonen, Tejnor, Stehlík, Kruckovyč – Kalus, Stretch, McPherson – Kujawinski, Matuš, Němec – Špaček, Bulín, Oščádal.

    Rozhodčí: Berneker, K. Nikolić – Tschrepitsch, Kontschieder
    bahis siteleri