Lipt. Mikuláš – Trenčín 3:1 (kon.) | Poprad – Nitra 1:6 (kon.) | Banská Bystrica – MAC Budapešť 7:2 (kon.)
Detva – Zvolen 6:5 (po pr.) | Nové Zámky – Žilina 6:0 (kon.) | Miskolc – Košice 5:4 (kon.)
po prodl.
HK Detva
6:5 (2:2, 2:1, 1:2 - 1:0)
HKM Zvolen
Pátek 28.12.2018, 18:00 • Zimní stadion Detva • Tipos Extraliga (SR) • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Dobrý den všem fanouškům hokeje! Dnes budeme společně sledovat utkání 36. kola slovenské Tipsport Ligy mezi týmy HC 07 Detva a HK Dukla Trenčín.
     
    HC 07 Detva

    Domácí se nacházejí v tabulce slovenské Tipsport Ligy na desátém místě, které je také poslední příčkou, která zajišťuje postup do osmifinále. Na kontě mají hráči Detvy čtyřicet bodů za 12 výher a 25 proher. V letošní sezóně dokázala Detva vstřelit 93 branek, ovšem problémem jsou góly inkasované, kterých mají na kontě 124. Nejproduktivnějším hráčem týmu je Radovan Puliš, jenž v probíhajícím ročníku nasbíral dvaatřicet bodů.

    Poslední 3 ligová utkání:
    Košice – Detva 2:0
    Detva – Žilina 4:3
    Detva – Nitra 3:4
     
    HKM Zvolen

    Hostující celek v tabulce okupuje páté místo s devětašedesáti body, které získali v bilanci 23 výher a čtrnáct proher. V počtu vstřelených branek se Zvolen nachází na vrchních příčkách, má jich na kontě 130, naopak inkasovaných mají na kontě 87. Nejvíce bodů v této sezóně zaznamenal za Zvolen útočník Michal Chovan, jenž má na kontě 11 branek a čtyřiatřicet asistencí.

    Poslední 3 ligová utkání:
    Zvolen – Košice 2:1
    Zvolen – Žilina 2:4
    Nitra – Zvolen 5:2
     
    Úvodní sestavy:

    HC 07 Detva: Zalivin (Petrík) – Mar. Chovan, Betker, Sládok, Hraško, F. Fekiač, Gachulinec, Šimon, Jendroľ – Ščurko, Murček, Puliš – Král, V. Fekiač, Žilka – Mat. Chovan, Gašpar, Hodgson – M. Surový, Valent, Tibenský

    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Vandane, Fraser, Drgoň, Roman, Růžička, Zeleňák, Ulrych, Pufahl – Šišovšký, Špirko, Handlovský – Zuzin, Kytnár, Mi. Chovan – Mitchell, Poyhonen, Obdržálek – Petráš, Holovič, Andrisík

    Rozhodčí: Martin Korba, Ondrej Kalina – Jozef Tvrdoň, Roman Výleta – Marcel Kovarik.
     
    Oba týmy jsou již společně s rozhodčími zápasu přítomné na ledové ploše, první třetina se tak brzy začne. Přeji vám tedy všem příjemný sportovní zážitek!
     
    Státní hymna právě dozněla a tak již nic nebrání tomu, aby bylo vhozené úvodní buly, které nám odstartuje toto derby setkání.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    První třetina v Detve se již naplno rozběhla, buly ve prospěch hostujícího Zvolena, který odehraje toto setkání v červených dresech, domácí mají na sobě dresy žluté barvy.
     
    00:16
    Úvodní zákrok v tomto zápase si na své konto připsal domácí brankář Zalivin. Zvolen ještě získává buly v útočném pásmu, od začátku panuje na stadionu výborná atmosféra.
     
    01:31
    Tibenský přihrával na modrou čáru Fekiače, jehož pokus těsně míjí prostor hostující branky. Detva ještě kombinuje s pukem v útočném pásmu.
     
    02:06
    Na puku je však už Zvolen, který má ale problémy s přechodem do útočného pásma. Domácí navíc vysoce napadají soupeřovu rozehrávku.
     
