Rosice – Uh. Hradiště 3:4 (kon.) | V.Popovice – Rakovník 3:4 (0:1 po s.n.) | Nový Jičín B – H. Benešov 6:9 (kon.)
Žabonosy – Kralupy n. Vltavou 8:3 (kon.) | Poděbrady – Slaný 5:9 (kon.) | Čáslav – Neratovice 10:1 (kon.)
HC Vajgar – Pelhřimov B 11:1 (kon.) | Hluboká n.V. – Tábor B 6:1 (kon.) | HC Vimperk – Veselí nLuž. 5:2 (kon.)
Semechnice – N. Město n. M. 2:7 (kon.) | Třebechovice p. O. – Opočno 4:0 (kon.) | Trutnov – Nový Bydžov 5:9 (nedohr.)
Jaroměř – Nová Paka 2:7 (kon.) | Světlá nS – Chotěboř 3:4 (po pr.) | Moravská Třebová – Hlinsko 6:3 (kon.)
Litomyšl – Česká Třebová 3:5 (kon.) | Skuteč – Lanškroun 4:3 (po pr.) | Brumov – Uh.Ostroh 4:3 (kon.)
SHKM Hodonín – Uničov 6:5 (kon.) | Vlašim – Příbram 4:6 (kon.) | Kutná Hora – Mělník 4:5 (kon.)
Gepardi Jablonec – Frýdlant 4:3 (po pr.) | Chrudim – Choceň 7:1 (kon.)
konec
SHKM Baník Hodonín
6:5 (2:0, 2:4, 2:1)
HC Uničov
Neděle 03.02.2019, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Krajská liga: Jihomoravský a Zlínský kraj
Partner:
     
    54:50
    Uničov právě vstřelil branku!
    Uničovští snižují na rozdíl jedné branky. Tomáš Sršeň svou přesnou přihrávkou našel zpoza brány sjíždějícího MARKA FEKIÁČE, který z mezikruží prostřelil Zdenka Kotvana. Asistence: Tomáš Sršeň a Lukáš Dobrý.
     
    47:45
    Drtiči právě vstřelili branku!
    V přesilové hře to nevyšlo, přesto vzápětí po jejím skončení to už vyšlo. Drtiči se dostali do přečíslení tří proti dvěma a po krásné přihrávce Víta Černohouse se prosadil TOM POLÁK. Asistence: Vít Černohous a Michal Venclík.
     
    40:35
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči se opět dostávají do vedení. DAVID POLESNÝ vystřelil kotouč od modré čáry, Axmanna, který nic neviděl, kotouč trefil, ale nakonec se za brankovou čáru dostal. Asistence: Petr Peš a Jakub Tomi.
     
    35:53
    Uničov právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají průběžné skóre zápasu. LUKÁŠ DOBRÝ, jenž před malou chvílí naskočil na led z trestné lavice dostal přihrávku již ve středním pásmu, odkud se dokázal prokličkovat mezi domácími až do samostatného úniku, ze kterého se nemýlil. Asistence: Pavel Handl a Michal Šimo.
     
    31:33
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči se dostávají zpět do vedení. ROBERT RÁKOCZY dokázal v přesilové hře od modré čáry propálit vše, co mu stálo v cestě. Asistence: David Polesný a Jakub Tomi.
     
    30:29
    Uničov právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno. Hosté využívají svou početní výhodu. Útočná spolupráce hostů Kratěna – Šimo dnes dělá hodonínskému celku velké problémy. IVO KRATĚNA dokázal dorazit volný kotouč před hodonínskou bránou za záda Kotvana. Asistence: Michal Šimo.
     
    23:49
    Uničov právě vstřelil branku!
    Hosté svou rychlou kontaktní brankou opět snižují. Zdenka Kotvana od pravého kruhu překonal IVO KRATĚNA. Asistence: Pavel Handl.
     
    23:30
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči získávají zpět dvoubrankové vedení. První pětice domácích zatočila s tou hostující. Rákoczy si s kotoučem sjížděl před hostující bránu, kličkou se krásně uvolnil a okamžitě střílel, jeho pokus však zastavil jeho spoluhráč Zdeněk Kučera a PETR PEŠ nehlídaný kotouč dorazil do odkryté brány. Asistence: Robert Rákoczy a David Polesný.
     
    21:49
    Uničov právě vstřelil branku!
    Uničov snižuje na rozdíl jediné branky. Drtiči urputně útočili až zapomněli na obranu. Při přečíslení dvou proti jednomu Jan Beier vyslal chytrou přihrávku, kterou poslal MICHALA ŠIMA do samostatného úniku, který svou příležitost využil. Asistence: Jan Beier.
     
    13:54
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči jdou do dvoubrankového trháku. PETR PEŠ pronikl do útočného pásma podél pravého mantinelu, od kterého taky střílel a povedlo se mu hostujícího brankáře překonat. Asistence: Zdeněk Kučera.
     
    04:08
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči využívají svou dlouhou početní výhodu v samotném úvodu. DAVID POLESNÝ od modré čáry propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Jakub Tomi a Petr Peš.

    Josef Můčka

    Branky a nahrávky: 5. Polesný (Tomi, Peš), 14. Peš (Kučera), 24. Peš (Rákoczy, Polesný), 32. Rákoczy (Polesný, Tomi), 41. Polesný (Peš, Tomi), 48. Polák (Černohous, Venclík) – 22. Šimo (Beier), 24. Kratěna (Handl), 31. Kratěna (Šimo), 36. Dobrý (Handl, Šimo), 55. Fekiáč (Sršeň, Dobrý)


    SHKM Baník Hodonín: Kotvan (Zollpriester) – Polesný, Rákoczy (A), Směřička, Crlík, Rýpar, Lidák, Veselský – Kuba, Peš (A), Janás – Jajcay, Sajdl, Kučera (C) – Tomi, Polák, Venclík – Novotný, Černohous, Výmola – Lindner.
    Trenér: Jan Prčík.

    HC Uničov: Axmann (Pospíšil) – Kolovrátník, Fekiáč, Halouska, Navrátil – Kavulič Ondřej, Beier, Sršeň, Handl (A), Gerhát, Kratěna, Šimo, Žajgla (C), Dobrý.
    Trenér: Ondřej Kavulič.

    Rozhodčí: Volf – Goňa, Jurčík

    Diváci: 618
    bahis siteleri