Lipt. Mikuláš – Trenčín 3:1 (kon.) | Poprad – Nitra 1:6 (kon.) | Banská Bystrica – MAC Budapešť 7:2 (kon.)
Detva – Zvolen 6:5 (po pr.) | Nové Zámky – Žilina 6:0 (kon.) | Miskolc – Košice 5:4 (kon.)
po prodl.
HK Detva
6:5 (2:2, 2:1, 1:2 - 1:0)
HKM Zvolen
Pátek 28.12.2018, 18:00 • Zimní stadion Detva • Tipos Extraliga (SR) • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:36
    Tým Detva právě vstřelil branku!
    Prodloužení nakonec nemělo dlouhého trvání! K puku se dostal domácí hokejista RADOVAN PULIŠ, který předvedl krásnou individuální akci, následně se natlačil před Tomek a i s dávkou štěstí protlačil puk do sítě!
    Bez asistence. .
     
    55:33
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Famózní utkání v Detve pokračuje dál! Gólové hody neskončily, Zvolen smazal dvoubrankové vedení domácích a znovu vyrovnává stav tohoto derby setkání, kdy se puk dostal na hokejku ADAMA DRGOŇA a ten nekrytý z mírného úhlu překonává Zalivina – 5: 5!
    Asistence: Petr Obdržálek.
     
    50:33
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Hosté opět snižují na rozdíl jednoho gólu! Zvolen se po získání puku okamžitě přesunul do útočného pásma, Drgoň vyslal zpoza branky přihrávku na PETRA OBDRŽÁLKA a ten nikým nekrytý překonává Zalivina – 5: 4! Toto bylo velké zaváhání domácí defenzívy.
    Asistence: Adam Drgoň.
     
    46:41
    Tým Detva právě vstřelil branku!
    Tak gól Detvy nakonec platí! Zatím je jako střelec tohoto gólu uvedený MATOUŠ CHOVAN, takže se zřejmě jednalo o čistý průstřel. Pro domácí je však podstatné, že znovu vyhrávají o dva góly – 5: 3!
    Bez asistence.
     
    33:17
    Zvolen právě vstřelil branku!

    Hosté rychle odpovídají na gól soupeře a jsou tak opět zpět ve hře! Tento gól byl však z kategorie velmi šťastných, protože domácí vyváželi puk ze svého pásma, ale nakonec ho zbytečně ztratili. Michal Chovan ho po získání na svou hokejku nahodil na domácí branku a PETER ZUZINA ho následně tečoval do sítě – 4: 3!
    Asistence: Michal Chovan.
     
    32:49
    Tým Detva právě vstřelil branku!
    Detva vyhrává o dva góly! Domácí dnes předvádějí výbornou robotu v útočném pásmu, na konci této úspěšné kombinace stál PETER HRAŠKO, který krásnou střelou od modré zvyšuje na 4: 2!
    Asistence: Jakub Žilka, Viktor Fekiač.
     
    29:28
    Tým Detva právě vstřelil branku!
    Detva se znovu dostává do vedení! Domácí hokejisté se po získání puku usadili v útočném pásmu a jejich aktivní hra jim znovu přináší těsné vedení o jeden gól. Tento gól je však z kategorie šťastných, protože Gachulincova střela skončila na těle žilkami, od něj se puk odrazil na hokejku HAYDEN HODGSON a ten překonává Skapskiho – 3:2!
    Asistence: Daniel Gaculinec, Viktor Fekiač.
     
    17:28
    Zvolen právě vstřelil branku!
    A opět je vyrovnáno! Zvolen využívá tuto přesilovku a v závěru první třetiny tak znovu platí nerozhodný stav. Hosté se úspěšně usadili v útočném pásmu, na konci této kombinace stál ADAM DRGOŇA a od modré čáry čistým průstřelem dostává puk za Zalivinovi záda – 2:2!
    Asistence: Milan Kytnar, Michal Chovan.
     
    11:51
    Tým Detva právě vstřelil branku!
    Detva se vrací zpět do vedení o jeden gól! Znovu se síly na ledové ploše vyrovnali a to vedlo k dalšímu přesnému zásahu. Domácí se po zisku puku rychle přesunuly do útočného pásma, Betker našel přesnou přihrávkou před brankou soupeře Ščurko, jehož střela se odrazila na zcela volného MICHALA MURČEKA a ten dává už svůj druhý gól v tomto zápase – 2:1!
    Asistence: Ladislav Ščurko, Ben Betker.
     
    08:38
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Na ledové ploše probíhala hra čtyři na čtyři a hosté vyrovnávají na 1: 1! Zvolen se po buly rychle usadil v útočném pásmu, přesnou přihrávku si přebral na svou hokejku MICHAL CHOVAN a výbornou střelou překonává Zalivina.
    Asistence: Alexander Mark Fraser, Michal Roman.
     
    03:07
    Detva právě vstřelila branku!
    Je tu úvodní přesný zásah tohoto setkání a dlouho jsme na něj čekat nemuseli! Detva se po získání puku rychle přesunula do útočného pásma, výbornou robotu odvedl za brankou soupeře Puliš, který našel přesnou přihrávkou MICHALA MURČEKA a nejproduktivnější hráč domácího výběru si vylepšuje úspěšnou střelou své individuální statistiky – 1: 0!
    Asistence: Radovan Puliš, Peter Hraško.

    Adam Mitáš

    Branky a nahrávky: 4. Murček (Puliš, Hraško), 12. Murček (Ščurko, Betker), 30. Hodgson (Gaculinec, Fekiač), 33. Hraško (Žilka, Fekiač), 47. CHOVAN, 61. Puliš – 9. CHOVAN (Fraser, Roman), 18. DRGOŇA (Kytnar, Chovan), 34. ZUZINA (Chovan), 51. Obdržálek (Drgoň), 56. DRGOŇ (Obdržálek)


    HK Detva: Zalivin (Petrík) – Mar. Chovan, Betker, Sládok, Hraško, F. Fekiač, Gachulinec, Šimon, Jendroľ – Ščurko, Murček, Puliš – Král, V. Fekiač, Žilka – Mat. Chovan, Gašpar, Hodgson – M. Surový, Valent, Tibenský
    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Vandane, Fraser, Drgoň, Roman, Růžička, Zeleňák, Ulrych, Pufahl – Šišovšký, Špirko, Handlovský – Zuzin, Kytnár, Mi. Chovan – Mitchell, Poyhonen, Obdržálek – Petráš, Holovič, Andrisík

    Rozhodčí: Martin Korba, Ondrej Kalina – Jozef Tvrdoň, Roman Výleta – Marcel Kovarik
    bahis siteleri