    03:07
    Detva právě vstřelila branku!
    Je tu úvodní přesný zásah tohoto setkání a dlouho jsme na něj čekat nemuseli! Detva se po získání puku rychle přesunula do útočného pásma, výbornou robotu odvedl za brankou soupeře Puliš, který našel přesnou přihrávkou MICHALA MURČEKA a nejproduktivnější hráč domácího výběru si vylepšuje úspěšnou střelou své individuální statistiky – 1: 0!
    Asistence: Radovan Puliš, Peter Hraško.
     
    03:57
    Možná trošku překvapivý úvod zápasu. Domácí se ujímají vedení a na řadě jsou tak hosté, který musí dotahovat tento náskok soupeře. Mají však na to ještě velmi mnoho času.
     
    04:29
    Fanoušci domácího týmu jsou tedy určitě spokojeni. Setkání pokračuje ve výborné atmosféře, o kterou se však stará i fanouškovský tábor Zvolena.
     
    05:27
    Hosté se však zatím pořádně do útočného pásma nedostali. Momentálně kombinují pouze v okolí své branky, domácí hrají tedy úvodní minuty zápasu aktivněji a byli za to odměněni gólem.
     
    06:36
    Gól jsme již tedy viděli, ale další zajímavé situace zatím nepřibývají. Věřme, že se to brzy změní a znovu uvidíme i něco vzrušujícího před jednou či druhou brankou.
     
    07:33
    Dění na ledové ploše se nyní muselo na malou chvíli přerušit, protože domácí brankář Zalivin měl menší problémy se svou maskou. Vše se již vyřešilo a první třetina plyne dál.
     
    08:10
    Nyní zde byla dobrá pasáž hry Zvolena, který kombinoval v útočném pásmu a trocha tak přitlačil na domácí celek. Všechno to však vedlo pouze k nepřesným střeleckým pokusům.
     
    08:22
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Vandala – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    08:22
    Vyloučení v týmu HC 07 Detva (Gachulinec – 2 min., podrážení).
     
    08:38
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Na ledové ploše probíhala hra čtyři na čtyři a hosté vyrovnávají na 1: 1! Zvolen se po buly rychle usadil v útočném pásmu, přesnou přihrávku si přebral na svou hokejku MICHAL CHOVAN a výbornou střelou překonává Zalivina.
    Asistence: Alexander Mark Fraser, Michal Roman.
     
    09:39
    V Detve se tak začíná znovu, zápas se stále více začíná stupňovat a přibývají tak i zajímavé momenty na obou stranách.
     
    10:01
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Zeleňák – 2 min., držení).
     
    10:26
    Velká šance pro domácích v přesilovce 4 na 3! Puliš našel přesnou přihrávkou před brankou soupeře Ščurka, ale jeho pokus se do sítě nevešel!
     
    10:37
    Vyloučení v týmu HC 07 Detva (Puliš – 2 min.).
     
    11:51
    Tým Detva právě vstřelil branku!
    Detva se vrací zpět do vedení o jeden gól! Znovu se síly na ledové ploše vyrovnali a to vedlo k dalšímu přesnému zásahu. Domácí se po zisku puku rychle přesunuly do útočného pásma, Betker našel přesnou přihrávkou před brankou soupeře Ščurko, jehož střela se odrazila na zcela volného MICHALA MURČEKA a ten dává už svůj druhý gól v tomto zápase – 2:1!
    Asistence: Ladislav Ščurko, Ben Betker.
     
    12:50
    První polovina první třetiny se tedy nesla ve znamení častých vyloučení. To však mělo za následek nával přesných zásahů a tak sledujeme zatím velmi zajímavé utkání.
     
    13:29
    Zvolen tak tedy musí znovu dohánět náskok soupeře. Podaří se hostům vyrovnat do konce první třetiny?
     
    14:05
    Na ledové ploše už hrají oba týmy v plném počtu. Zajímavé momenty vznikaly při neúplném počtu hráčů na ledové ploše, ale věřme, že budou přibývat i nyní.
     
    15:12
    Pěkná přihrávka směřovala na domácího Tibenského od Romana, ale první jmenovaný nemířil přesně a puk končí jen na zadním mantinely.
     
    15:40
    Ale pozor! Teď opravdu hodně nechybělo a domácí mohli navýšit své vedení. Detva dobře zakombinovala v útočném pásmu, Puliš nahodil puk na branku soupeře a ten se odrazil od Fraserová brusle a téměř propadl až za brankovou čáru. Naštěstí pro Zvolen se tak nestalo.
     
