Banská Bystrica – Zvolen 2:3 (kon.) | Nové Zámky – Miskolc 1:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nitra 1:7 (kon.)
Trenčín – Košice 3:6 (kon.) | Poprad – Detva 3:1 (kon.) | MAC Budapešť – Žilina 5:2 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
2:3 (0:2, 1:1, 1:0)
HKM Zvolen
Neděle 03.02.2019, 14:10 • Zimní stadion Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:41
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    A již je to pouze o gól. MAREK BARTÁNUS se dostal k odraženému puku, který poslal směrem na branku. Tomek nic neviděl, proto inkasoval – 2:3. Asistence: Vladimír Mihalik.
     
    32:41
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Berani dávají kontaktní branku a dostávají se zpět do utkání. Faille přihrál před branku, kam si nabruslil GUILLAME ASSELIN, který střelou z první našel volný prostor a skóroval – 1:3. Asistence: Éric Faille, Eric Selleck.
     
    21:38
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Rytíři již vedou o tři branky a využívají přesilovou hru. Špirko poslal před branku né moc dobrou přihrávku, ale GARRETT MITCHELL měl dost času na to, aby si puk zpracoval a poslal ho za brankvou čáru – 0:3. Asistence: Rastislav Špirko, Peter Zuzin.
     
    10:40
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Hosté vedou již o dvě branky. RASTISLAV ŠPIRKO se dostal na brankovišti k puku a neváhal a zakončoval z první. Williams se puku dotkl, ale nedokázal ho chytit. Dostal "teploměr" – 0:2. Asistence: Martin Andrisík, Peter Šišovský.
     
    03:49
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Surový nedokázal spracovat puk, který mu přeskočil čepel. Toho využil MICHAL CHOVAN, který si puk přebral v útočném pásmu a následně bekhendem skóroval – 0:1. Bez asistence.

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 33. Asselin (Faille, Selleck), 49. Bartánus (Mihalik) – 4. Chovan, 11. Špirko (Andrisík, Šišovský), 22. Mitchell (Špirko, Zuzin)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Williams (Baroš) – Marshall, Mihalik, Sloboda, Southorn, Kubka, Ďatelinka, Češík, Nemčík – Asselin, Faille, Selleck – Lunter, Higgs, Bartánus – Lamper, Surový, Šoltés – Gabor, Zigo, Matoušek
    HKM Zvolen: Tomek (Skapski) – Fraser, Poyhonen, Roman, Vandane, Ulrych, Ružička, Pufahl, Hraško – Handlovský, Špirko, Zuzin – Chovan, Kytnár, Obdržálek – Šišovský, Petráš, Mitchell – Andrisík, Holovič, Kelemen

    Rozhodčí: Jonák, Lokšík – Gajan, Smrek
    bahis siteleri