Central Coast – Melbourne Victory 2:3 (kon.) | Adelaide – Brisbane Roar 4:3 (kon.) | Perth Glory – Wellington Phoenix 3:0 (kon.)
konec
Central Coast Mariners FC
2:3 (2:0)
Melbourne Victory FC
Sobota 02.02.2019, 07:35Australská A-League • 17. kolo
Předzápasové kurzy
    88. BARBAROUSES - 2:3
     
    88
    Melbourne Victory právě vstřelilo branku!
    Neskutečné, obrat je nakonec dokonán! KOSTA BARBAROUSES dostal parádní dlouhý pas, pohlídal si ofsajdové postavení a následně si ve vápně zasekl balon, zbavil se obránce a poslal míč ke vzdálenější tyči.
    69. ATHIU - 2:2
     
    69
    Melbourne Victory právě vstřelilo branku!
    Opravdu hodně kuriózní vyrovnání Central Coastu! Kenjok Athiu se ve vápně dostal k balonu a následně s obrovským štěstím ho dostal do branky, když si ho ještě natahující gólman BEN KENNEDY srazil do vlastní klece, než aby ho vyrazil.
    50. TROISI - 2:1
     
    50
    Melbourne Victory právě vstřelilo branku!
    Rychlý brejk Melbourne naopak slavil na druhé straně úspěch! JAMES TROSI dostal balon na hranici penalty a lehce poslal balon přesně k pravé tyči, brankář byl bez šance.
    45+3. HOOLE - 2:0
     
    45+3
    Central Coast právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! ANDREW HOOLE opět kopl do balonu a ten poslal nekompromisně přes zeď pod břevno branky gólmana Thomase, který se opět jen marně natahoval. Záložník Central Coastu má opravdu skvěle nacvičené standardní situace.
    18. HOOLE - 1:0
     
    18
    Central Coast právě vstřelilo branku!
    Domácí tým jde do vedení! ANDREW HOOLE práskl do balonu a jeho parádní rána ze standardní situace přelétla zeď a následně zapadla přesně k tyči branky gólmana Thomase, který se natahoval marně.

    Dominik Rejthar

    Branky: 18. Hoole, 45+3. Hoole – 50. Troisi, 69. Kennedy (vla.), 88. Barbarouses

    Karty:   12. Melling (CEC), 71. Simon (CEC), 73. Pain (CEC), 87. Karakan (CEC) – 17. Deng (MEV)


    Central Coast Mariners FC: Kennedy – Millar, O´Neill, Aspropotamitis, Rowles, Pain – Melling (89. McGlinchey), Hoole (72. Oar), Hiariej – Simon, Murray (53. Karacan).
    Náhradníci: Pearce – Clisby, Karacan, McGlinchey, Oar.

    Melbourne Victory FC: Thomas – Antonis, Deng, Broxham, Brown – Baena (85. Niedermeier), Valeri (44. Lesiotis), Hope (46. Kamsoba) – Troisi – Barbarouses, Athiu.
    Náhradníci: Acton – Kamsoba, Lesiotis, Niedermeier, Toivonen

    Rozhodčí: Ams – Giev, Robinson
    bahis siteleri