    16:08
    Vyloučení v týmu HC 07 Detva (Ščurko – 2 min., sekání).
     
    17:28
    Zvolen právě vstřelil branku!
    A opět je vyrovnáno! Zvolen využívá tuto přesilovku a v závěru první třetiny tak znovu platí nerozhodný stav. Hosté se úspěšně usadili v útočném pásmu, na konci této kombinace stál ADAM DRGOŇA a od modré čáry čistým průstřelem dostává puk za Zalivinovi záda – 2:2!
    Asistence: Milan Kytnar, Michal Chovan.
     
    18:37
    Ještě tedy zbývá dohrát malinký kousek první třetiny. Že by jsme se ještě dočkali nějaké zajímavé situace před jednou či druhou brankou?
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina derby setkání v Detve nabídla určitě zajímavý hokej. Domácí začali velmi aktivně a už ve čtvrté minutě otevřel skóre utkání Murček. První polovina úvodního dějství se nesla ve znamení vyloučení a při hře čtyři na čtyři vyrovnal hostující Michal Chovan. Zakrátko však padl další gól při takové hře, když na 2:1 pro domácí upravoval znovu Murček. Krátce před koncem první třetiny hrál Zvolen přesilovku a na předběžných 2:2 vyrovnal Drgoň. Vše je tak ještě otevřené a snad uvidíme zajímavé momenty i v druhé třetině, která se začne přibližně v 18:49.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Druhá třetina derby setkání v Detve pokračuje dál, buly ve prospěch domácích hokejistů.
     
    20:28
    Zvolen si však rychle vybojoval puk na své hokejky a ihned se přesouvá do útočného pásma. Detva se tak nyní musí bránit.
     
    20:47
    Vyloučení v týmu HC 07 Detva (Murček – 2 min., sekání).
     
    21:10
    Hned v úvodu druhé třetiny hrají hostující hokejisté přesilovku. Detva tak bude muset pobýt ve svém obranném pásmu, Zvolen už začíná nebezpečně kombinovat s pukem.
     
    21:47
    Polovina z této přesilovky je již pryč, zatím se hosté nedostali ke střele na branku. Dlouho se však drží v útočném pásmu, ale musí častěji střílet.
     
    22:07
    Konstrukce branky nyní zachránila domácí celek. Mitchell si přebral přesnou přihrávku na svou hokejku a jeho střela končí na tyčce Zalivinovej branky!
     
    22:47
    Domácí v plném počtu.
     
    23:10
    Ščurko vyrazil s pukem do útočného pásma a jen tak propagačně nahodil puk na branku Zvolena. Skapski tuto situaci trochu podcenil a hodně nechybělo, aby se puk dostal až za jeho záda.
     
    24:18
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Obdržálek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:38
    První přesilovku v druhé třetině hrají už i domácí hokejisté, ale zatím mají velké problémy s přechodem do útočného pásma.
     
    25:10
    Teď se jim to však podařilo a Ščurko vyslal nebezpečnou střelu na Zvolenskou branku! Skapski svou lapačkou vytěsnil puk do bezpečí.
     
    26:10
    V závěru domácí přesilovky se dostal k puku Murček a zkusil se s ním otočit kolem branky a následně jej zasunout do sítě, což se mu však nepodařilo!
     
    26:18
    Hosté v plném počtu.
     
    27:37
    Detva pokračuje i po skončení přesilovky ve své aktivitě. Hosté se tedy stále musí bránit, nedaří se jim ani vyrážet do rychlých protiútoků.
     
    28:29
    Zvolen drží puk a snaží se nyní uklidnit dění na ledové ploše. Domácí okamžitě vysoko napadají rozehrávku svého soupeře a snaží se znovu pokračovat ve své aktivitě.
     
    29:17
    Domácí se po krátké době opět přesunuli do útočného pásma a v zajímavé pozici se ocitl Ščurko. Nepodařilo se mu však dostat puk do sítě, Detva ještě získává buly v útočném pásmu.
     
    29:28
    Tým Detva právě vstřelil branku!
    Detva se znovu dostává do vedení! Domácí hokejisté se po získání puku usadili v útočném pásmu a jejich aktivní hra jim znovu přináší těsné vedení o jeden gól. Tento gól je však z kategorie šťastných, protože Gachulincova střela skončila na těle žilkami, od něj se puk odrazil na hokejku HAYDEN HODGSON a ten překonává Skapskiho – 3:2!
    Asistence: Daniel Gaculinec, Viktor Fekiač.
     
