Chabarovsk – Kunlun 7:2 (kon.) | Vladivostok – Barys 2:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Nižněkamsk 5:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Kazaň – Magnitogorsk 5:4 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 6:1 (kon.)
Jokerit – Spartak Moskva 5:4 (kon.) | Petrohrad – Jaroslavl 4:0 (kon.) | Riga – HC Slovan 5:0 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 18.02.2019, 10:30 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:00:59)
     
    Dnešní duel sledovalo 3967 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Hrachovina (AST) – 29 zákroků, 1 gól, 96,6 %
    Vojtěch Polák (VLD) – 1+0, 2 střely, čas na ledě 16:21
    Karel Kubát (VLD) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:20
     
    Střely na branku: 30 – 29
     
    Je konec! Astana sice v úvodu třetí třetiny dokázala vyrovnat, když se prosadil Nikita Michajlis! Domácí hokejisté se poté dokázali nabudit a nepouštěli Astanu do šancí. Dominik Hrachovina však předváděl parádní výkon a dlouho držel akcie Astana nad vodou! Až minutu před koncem dokázal rozhodnout o výhře Vladivostoku Vladimir Butuzov! V samotném závěru se už hosté nedostali do šance.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Jesse Blacker rozjel akci hostujícího celku po levém křídle, jenže jeho průnik zastavil pozorný obránce v tmavě modrém dresu Vladivostoku.
     
    59:10
    Dominik Hrachovina míří na střídačku a hosté zkouší vyrovnat v šesti hráčích na ledě!
    58:56 Vladimir BUTUZOV - 2:1
     
    58:56
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak možná se prodlužovat nebude! Domácí celek se totiž dostává do vedení! Hosté chybovali při rozehrávce na modré čáře. VLADIMIR BUTUZOV se dostal k puku a střelou zápěstím vymetl horní roh! Asistence: Vojtěch Polák.
     
    58:18
    Jurij Kozlovskij se nádherně prokličkoval do útočného pásma, parádní kličkou se uvolnil do zakončení, ale Hrachovina jeho ránu vykopl.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:29
    Nikita Michajlis poslal prudkou přihrávku před branku Vladivostoku, kde byl Dietz, ale Stěpan Zacharčuk se stačil vrátit a odehrál puk do bezpečí.
     
    57:01
    Dominik Hrachovina vyjel proti střele z levého kruhu a bez problémů vyrazil kotouč mimo tři tyče. Vše nasvědčuje tomu, že se dočkáme prodloužení.
     
    56:10
    Jesse Blacker dostal přihrávku na modrou čáru, rozjel prudkou přihrávkou Michajlise, jenže jeho pobídka skončila u obránce.
     
    55:28
    Dominik Hrachovina vyjel za svou branku a zastavil prudké nahození po mantinelu. Hráči v bílém dresu mohou rozjet další útočnou akci.
     
    55:10
    Alichan Asetov dostal zajímavou přihrávku do útočného pásma, otočil se a pokusil překvapit domácího brankáře střelou na přední tyč. Serebrjakov byl připraven.
     
    54:32
    Darren Dietz poslal prudké nahození na branku domácího Admiralu. Serebrjakov měl velké problémy, ale stačil puk odrazit k mantinelu.
     
    54:10
    Stěpan Zacharčuk poslal přihrávku do útočného pásma, jenže jeho přihrávka skončila na holi pozorného obránce v bílém dresu Astany.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 11. Mereskin (K. Voronin, Ďjakov), 59. V. Butuzov (V. Polák) – 42. Michajlis (Dietz, Blacker)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – Kozlovskij, S. Zacharčuk, Patrikejev, Miščenko, Kubát, Tatalin, Ďjakov, Karmaškov – J. Petrov, V. Butuzov, Feoktistov – Konnov, Vicharev, V. Strelcov – V. Polák, Koňkov, Zajcev – Glazačev, Mereskin, K. Voronin.
    Barys Nur-Sultan: Hrachovina (H. Karlsson) – Orechov, Dietz, M. Semjonov, Makljukov, Blacker, Lipin, Polochov, Bakušin – Michajlis, Cormier, A. Petersson – Akolzin, Panjukov, Ševčenko – Petuchov, Sagadejev, Asetov – Grenc, Gurkov.

    Diváci: 3967
    thejrc.org