    29:28
    Zajímavá situace, po prostředkům gólu odchází ze Zvolenské branky Skapski, jehož nahradí mezi třemi tyčemi Tomek.
     
    29:58
    Vyloučení v týmu HC 07 Detva (Ma. Chovan – 2 min. + 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Obdržálek – 2 min., podrážení).
     
    30:28
    Domácí mohli jít do vedení o dva góly! Na ledové ploše momentálně probíhá hra čtyři na čtyři a Tomka od inkasovaného gólu zachránila levá tyčka!
     
    31:22
    Přehouply jsme se už do druhé polovině prostřední části zápasu, domácí hokejisté vyhrávají nad Zvolenem 3: 2. To je určitě menší překvapení, ale jak se říká, derby nemá favorita.
     
    31:58
    Oba týmy hrají v plném počtu!
     
    32:26
    Můžeme také konstatovat, že druhá třetina patří právě Detve. Uvidíme, zda se hosté ještě dokážou vrátit zpět do zápasu, mají na to zbytek druhé třetiny a ještě i celou třetí třetinu.
     
    32:49
    Tým Detva právě vstřelil branku!
    Detva vyhrává o dva góly! Domácí dnes předvádějí výbornou robotu v útočném pásmu, na konci této úspěšné kombinace stál PETER HRAŠKO, který krásnou střelou od modré zvyšuje na 4: 2!
    Asistence: Jakub Žilka, Viktor Fekiač.
     
    33:00
    Zvolen se tak dostává do nepříjemné situace, musí vstřelit minimálně dva góly, pokud chce dnes odnést nějaký ten bod z Detvy. Času je však na to stále dostatek.
     
    33:17
    Zvolen právě vstřelil branku!

    Hosté rychle odpovídají na gól soupeře a jsou tak opět zpět ve hře! Tento gól byl však z kategorie velmi šťastných, protože domácí vyváželi puk ze svého pásma, ale nakonec ho zbytečně ztratili. Michal Chovan ho po získání na svou hokejku nahodil na domácí branku a PETER ZUZINA ho následně tečoval do sítě – 4: 3!
    Asistence: Michal Chovan.
     
    34:16
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Petráš – 2 min., napadení).
     
    34:26
    Je tu přesilovka pro Detvu. Domácí tak mají šanci znovu navýšit své vedení, útok však zakládají až zpoza své branky.
     
    35:16
    Tato přesilovka však domácím vůbec nevychází, neumí se usadit v útočném pásmu. Zvolen se tedy brání úspěšně a znovu dostává puk do bezpečí.
     
    36:10
    Detve se brzy skončí tato početní výhoda a už je jasné, že ji nedokáže využít. Velmi špatně zahraná přesilovka ze strany domácího celku.
     
    36:16
    Hosté v plném počtu.
     
    37:29
    Pomalu se blíží závěr druhé třetiny, Detva vyhrává v derby proti Zvolenu 4: 3! Hosté se ještě určitě budou snažit vyrovnat do konce druhé třetiny, ale mají to velmi náročné.
     
    38:16
    K puku se dostal Obdržálek a vyzkoušel to střelou na branku domácích, ale trefil jen pravý beton brankáře Zalivina. Detva následně vyváží puk do bezpečí.
     
    38:31
    Obrovská šance pro domácí! Ščurko parádně zavezl puk do útočného pásma, přesnou přihrávkou našel před brankou nepokrytého Murčeka, ale jeho střelu chytá brankář Tomek a tak si domácí hokejista na hattrick bude muset počkat!
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhá třetina tohoto derby utkání přinesla přesné zásahy na obou stranách. Góly však začaly padat i v její druhé části, když nejprve se štěstím skóroval Hodgson a krátce na to přesně od modré namířil Hraško a Detva vyhrávala 4:2. Vedení domácích o dva góly však dlouho netrvalo, Zuzina úspěšným Tecom snížil na předběžných 4: 3 a všem se tak bude rozhodovat ve třetí třetině, která se začne přibližně v 19:49.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Poslední třetí třetina se již naplno rozběhla, buly ve prospěch Zvolena, který musí dotahovat jednobrankový náskok domácího týmu.
     
    40:46
    Proto se i hosté okamžitě přesunuly do útočného pásma, ale nepodařilo se jim zatím nic zajímavého vymyslet. Detva se však úvodu třetí třetině musí bránit.
     
    41:20
    Vyloučení v týmu HC 07 Detva (Hraško – 2 min., hrubost).
     
    41:31
    Zvolen získává ihned v úvodu třetí třetiny přesilovku a určitě se tak pokusí dosáhnout vyrovnávající gól. Hosté se již s pukem usadili v útočném pásmu.
     
    42:20
    Polovina této početní výhody Zvolena však nic zajímavého nepřinesla, domácí se úspěšně brání a tak si drží těsné vedení o jeden gól.
     
    43:20
    Domácí v plném počtu.
     
    44:39
    Úvodní minuty třetí třetiny patřily Zvolenu, čemuž přispěla i přesilovka. Zatím se však nic zajímavého neudálo, což domácím určitě nevadí.
     
    45:41
    Po vyhraném buly se k puku dostal Handlovský a bez přípravy střílel na branku domácích, Zalivin si připisuje úspěšný zákrok a drží tak těsné vedení domácích.
     
    46:20
    Samuel Petráš předvedl výborné zrychlení a dostal se až před branku domácích, ani jemu se však nepodařilo Zalivina překonat. Hra je přerušena, bude se vhazovat v obranném pásmu Detvy.
     
    46:42
    Zakrátko se vhazovalo i v obranném pásmu Zvolena. Domácím se podařilo nahrát cenné sekundy mimo své branky, nyní se však stěhuje zpět do svého pásma.
     
    46:22
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Fraser – 2 min., držení).
     
    46:41
    Domácí se radují z gólu! Při přesilovce se ihned usadili v útočném pásmu, Michal Chovan střílel od modré a jeho pokus tečoval do branky Zvolena Žilka. Bude se však telefonovat, zda gól nebylo dosaženo vysokou hokejkou.
     
    46:41
    Tým Detva právě vstřelil branku!
    Tak gól Detvy nakonec platí! Zatím je jako střelec tohoto gólu uvedený MATOUŠ CHOVAN, takže se zřejmě jednalo o čistý průstřel. Pro domácí je však podstatné, že znovu vyhrávají o dva góly – 5: 3!
    Bez asistence.
     
    47:03
    Vyloučení v týmu HC 07 Detva (F. Fekiač – 2 min.).
     
    47:13
    A je tu i přesilovka pro hosty, kteří se tak mohou znovu dotáhnout na jeden gól. Již Zvolen usadil si pukem v útočném pásmu.
     
    47:51
    V oslabení se na branku hostí řítil Žilka, ale Tomek šel vysoko ze své branky a společně se spoluhráčem Drgoňa zabránili šestému domácímu gólu!
     
    48:41
    Zvolen usazený v útočném pásmu a vyvíjí velký tlak na Detvu. Domácí se však brání úspěšně a drží si tak své vedení o dva góly.
     
    49:03
    Domácí v plném počtu.
     
    50:10
    Přehouply jsme se do druhé poloviny poslední třetiny, Detva vyhrává v derby nad Zvolenem 5:3 a je na nejlepší cestě získat tři body. Bude však muset o ně ještě tvrdě bojovat.
     
    50:20
    Tak to je nepříjemný moment. Michal Chovan schytal do nohy pořádně tvrdou střelu v podání Žilky a hostující hráč se ihned složil na led.
     
    50:20
    Pro Michala Chovana museli přijít až nosítka, hostujícího hokejistu to musí pořádně bolet. Za obrovského potlesku z tribun opouští hrací plochu a toto utkání tak pro něj končí.
     
    50:33
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Hosté opět snižují na rozdíl jednoho gólu! Zvolen se po získání puku okamžitě přesunul do útočného pásma, Drgoň vyslal zpoza branky přihrávku na PETRA OBDRŽÁLKA a ten nikým nekrytý překonává Zalivina – 5: 4! Toto bylo velké zaváhání domácí defenzívy.
    Asistence: Adam Drgoň.
     
    51:22
    Mitchell mohl vyrovnat! Namířil to parádně pod břevno, ale brankář domácích zabránili puku vejít až do sítě a tak Detva stále vyhrává 5:4!
     
    52:40
    Tak to bude do konce třetí třetiny ještě pořádné drama, prostě derby jak se patří. Nic se nedá dopředu předpovědět, nezaujatý divák si přijde určitě na své.
     
    53:21
    Dění na ledové ploše se trochu uklidňuje, protože při puku je domácí celek, který se nemusí nikam spěchat. Pomalu se blíží závěr třetí třetiny, Zvolen bude muset začít i riskovat.
     
    54:31
    Hosté nyní operovali s pukem v útočném pásmu domácích, ale nevedlo to k žádnému zakončení na branku Detvy. Zalivin se však stále musí mít na pozoru.
     
    54:51
    Detva úspěšně vyváží puk do bezpečí. Zvolenu nepomáhá ani vysoké napadání, brzy se dá očekávat i hra hostí bez brankáře.
     
    55:33
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Famózní utkání v Detve pokračuje dál! Gólové hody neskončily, Zvolen smazal dvoubrankové vedení domácích a znovu vyrovnává stav tohoto derby setkání, kdy se puk dostal na hokejku ADAMA DRGOŇA a ten nekrytý z mírného úhlu překonává Zalivina – 5: 5!
    Asistence: Petr Obdržálek.
     
    56:47
    Už to tedy vypadá, že se dnes bude v Detve prodlužovat. Jak však ukazuje toto setkání, stát se ještě může opravdu cokoli.
     
    57:29
    Čas do konce třetí třetiny se začíná krátit, nyní může každá chyba znamenat velké problémy. Toho si jsou oba týmy vědomé a raději už nic neriskují.
     
    58:01
    Byly ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:34
    Detva operovala v útočném pásmu, ale nedostala se ke střele na branku. Přenese nám závěr třetí třetiny ještě něco zajímavého?
     
    59:21
    Zřejmě už ne, zůstává dohrát poslední sekund a zřejmě si tak diváci v Detve budou moci vychutnat prodloužení.
     
    59:40
    Oddechový čas domácích.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Naplno se už rozběhlo prodloužení, při puku je domácí celek.
     
    60:36
    Tým Detva právě vstřelil branku!
    Prodloužení nakonec nemělo dlouhého trvání! K puku se dostal domácí hokejista RADOVAN PULIŠ, který předvedl krásnou individuální akci, následně se natlačil před Tomek a i s dávkou štěstí protlačil puk do sítě!
    Bez asistence. .
     
    Konec zápasu.
     
    Byli jsme tedy svědky krásného derby utkání bohatého na góly a určitě jsme se tak při sledování tohoto zápasu nenudili. Potvrdilo se se staré známé, že derby nemá favorita a nakonec se z vítězství 6: 5 po prodloužení raduje Detva.
     
    Z mé strany je to dnes vše! Přeji Vám hezký zbytek večera a budu se těšit u dalších online přenosů! (20:41:01)

    Adam Mitáš

    Branky a nahrávky: 4. Murček (Puliš, Hraško), 12. Murček (Ščurko, Betker), 30. Hodgson (Gaculinec, Fekiač), 33. Hraško (Žilka, Fekiač), 47. CHOVAN, 61. Puliš – 9. CHOVAN (Fraser, Roman), 18. DRGOŇA (Kytnar, Chovan), 34. ZUZINA (Chovan), 51. Obdržálek (Drgoň), 56. DRGOŇ (Obdržálek)


    HK Detva: Zalivin (Petrík) – Mar. Chovan, Betker, Sládok, Hraško, F. Fekiač, Gachulinec, Šimon, Jendroľ – Ščurko, Murček, Puliš – Král, V. Fekiač, Žilka – Mat. Chovan, Gašpar, Hodgson – M. Surový, Valent, Tibenský
    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Vandane, Fraser, Drgoň, Roman, Růžička, Zeleňák, Ulrych, Pufahl – Šišovšký, Špirko, Handlovský – Zuzin, Kytnár, Mi. Chovan – Mitchell, Poyhonen, Obdržálek – Petráš, Holovič, Andrisík

    Rozhodčí: Martin Korba, Ondrej Kalina – Jozef Tvrdoň, Roman Výleta – Marcel Kovarik
    bahis siteleri